Hokej

...já bych si tipnul, že dva útočníci, kteří podepsali nové smlouvy na tuto sezónu jsou seznámeni, že mohou hrát i za B. totéž bych tipoval i Vondrce, který během loňska podepsal novou smlouvu. Zase pokud ti hráči tady jsou a nevejdou se do áčka by ve svým zájmu měli si dát nějaký zápas v bengu jako loni Kautik...Myslím, že třeba Poula nebo Mandy by s nějakým zápasem v bengu souhlasil dodatek nedodatek

Skoro bych si tipnul, že u hráčů kterých se to týká byl již vypracován nějaký dodatek, se kterým souhlasili....asi je smysluplnější dodržet si tady smlouvu i za cenu případnýho sklouznutí se na nějakou omezenou porci zápasů za Béčko, než úplně skončit v Dynamu a jít hrát nejspíš za menší prachy druhou lajnu někam do Boleslavi.....to můžeš vždycky, až ti tady dojede smlouva...🤷
A pokud nechceš hrát za béčko a na druhou lajnu v Bolce to už není, tak pořád není třeba věšet brusle na hřebík, v Hradci berou kohokoliv.

Ve všech podcastech se teď předhánějí v tvorbě naší sestavy. Vesměs mlátí furt stejnou slámu, ale zaujala mě Dudova teoretická varianta naší třetí lajny: Laukič - Nosíno - Kelo, která by chodila na nejlepší lajnu soupeře, kterou by dle Dudy vždy naprosto zdemolovali fyzicky i hokejově. Prej na něco takovýho by v lize nikdo neměl odpověď. Byl by to dobrej nápad, blbej nápad, nebo jakej je to nápad? 🤔
Pro playoff hezká varianta v šuplíku...

Hlavně ať místo Ujčíka vyberou někoho, kdo se tomu bude skutečně profesionálně věnovat na plný úvazek. Tahle pozice opravdu nemá být jen nějaká brigáda bokem k hlavní činnosti.

Vrati se dve kridla. Neni tak tezke tipnout, kdo se posune niz a kdo by mel jit do B pripadne hostovat? Kazdopadne nekteri nebudou hrat CHL, takze kadr je potreba siroky. A ti hraci to vedi. Nechces tu byt, tak muzes jit za 1/3 plati hrat vic do Plzne napriklad. A dalsi vec - v kompletni sestave jsme hrali snad jeden zapas az v semifinale..
Jestli si dobře pamatuju, tak první zápas v plné palbě bylo až 3 finále, ale to je jedno. Budou zraněný, bude se hrát liga mistrů, takže široký kádr je potřeba. A kdyby nahodou byli všichni zdravý, tak jak píšeš - B nebo hostování a na PO si je stáhnout zpět.

To je panečku titulek!
:D:D:D

Vrati se dve kridla. Neni tak tezke tipnout, kdo se posune niz a kdo by mel jit do B pripadne hostovat? Kazdopadne nekteri nebudou hrat CHL, takze kadr je potreba siroky. A ti hraci to vedi. Nechces tu byt, tak muzes jit za 1/3 plati hrat vic do Plzne napriklad. A dalsi vec - v kompletni sestave jsme hrali snad jeden zapas az v semifinale..
Tak teoreticky se nějaké křídlo mohlo posunout na centra = nikoli výměna dvě křídla za dvě křídla.; ale dobře, děkuju za odpověď :)

Já bych se přetlaku v týmu vůbec nebál. Přijde lucas, vyškrtá nám typologicky nevhodné hráče nebo hromotluky neschopné objet hydrant a rázem budeme rádi, že vůbec poskládáme dvě lajny.

Jestli myslíš, že kandidatura Sejka a dalších lidí z klubu bok po boku s provařenými ksichty z SPD jako je Novohradský na klub vrhá pozitivní světlo a měli bychom tomu fandit, tak já se omlouvám, ale fandit tomu nebudu

Jestli myslíš, že kandidatura Sejka a dalších lidí z klubu bok po boku s provařenými ksichty z SPD jako je Novohradský na klub vrhá pozitivní světlo a měli bychom tomu fandit, tak já se omlouvám, ale fandit tomu nebudu.
Cim je pan doktor Novohradsky provarenej jestli se muzu zeptat?

Bičánek
Uvidíme, za kariéry si ho nevybavuji jako nějakého magora... v tomhle měl Ujčík horší pověst. Řekl bych že potenciálně změna k lepšímu, ale uvidíme až v průběhu sezóny... Ale třeba si Bičánka někdo pamatujete lépe.

Cim je pan doktor Novohradsky provarenej jestli se muzu zeptat?
Nechtěl jsem tu hokejové vlákno zasírat detaily, protože stačí dát jeho jméno do Google, ale když se ptáš, tak figuroval v celé řadě kauz v době, kdy šéfoval Službám města Pardubice, většina se datuje do roku 2017. Ať už to byl výlet do JAR za městské peníze a následné vyhrožování těm, kteří na to upozorňovali nebo kauza s pozemky, která město stála tehdy cca 5 mil. Kč a kvůli které byl nakonec potupně odvolán. Od té doby vystřídal několik stran. V roce 2024 se strhla bouře, když měl být instalován zpět do městské firmy a nakonec se tak pod tlakem jeho minulosti nestalo, viz třeba článek zde: https://www.idnes.cz/pardubice/zpra...vohradsky.A240327_785717_pardubice-zpravy_mvo

Ale pokud někomu přijde jako neprovařený a skvělý kandidát, tak v pohodě, je to vaše svaté právo a klidně si ho za pár týdnů zakroužkujte. Pro mě je to nevolitelný bezcharakterní člověk a divím se, že Sejkovi nevadí být vedle něj.

Naposledy upraveno:

Bičánek
No co, tak bude zkrátka házet kostkou někdo jinej 🤣

Nechtěl jsem tu hokejové vlákno zasírat detaily, protože stačí dát jeho jméno do Google, ale když se ptáš, tak figuroval v celé řadě kauz v době, kdy šéfoval Službám města Pardubice, většina se datuje do roku 2017. Ať už to byl výlet do JAR za městské peníze a následné vyhrožování těm, kteří na to upozorňovali nebo kauza s pozemky, která město stála tehdy cca 5 mil. Kč a kvůli které byl nakonec potupně odvolán. Od té doby vystřídal několik stran. V roce 2024 se strhla bouře, když měl být instalován zpět do městské firmy a nakonec se tak pod tlakem jeho minulosti nestalo, viz třeba článek zde: https://www.idnes.cz/pardubice/zpra...vohradsky.A240327_785717_pardubice-zpravy_mvo

Ale pokud někomu přijde jako neprovařený a skvělý kandidát, tak v pohodě, je to vaše svaté právo a klidně si ho za pár týdnů zakroužkujte. Pro mě je to nevolitelný bezcharakterní člověk a divím se, že Sejkovi nevadí být vedle něj.
Souhlas.
Ad. Sejk... Myslím, že jen plní přání/rozkaz svýho šéfa... Stejně jako ostatní zaměstnanci klubu figurující na kandidátce...
Sejk a pánové Martinec s Novákem vyloženě jen lapači hlasů... Sejk s nějakou reálnou šancí se do zastupka dostat, oba pánové bez šance...
Bohužel klasičtí "užiteční idioti"...
Čímž nijak neobhajuju jejich zodpovědnost za to, s kým se paktují...
Můj hlas nedostanou...

Až mě s toho rozhovoru přišlo , jak kdyby Vápno tlačil na Pešana ohledně tlaku a podsouval tam , jak majitel div nedělá dusno atd a o B se vyjadřuje jen velmi okrajově až účelově ho vynechává a při tom B pro juniory a mladé hráče je úplná bomba chteli by to tak mít všechny extraligive týmy, ale peníze na to má pouze Sparta,Třinec,Brno a my

Nn v pohode jednou jsem ho potkal a pripadal mi fajn
Proto se ptam

Nectu, neni cas a tim se omlouvam foru, nicmene komu se libi politicka eskapada temer = s hokejovym klubem? ANO klika nevychazi a tak se jde do holportu s nackama z SPD? Ono na me osobne pak trochu pusobi nadavani na Zabranu ceklem chucpe.. Jako jo za T. Noska jsem rad, jinak bych blil, dostava se to to celkem jinam..

Vážně je potřeba dále obšírně obhajovat morální kredit někoho, kdo kandiduje za Okamuru?
aha, to jsi nám toho řekl hodně. Pana Novohradského neznám. Nevím, proč do toho pletete nějakou politíku.

Jen se zeptám, kdy budete chtít vyhodit Červenku za obědy s kadeřníkem? A to je víc jak být na kandidátce Srdcem pro Pardubice...

Klobouk dolů Romanovi, že na takový lidi prdí a že si dělá co chce... a že si ještě dneska může chodit na oběd s kým chce.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno