Chroustal
Forčekující kanonýr
- 1,977
- 3,512
To každopádně.....ale zadní vrátka už měl....tak odhlásit ho v září je možná případně jednodušší, než se v září teprv hlásit![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To každopádně.....ale zadní vrátka už měl....tak odhlásit ho v září je možná případně jednodušší, než se v září teprv hlásit![]()
HC LTO Vsetín mění svoje logo z 90. let. Moje dětská sportovní nenávist může definitivně usnout.Vsetín také vstupuje do nové éry s novým logem.
Místní ogaři také nejásají nadšením že jim vzali tradiční logo.
Hlavně aby žral syrové maso v play-off jako proti nám v Davosu. Tam byl skvělý, i Ráďu totálně rozhodil.Přiznávám, že já osobně se ze všech posil těším nejvíc právě na Matěje. Jeho statistiky jsou impozantní, pořád je v dobrém věku, čekám od něj velké věci.
Ono to není z loňska protože loni už byl MIG hráčem DynamaTo foto z loňska s Žilinou,první řada druhý zprava není to Miguel?
Vegas z Temu?Vsetín také vstupuje do nové éry s novým logem.
Místní ogaři také nejásají nadšením že jim vzali tradiční logo.

Dynamo holt bude mít i politické oddělení. Líbit se nám to nemusí, nemusíme s tím ani souhlasit, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělatVždy se říká, že politika do sportu nepatří a o to, o co se snaží Sýkora a spol, v pozadí s panem Dědkem se mne opravdu nelíbí, opravdu je tohle potřeba, cpát se takto do politiky.
Asi dokážu pochopit důvod, ale prostě za mě tohle vrhá hodně špatný stín na organizaci.
Taky se mě to nelíbí a více méně jsem, čekal jestli a kdo s tím přijde.Vždy se říká, že politika do sportu nepatří a o to, o co se snaží Sýkora a spol, v pozadí s panem Dědkem se mne opravdu nelíbí, opravdu je tohle potřeba, cpát se takto do politiky.
Asi dokážu pochopit důvod, ale prostě za mě tohle vrhá hodně špatný stín na organizaci.
Přesně. Vliv musíš jistit na všech frontách. Opa ví, jak se na lopatě sedí.Ocividne to potreba je..... Ale to uz je "vyssi divci", stejne tak jako vlastnit hokejovej klub a stavet arenu pro 20k+ divaku.... Proto nevim, jakej stin to vrha na jakou organizaci, ale asi bych se nad tim nerozciloval a naopak tomu drzel palce![]()
No moment....hvězdné útoky přece máme jen my ne??Duda: lajna Kelemen - Nosek - Lauko, budou zabijáci hvězdných útoků soupeřů a tady bych i souhlasil![]()
To že politika do sportu nepatří, říkají většinou hlavně politici, kteří se chtějí zavděčit najivním lidem/voličům, co to takto vnímají. Politika je vždy součást vrcholného sportu a čím je víc masivní, jako fotbal nebo hokej, tím víc je v něm politiky. Bez politiků a politiky, by Dědek těžko dosáhl toho, že dostal Dynamo tam kam chtěl. Ví moc dobře, že politici mu můžou být dobrým prostředkem nebo překážkou.Vždy se říká, že politika do sportu nepatří a o to, o co se snaží Sýkora a spol, v pozadí s panem Dědkem se mne opravdu nelíbí, opravdu je tohle potřeba, cpát se takto do politiky.
Za mě v ideálním světě, politika do sportu ne, ale sport do politiky rozhodně ano... bohužel je to spíš naopak.Vždy se říká, že politika do sportu nepatří a o to, o co se snaží Sýkora a spol, v pozadí s panem Dědkem se mne opravdu nelíbí, opravdu je tohle potřeba, cpát se takto do politiky.
Takže jestli to správně chápu, dnes PD založí politickou partaj, zítra fans skupinu Hnědé dresy a nakonec se Dynamo fans přetransformujou do Leibstandarte Petr Dědek?Politika do sportu nepatřila tak maximálně do Velké války, pro nás první světové, pak už pořád.
Otto von Bismarck prohlásil, že válka je jen pokračováním politiky jinými prostředky. Ke konci devatenáctého století byl organizovaný sport v začátcích, takže jej do své téze zahrnout nemohl. O pár desítek let na něj navázal Adolf Hitler a letní olympijské hry 1936 v Berlíně. Po druhé světové to šlo s naschvály a zákazy ráz na ráz. Až do pádu Sojuzu. My starší si to pamatujeme. Sport do politiky stále jako bič patří. A bohužel.
Sorry za historické okénko.
Prosím, mé dva příspěvky nesměšovat ani jako humornou nadsázku.Takže jestli to správně chápu, dnes PD založí politickou partaj, zítra něco jako Útočné oddíly a nakonec se Dynamo fans přetransformujou do Leibstandarte Petr Dědek?![]()
třeba ho tam měl přihlášenýho i rok předtím. kdo ví. A rok předtím taky, když se bavil s Dědekem.. nebo odkdy mu to držel tu smlouvu v šuplíkuTo každopádně.....ale zadní vrátka už měl![]()