Hokej

Tak Matěj je dost přímočarý hráč bude to pro něj minimálně snazší
Ano pokud k te primocarosti dostane prostor a zmeni se styl posuzovani
Ovsem potom to bude minimalne snazsi pro Kela, Mandyho, Sedla ……. a Cervusoj se bude hrat taky lip
Ale to je porad dokola musi byt chut

Upřímně říkám, že tenhle postup - tzn Blumelovi nasypat peníze, naložit na něj zodpovědnost a udělat z něj hlavní tvář týmu, jsem tady rok dva zpět požadoval. Z tohoto pohledu a i vzhledem k jeho ideálnímu věku, mně je líto, že to tak nevyšlo...
Na druhou stranu chápu a jsem rád, že jsme už v lednu skočili po Tomáškovi a Stránském. Po hráčích, kteří tady skutečně chtějí hrát a neberou nás jako z nouzectnost, jako nějakou druhou variantu, když nevyjde lepší angažmá...

Naposledy upraveno:
Takové zpomalovací fauly, háky, podražení, nedovolené bránění, držení a podobné víc naruší hru rychlým bruslivým hráčům jako je Sedlo nebo Mandy. Zvlášť na Sedla to platí protože do všech soubojů jde střemhlav a snáz tak fauly proti němu uniknou pozornosti zeber.

Zvlášť pokud trpí nějakým zrakovým postižením.

Náhled přílohy 8606 Náhled přílohy 8607

Matěj Stránský není tenhle typ rychlého, bruslivého hráče.
Když se dostane na svůj flek kde dostane dobrý puk a bude moct vystřelit, udělá to.
Doufejme tedy, že to psi budou pískat lépe než zebry.

Je to možný. Každý to má jinak. Někdo se chce bavit hokejem/fotbalem, někomu stačí pohár a je mu jedno jak a pak je všechno růžový. No někdy to tak růžový vše není..
Upřímně mě udivuje jako fanoušek pardubického hokeje jak můžeš tak devalvovat titul názorem "ani nevíme jak" Třinec a Sparta nás přehrály " Bylo to o štěstí a na jednu lajnu" Já za tím titulem vidím neskutečnou bojovnost a roli v týmu, který každý bezezbytku přijal. Není jednoduchý vyhrát, když to každý od tebe očekává s tím, že tenhle rok už to musí konečně vyjít ten psychický tlak musí být velký. A že to bylo na jednu lajnu? Jinými slovy Červus a Sedlo doručili to za co jsou placeni aneb "být nejlíp placený v týmu znamená být i nejlepší hráč v zápase" a to Sedlo s Cervusem byli a ostatní jim dělali ten neviditelný servis ale strašně důležitý bez toho by to nešlo. Proto je ten Titul naprosto zasloužený a jak se říká štěstí přeje připraveným 👍.

Upřímně mě udivuje jako fanoušek pardubického hokeje jak můžeš tak devalvovat titul názorem "ani nevíme jak" Třinec a Sparta nás přehrály " Bylo to o štěstí a na jednu lajnu" Já za tím titulem vidím neskutečnou bojovnost a roli v týmu, který každý bezezbytku přijal. Není jednoduchý vyhrát, když to každý od tebe očekává s tím, že tenhle rok už to musí konečně vyjít ten psychický tlak musí být velký. A že to bylo na jednu lajnu? Jinými slovy Červus a Sedlo doručili to za co jsou placeni aneb "být nejlíp placený v týmu znamená být i nejlepší hráč v zápase" a to Sedlo s Cervusem byli a ostatní jim dělali ten neviditelný servis ale strašně důležitý bez toho by to nešlo. Proto je ten Titul naprosto zasloužený a jak se říká štěstí přeje připraveným 👍.
A hlavně, pokud vyhraje tým titul a ještě k tomu Pouzara, tak to není žádná “kurevska” náhoda a ukazuje to na komplexnost týmu, nejenom, že je playoffovy jako Třinec.

Ano pokud k te primocarosti dostane prostor a zmeni se styl posuzovani
Ovsem potom to bude minimalne snazsi pro Kela, Mandyho, Sedla ……. a Cervusoj se bude hrat taky lip
Ale to je porad dokola musi byt chut
Ale tak víš, že se tu nepíská rovina předpokládám, že u Buzmenu bude mít mnohem víc prostoru než, kdyby byl u nás

Ještě k tématu Blumel, Stránský a Tomášek jako co se tady řeší. Blumel razil cestu NHL, i když nabídku od nás měl, tak chtěl zůstat v NHL.

My tedy šli dál a podepsali nadstandardní dva hráče, kteří budou určitě velkou posilou a myslím si, že oba jsou kvalitou lepší. Pro Matěje hovoří věk a že je to odchovanec, ale, že by to byl nějaký TOP player, to si opravdu nemyslím a má i trochu problém s hlavou.

Jeho působení u soupeře mrzí, ale to je tak vše a přeji mu, aby se mu dařilo a naplnil obrovská očekávání Sparty, i když se trochu bojím, že ten tlak nestojí, ale třeba se pletu.

K lucasovi003 my vyhráli titul, došli jsme k němu tou nejtěžší možnou cestou (Brno, Sparta a Třinec), tvl a ty tady máš drzost psát jak nevíme jak jsme titul získali. Ke všemu, v sérii se Spartou jsme ještě hráli s virózou, ty si fakt dej přes hubu a nikomu tady netvrď jaký si fanoušek Pardubic, nejsi. Za mě jsme letos zúročilo dvě předchozí finále a konečně jsme k titulu došli týmovou hrou a bojovností opřenou a skvělého Willdu.

Sic mě mrzí, že šel Matěj ke konkurenci, ale zároveň mě těší jeho rozhovory. On měl své preference, NHL, a já je chápu, jeho mateřský klub měl taky své preference, a ty chápe naopak on. Se to neprotklo a život jde dál. Novináře pak patrně sere, že se nekoná onen epický okurkový konflikt, kdy by hráč žehral na mateřský klub, že mu nenabídl smlouvu. Žádný skandál, nic co by se dalo prodat. To je zatracená smůla todle to.
A navíc, vyvrátila se tím i další urban legend o skupování hráčů, jen aby nešli ke konkurenci.

Kdo chce přijít o barák,tak kurz na neprohru Francouzů je teď 6,1 🙃

Z jineho soudku. Rakousko, Tyrolsko, Kappl u Ischglu. cesta na Kappl kopf. Prudke stoupani, funim jak debil a proti me, jeden typek HC Dynamo triko, druhý ksiltovku. A hned se dame do reci., ze Dynamo best. Jeden ze Sobeslavi v Jiznich Cechach, druhy Pardubak. Tomu se rika famiglia pane Moder.

Co konkrétně je píčovina? To je realita. Ano zaslouženě. Udělali jsme vždy nějak ty čtyři výhry. Jedna lajna a bojovnost. A stačilo to. Hokej tam mimo jedné lajny moc nebyl to ani nemohl s tak typově složeným týmem. Sportovní štěstí tentokrát ano. Ale ano počítají se body a trofeje tak to je. Někdo by radši víc hokeje, někdo kouká jen na výsledek, ale jak říkám na konci jsou důležité body a trofeje..
Koukni na fotbalovou Slavii. Ta má dva tituly v řadě o totální parník. A fotbal hraje hrozný fotbal, nedá se na to koukat. Fanoušci jsou ve většině nespokojení. Asi jsou to divní idioti, co si jen hledají to špatné. Asi mají držet hubu když je pohár idioti. No a nebo třeba nejsou idioti jen chtějí chodit na fotbal, ne jen počítat trofeje..
Teď jsi mě nasral vole! Na Slavii se prosím vyser jo !!🤣🤣

Tyhle kecy uplne nesnasim... Zato u nas si urcite vsichni ty penize co dostavaji preji....
Absolutně nechápu co mi odpovídáš. Takový kecy úplně nesnáším ... Jak přejí? Já píšu, že nedělá dobrotu, když přijde mladý kluk, který rovnou dostane víc peněz, než největší hvězda týmu.

Co konkrétně je píčovina? To je realita. Ano zaslouženě. Udělali jsme vždy nějak ty čtyři výhry. Jedna lajna a bojovnost. A stačilo to. Hokej tam mimo jedné lajny moc nebyl to ani nemohl s tak typově složeným týmem. Sportovní štěstí tentokrát ano. Ale ano počítají se body a trofeje tak to je. Někdo by radši víc hokeje, někdo kouká jen na výsledek, ale jak říkám na konci jsou důležité body a trofeje..
Koukni na fotbalovou Slavii. Ta má dva tituly v řadě o totální parník. A fotbal hraje hrozný fotbal, nedá se na to koukat. Fanoušci jsou ve většině nespokojení. Asi jsou to divní idioti, co si jen hledají to špatné. Asi mají držet hubu když je pohár idioti. No a nebo třeba nejsou idioti jen chtějí chodit na fotbal, ne jen počítat trofeje..
Milej zlatej kamaráde, realita je ještě jinde. Všichni bysme byli rádi, kdybychom vyhráli titul krásným "pardubickým" hokejem. Jenže ten jsme docela hráli dva roky zpátky, tři roky zpátky, čtyři roky zpátky... Kolikrát jsme Třinec či kometu tlačili a motali, že to vypadalo, že nevědí kam skočit. A byl titul? Odpovědět znáš. Teď ten titul je. Získal ho tým vesměs výborných hokejistů, každý z nich ukázal během sezóny, že hokej umějí (spousta z nich hrála kvůli nemocem a zraněním na "x" postech v "x" lajnách) a zvládli to. A nakonec metodou " když nemůžeš hydrant objet, tak ho zbourej" ten titul udělali. A není to proto, že by ten hydrant objet neuměli, oni by to uměli náramně, jenže když ten hydrant hákuje, drží a seká, rozhodčí kouká a Antoš hýká blahem, prostě ten titul jinak neuděláš. To je holý fakt. Kdyby se tu pískalo jako v Americe nebo Švýcarsku, Finsku, tak ty tituly máme za posledních 5 let tři, věř mi. A žádnej Kacetl ani Postava by s tím nic, prostě nic neudělali. Ty tituly Třince a komety neudělal žádnej fantom, "neukradl" je žádnej brankář lepší než Will (mimochodem tuhle debilní metaforu nesnáším) , ukradli je rozhodčí. To je celý holý fakt. Hodnoť práci týmu tak v dubnu příštího roku. Uvidíme , jak to bude. Jak si to sedne, co zranění, rozhodčí, Loukota atd. Krásný léto 👍

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno