Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A pokud nechceš hrát za béčko a na druhou lajnu v Bolce to už není, tak pořád není třeba věšet brusle na hřebík, v Hradci berou kohokoliv.Skoro bych si tipnul, že u hráčů kterých se to týká byl již vypracován nějaký dodatek, se kterým souhlasili....asi je smysluplnější dodržet si tady smlouvu i za cenu případnýho sklouznutí se na nějakou omezenou porci zápasů za Béčko, než úplně skončit v Dynamu a jít hrát nejspíš za menší prachy druhou lajnu někam do Boleslavi.....to můžeš vždycky, až ti tady dojede smlouva...![]()
Pro playoff hezká varianta v šuplíku...Ve všech podcastech se teď předhánějí v tvorbě naší sestavy. Vesměs mlátí furt stejnou slámu, ale zaujala mě Dudova teoretická varianta naší třetí lajny: Laukič - Nosíno - Kelo, která by chodila na nejlepší lajnu soupeře, kterou by dle Dudy vždy naprosto zdemolovali fyzicky i hokejově. Prej na něco takovýho by v lize nikdo neměl odpověď. Byl by to dobrej nápad, blbej nápad, nebo jakej je to nápad?![]()
Takovej ten pocit spokojenosti, do kterýho se hned vkrádá pocit, že náhrada vůbec nemusí být lepší...
naopak vše bude lepší než totoTakovej ten pocit spokojenosti, do kterýho se hned vkrádá pocit, že náhrada vůbec nemusí být lepší...
Jestli si dobře pamatuju, tak první zápas v plné palbě bylo až 3 finále, ale to je jedno. Budou zraněný, bude se hrát liga mistrů, takže široký kádr je potřeba. A kdyby nahodou byli všichni zdravý, tak jak píšeš - B nebo hostování a na PO si je stáhnout zpět.Vrati se dve kridla. Neni tak tezke tipnout, kdo se posune niz a kdo by mel jit do B pripadne hostovat? Kazdopadne nekteri nebudou hrat CHL, takze kadr je potreba siroky. A ti hraci to vedi. Nechces tu byt, tak muzes jit za 1/3 plati hrat vic do Plzne napriklad. A dalsi vec - v kompletni sestave jsme hrali snad jeden zapas az v semifinale..
Varaďa je volnej..Takovej ten pocit spokojenosti, do kterýho se hned vkrádá pocit, že náhrada vůbec nemusí být lepší...
velký obrázek.....velký ego.....ještě větší píčus Viki Kudličkasorry za tu velikost obrázku![]()
Tak teoreticky se nějaké křídlo mohlo posunout na centra = nikoli výměna dvě křídla za dvě křídla.; ale dobře, děkuju za odpověďVrati se dve kridla. Neni tak tezke tipnout, kdo se posune niz a kdo by mel jit do B pripadne hostovat? Kazdopadne nekteri nebudou hrat CHL, takze kadr je potreba siroky. A ti hraci to vedi. Nechces tu byt, tak muzes jit za 1/3 plati hrat vic do Plzne napriklad. A dalsi vec - v kompletni sestave jsme hrali snad jeden zapas az v semifinale..
Jestli myslíš, že kandidatura Sejka a dalších lidí z klubu bok po boku s provařenými ksichty z SPD jako je Novohradský na klub vrhá pozitivní světlo a měli bychom tomu fandit, tak já se omlouvám, ale fandit tomu nebudu
Cim je pan doktor Novohradsky provarenej jestli se muzu zeptat?Jestli myslíš, že kandidatura Sejka a dalších lidí z klubu bok po boku s provařenými ksichty z SPD jako je Novohradský na klub vrhá pozitivní světlo a měli bychom tomu fandit, tak já se omlouvám, ale fandit tomu nebudu.
Uvidíme, za kariéry si ho nevybavuji jako nějakého magora... v tomhle měl Ujčík horší pověst. Řekl bych že potenciálně změna k lepšímu, ale uvidíme až v průběhu sezóny... Ale třeba si Bičánka někdo pamatujete lépe.![]()
Ujčík končí v čele extraligové disciplinárky, kluby už za něj vybraly náhradu - Sport.cz
Viktor Ujčík po osmi letech končí v roli předsedy disciplinární komise Tipsport extraligy. Ve funkci ho podle informací Sport.cz nahradí Radim Bičánek, někdejší Ujčíkův spoluhráč z Jihlavy, který působil i v NHL či extraligovém Znojmě, Kometě a Karlových Varech.www.sport.cz
Bičánek
Nechtěl jsem tu hokejové vlákno zasírat detaily, protože stačí dát jeho jméno do Google, ale když se ptáš, tak figuroval v celé řadě kauz v době, kdy šéfoval Službám města Pardubice, většina se datuje do roku 2017. Ať už to byl výlet do JAR za městské peníze a následné vyhrožování těm, kteří na to upozorňovali nebo kauza s pozemky, která město stála tehdy cca 5 mil. Kč a kvůli které byl nakonec potupně odvolán. Od té doby vystřídal několik stran. V roce 2024 se strhla bouře, když měl být instalován zpět do městské firmy a nakonec se tak pod tlakem jeho minulosti nestalo, viz třeba článek zde: https://www.idnes.cz/pardubice/zpra...vohradsky.A240327_785717_pardubice-zpravy_mvoCim je pan doktor Novohradsky provarenej jestli se muzu zeptat?
No co, tak bude zkrátka házet kostkou někdo jinej![]()
Ujčík končí v čele extraligové disciplinárky, kluby už za něj vybraly náhradu - Sport.cz
Viktor Ujčík po osmi letech končí v roli předsedy disciplinární komise Tipsport extraligy. Ve funkci ho podle informací Sport.cz nahradí Radim Bičánek, někdejší Ujčíkův spoluhráč z Jihlavy, který působil i v NHL či extraligovém Znojmě, Kometě a Karlových Varech.www.sport.cz
Bičánek
Vážně je potřeba dále obšírně obhajovat morální kredit někoho, kdo kandiduje za Okamuru?Cim je pan doktor Novohradsky provarenej jestli se muzu zeptat?
Souhlas.Nechtěl jsem tu hokejové vlákno zasírat detaily, protože stačí dát jeho jméno do Google, ale když se ptáš, tak figuroval v celé řadě kauz v době, kdy šéfoval Službám města Pardubice, většina se datuje do roku 2017. Ať už to byl výlet do JAR za městské peníze a následné vyhrožování těm, kteří na to upozorňovali nebo kauza s pozemky, která město stála tehdy cca 5 mil. Kč a kvůli které byl nakonec potupně odvolán. Od té doby vystřídal několik stran. V roce 2024 se strhla bouře, když měl být instalován zpět do městské firmy a nakonec se tak pod tlakem jeho minulosti nestalo, viz třeba článek zde: https://www.idnes.cz/pardubice/zpra...vohradsky.A240327_785717_pardubice-zpravy_mvo
Ale pokud někomu přijde jako neprovařený a skvělý kandidát, tak v pohodě, je to vaše svaté právo a klidně si ho za pár týdnů zakroužkujte. Pro mě je to nevolitelný bezcharakterní člověk a divím se, že Sejkovi nevadí být vedle něj.
Až mě s toho rozhovoru přišlo , jak kdyby Vápno tlačil na Pešana ohledně tlaku a podsouval tam , jak majitel div nedělá dusno atd a o B se vyjadřuje jen velmi okrajově až účelově ho vynechává a při tom B pro juniory a mladé hráče je úplná bomba chteli by to tak mít všechny extraligive týmy, ale peníze na to má pouze Sparta,Třinec,Brno a my![]()
Pešán: Nepotřebuju ani svatbu, ani pohřeb. Chci už jen dělat hokej - Seznam Zprávy
Dřív v médiích Filip Pešán vystupoval pomalu každý týden. Jako mladý kouč vyhrál extraligu, pak vedl reprezentaci. Následoval pád. S Pardubicemi se ale vrátil na vrchol. Ve velkém rozhovoru rozebírá i vlastní proměnu.www.seznamzpravy.cz
Nn v pohode jednou jsem ho potkal a pripadal mi fajnNechtěl jsem tu hokejové vlákno zasírat detaily, protože stačí dát jeho jméno do Google, ale když se ptáš, tak figuroval v celé řadě kauz v době, kdy šéfoval Službám města Pardubice, většina se datuje do roku 2017. Ať už to byl výlet do JAR za městské peníze a následné vyhrožování těm, kteří na to upozorňovali nebo kauza s pozemky, která město stála tehdy cca 5 mil. Kč a kvůli které byl nakonec potupně odvolán. Od té doby vystřídal několik stran. V roce 2024 se strhla bouře, když měl být instalován zpět do městské firmy a nakonec se tak pod tlakem jeho minulosti nestalo, viz třeba článek zde: https://www.idnes.cz/pardubice/zpra...vohradsky.A240327_785717_pardubice-zpravy_mvo
Ale pokud někomu přijde jako neprovařený a skvělý kandidát, tak v pohodě, je to vaše svaté právo a klidně si ho za pár týdnů zakroužkujte. Pro mě je to nevolitelný bezcharakterní člověk a divím se, že Sejkovi nevadí být vedle něj.
A presne pro tohle co pises to tady v republice takto vypadaVážně je potřeba dále obšírně obhajovat morální kredit někoho, kdo kandiduje za Okamuru?
aha, to jsi nám toho řekl hodně. Pana Novohradského neznám. Nevím, proč do toho pletete nějakou politíku.Vážně je potřeba dále obšírně obhajovat morální kredit někoho, kdo kandiduje za Okamuru?
Mozna ze proto, ze je to politicke tema ne?aha, to jsi nám toho řekl hodně. Pana Novohradského neznám. Nevím, proč do toho pletete nějakou politíku.