Hokej

Ocividne to potreba je..... Ale to uz je "vyssi divci", stejne tak jako vlastnit hokejovej klub a stavet arenu pro 20k+ divaku.... Proto nevim, jakej stin to vrha na jakou organizaci, ale asi bych se nad tim nerozciloval a naopak tomu drzel palce :)
Jestli myslíš, že kandidatura Sejka a dalších lidí z klubu bok po boku s provařenými ksichty z SPD jako je Novohradský na klub vrhá pozitivní světlo a měli bychom tomu fandit, tak já se omlouvám, ale fandit tomu nebudu.

Naposledy upraveno:
Pěšina: "Pro letošní rok přijedou trenéři a přivezou si s sebou jednoho klíčového hráče"

Za Spartu Chlapík; jasná věc, kapitán, MVP, lídr ✅
Za Litvínov Ondra Kaše. Taky logicky, kdo je klíčový hráč CHZ když ne on ✅
Za Olomouc jestli jsem poznal podle ksichtu dobře, Jakub Navrátil, za Plzeň Adam Měchura.
Za Mechov Martin Pláněk. Uffhh 🤢

No a za Famílii tam byl zmíněný Martin Růžička, protože samozřejmě kdo taky jiný 🙄
Bodově už klíčový není, ale v diskutování se zebrama těžko najít někoho produktivnějšího.
Co asi tak naznačuje v jeho rozhovoru pro kameru🤔?:

"
Ta diskuze s rozhodčíma je vždycky výborná, protože spousta věcí se třeba i vyrovná, srovná, vyřeší částečně, a zase my vidíme jejích pocity oni vidí naše pocity a ne vždycky je shoda. Občas to třeba je taková trošku, jak bych to řek', no není úplně příjemná, ale myslím si že je to ku prospěchu věci, a že to co tady jsme si řekli, doufám že se bude dělat a že to bude jenom na dobré cestě to všechno."

Jestli myslíš, že kandidatura Sejka a dalších lidí z klubu bok po boku s provařenými ksichty z SPD jako je Novohradský na klub vrhá pozitivní světlo a měli bychom tomu fandit, tak já se omlouvám, ale fandit tomu nebudu.
Je pravda, ze jsem se tady chytil asi trochu do pasti - ze chce panDedek vstoupit do politiky jsem registroval, stejne tak Sejka, ale podrobne jsem uz nezkoumal s kym - moje chyba .... Od ty doby, co nebydlim v Pardubkach, tak uz uplne nesleduju deni na radnici, ani kauzy mistnich politiku.... Zije jeste vubec takovej Sedlak? :))...

tlučhuba Horák ve sportu špekuluje, že údajný přetlak v našem útoku se nebude líbit Kondelovi... a hned ho posílá do Sparty, že prý by se jí takový hráč hodil....

tlučhuba Horák ve sportu špekuluje, že údajný přetlak v našem útoku se nebude líbit Kondelovi... a hned ho posílá do Sparty, že prý by se jí takový hráč hodil....
Včera jsem o tom hovořil se známým, který se byl podívat na tréninku. Jsem moula a lajny si nepamatuji. První byla Červenka Sedlák Stránský (na ledě prý vypadal výborně), druhá Tomášek Nosek Smejkal, na pozici 13 útočníka se střídal Vondráček a Kelemen. Kondelik byl na centru 4. lajny. A to prosím máme zraněné Lauka a Kauta.
Zpětně si říkám, že jsme asi neměli podepisovat Soba. Fakt je to přecpané. O možnosti, že by dostal příležitost např. Formánek, Macek ani nemluvě.
Takže nespokojenost Kondela ve 4. řada může být pochopitelná.
Ale třeba ten náš nejstarší kádr v lize začne tradičně marodit a prostor v sestavě bude 😄

Přijdou zranění, nemoce... V průběhu skoro celý minulý sezony jsme měli minimálně jednoho útočníka, často více útočníků, mimo sestavu. Letos budeme konečně chtít uspět i v Lize mistrů.... Do toho reprezentační srazy, kde budeme určitě mít hojné zastoupení... Zápasů teda bude hodně.
Navíc si myslím, že během základní části rozložíme icetime mezi jednotlivý útoky víceméně rovnoměrně. Nebude to jako v jiných klubech, kde první útok má icetime 20 minut a čtvrtej 6 minut... Samozřejmě třeba přesilovky budou stabilně hrát dva útoky. Ale zrovna Kondel si myslím se na přesilovku dostane, před bránou má svoji roli...
Je to prostě tak, jak to je... V minulý sezoně jsme měli přetlak v obraně. A beci se s tím taky nějak vyrovnali. Teď hold bude tlak i v útoku a i útočníci se s tím budou muset nějak vyrovnat....
Že nedostanou šanci v áčku mladí je bohužel asi jasný a to jediný mně vadí...

Včera jsem o tom hovořil se známým, který se byl podívat na tréninku. Jsem moula a lajny si nepamatuji. První byla Červenka Sedlák Stránský (na ledě prý vypadal výborně), druhá Tomášek Nosek Smejkal, na pozici 13 útočníka se střídal Vondráček a Kelemen. Kondelik byl na centru 4. lajny. A to prosím máme zraněné Lauka a Kauta.
Zpětně si říkám, že jsme asi neměli podepisovat Soba. Fakt je to přecpané. O možnosti, že by dostal příležitost např. Formánek, Macek ani nemluvě.
Ale třeba ten náš nejstarší kádr v lize začne tradičně marodit a prostor v sestavě bude 😄
Zranění budou.....na pana Kondelíka nesahat, pracanty potřebujem, ne jenom jména

Jak tu padlo, v zásadě ani nic proti tomu,aby si nás Petr Dědek ve volbách"kúpil všecky", ale mohl se na to najít jiný podvozek,než ta Novohradského banda..🤷

Skvělej rozhvor... trenér v něm mimo jiné právě na otázky ohledně kvantitativně i kvalitativně nabitého kádru odpovídá... Nebojím se, že by v sezoně vznikaly nějaký třenice, hádky nebo něco podobného... A když by snad, dotyčný dostane jasně na vybranou - zůstat a podřídit se, nebo odejít...

Včera byly lajny takto:

Červus - Sedlo - Stránský
Smejkal - Nosek - Tomášek
Vondrc - Kondel - Kelo
Poula - Sob - Mandy

13. Fejes se tam protáčel. Myslím, že si Kondel 3. centra v klidu odehraje..

Skvělej rozhvor... trenér v něm mimo jiné právě na otázky ohledně kvantitativně i kvalitativně nabitého kádru odpovídá... Nebojím se, že by v sezoně vznikaly nějaký třenice, hádky nebo něco podobného... A když by snad, dotyčný dostane jasně na vybranou - zůstat a podřídit se, nebo odejít...
Pešán skvěle..ale Ryšavka,jsem asi už zaujata,ale přišlo mi,že trenérovi pořád něco podsouval🧐ale třeba jsem jen přecitlivělá 😂

Sob je znám tím, že základní část většinou promarodí a je de facto připraven až na play off, to máme tedy jednoho centra vyřešeného.

Někde jsou holt rádi, když poskládají aspoň jednu TOP lajnu a my budeme mít čtyři lajny. V loni v útoku museli hrát i obránci, abychom měli aspoň někoho v útoku a letos jsme jen nenechali nic náhodě a přivedli tři hráče, tak aby obránci nebyli zbytečně přetěžování na postech, na kterých nehrají, i když to odehráli skvěle.

HC Dynamo Pardubice rozhodně nevedou nějací amatéři, kteří nevědí jak jednat s hráči a každý než podepsal ví do čeho jde a jak kvalitní tým si vybral.

Koukal jsem na Mistry světa a i když s odporem, tak i Bomby k tyči a každý má velkou starost jak to chceme poskládat a že to prostě nepůjde, že máme hráčů na pět pětek a podobný blbosti.

Mít na lavičce kohokoliv jiného než duo Pešán - Mlejnek, mít tam Varaďu, tak ten tým bude do měsíce rozložený, ale takhle, jsem v klidu a tady 100% věřím Pešánovi, že to zvládne.

Ke všemu máme v kabině obrovské osobnosti, které jdou svým přístupem a hrou příkladem pro ostatní, že si ostatní nedovolí polevit, nebo si hrát sám na sebe a pokud ano, nikdo ho držet nebude.

Politika není služba lidem, je to forma prosazování vlastních zájmů ...nic víc, nic míň. Takže zpět k hokeji:)
Souhlasím s tím lepším podvozkem. Ale nejsem z Pardubic, ty lidi neznám.

Tedy první sestava z tréninku:
Červus - Sedlo - Stránský, Smejkal - Nosek - Tomášek, Vondrc - Kondel - Kelo, Poula - Sob - Mandy + Fejes, Kaut, Lauko + mladí
Při nulový marodce asi Kauly do třetí a Laukič čtvrtá.

Pamatuju si dobře, že David Tomášek hrál na křídle Sobotkovi formace? Taky hrál tuším se Smejkym. Takže tyhle vazby v případě zranění mohou fungovat.

Jinak Matěj Stránský a Tomáš Nosek mají oba kristovy léta. Tomáš se nevrací v tak "špatným" věku. Mě to hned nedošlo, tak radši sdílím.

Vrati se dve kridla. Neni tak tezke tipnout, kdo se posune niz a kdo by mel jit do B pripadne hostovat? Kazdopadne nekteri nebudou hrat CHL, takze kadr je potreba siroky. A ti hraci to vedi. Nechces tu byt, tak muzes jit za 1/3 plati hrat vic do Plzne napriklad. A dalsi vec - v kompletni sestave jsme hrali snad jeden zapas az v semifinale..

Vrati se dve kridla. Neni tak tezke tipnout, kdo se posune niz a kdo by mel jit do B pripadne hostovat? Kazdopadne nekteri nebudou hrat CHL, takze kadr je potreba siroky. A ti hraci to vedi. Nechces tu byt, tak muzes jit za 1/3 plati hrat vic do Plzne napriklad. A dalsi vec - v kompletni sestave jsme hrali snad jeden zapas az v semifinale..
Propulse, a mají hráči ve smlouvách to bego ošetřené? Nezajímá mě třeba kdo konkrétně, to se rád nechám překvapit.

Já spočítal, že za poslední 2 sezóny jsme v plné sestavě odehráli 6 zápasů a z toho jsme ten 6.zápas v plné sestavě odehráli ani ne půlku zápasu....takže jsem s šířkou kádru spokojený....a nebudu se strachovat o to jestli v případě zranění nenastoupí Pochobradský.🤣

Ve všech podcastech se teď předhánějí v tvorbě naší sestavy. Vesměs mlátí furt stejnou slámu, ale zaujala mě Dudova teoretická varianta naší třetí lajny: Laukič - Nosíno - Kelo, která by chodila na nejlepší lajnu soupeře, kterou by dle Dudy vždy naprosto zdemolovali fyzicky i hokejově. Prej na něco takovýho by v lize nikdo neměl odpověď. Byl by to dobrej nápad, blbej nápad, nebo jakej je to nápad? 🤔

Ve všech podcastech se teď předhánějí v tvorbě naší sestavy. Vesměs mlátí furt stejnou slámu, ale zaujala mě Dudova teoretická varianta naší třetí lajny: Laukič - Nosíno - Kelo, která by chodila na nejlepší lajnu soupeře, kterou by dle Dudy vždy naprosto zdemolovali fyzicky i hokejově. Prej na něco takovýho by v lize nikdo neměl odpověď. Byl by to dobrej nápad, blbej nápad, nebo jakej je to nápad? 🤔
Duda je podle mě idiot ale tady s ním souhlasím....Kelo a Laukyč se v této roli předvedli v Play off dokonale a Nosíno v tomto má obrovskou praxi z Floridy kde byl takto využíván se svou lajnou....takže je to logické ale Pan Pešán na to určitě přišel daleko dřív než Duda😁

Propulse, a mají hráči ve smlouvách to bego ošetřené? Nezajímá mě třeba kdo konkrétně, to se rád nechám překvapit.
Skoro bych si tipnul, že u hráčů kterých se to týká byl již vypracován nějaký dodatek, se kterým souhlasili....asi je smysluplnější dodržet si tady smlouvu i za cenu případnýho sklouznutí se na nějakou omezenou porci zápasů za Béčko, než úplně skončit v Dynamu a jít hrát nejspíš za menší prachy druhou lajnu někam do Boleslavi.....to můžeš vždycky, až ti tady dojede smlouva...🤷

Skoro bych si tipnul, že u hráčů kterých se to týká byl již vypracován nějaký dodatek, se kterým souhlasili....asi je smysluplnější dodržet si tady smlouvu i za cenu případnýho sklouznutí se na nějakou omezenou porci zápasů za Béčko, než úplně skončit v Dynamu a jít hrát nejspíš za menší prachy druhou lajnu někam do Boleslavi.....to můžeš vždycky, až ti tady dojede smlouva...🤷
Tak Hunter přišel primárně do Béčka a pokud si při prodloužení smlouvy nevydupal změnu tak je to podle mě první, kdo půjde v případě plné sestavy do Béčka.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno