Chroustal
Forčekující kanonýr
- 1,982
- 3,522
Za posledních 7 sezón mít jen 2 slabší sezóny v kterých dal "pouze" 23 gólů je prostě peckastrašně moc se na Stráňu těším !!!
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Za posledních 7 sezón mít jen 2 slabší sezóny v kterých dal "pouze" 23 gólů je prostě peckastrašně moc se na Stráňu těším !!!
Ach jo bráško. Máš naprostou pravdu. Jenže to už je dávno vyřešeno. To řešení se jmenuje David Tomášek. Pravák, který hraje celou kariéru přesilovku na levém kruhu. Ano není to typický střelec typu Kauta nebo Sejka, ale vystřelit umí a je to vyřešení toho problému, o kterém zminuješ, že jsem tu psal ty "rozdvojená osobnost". V době, kdy máme Tomáška a Kauta, tak žádný Stránský už nebyl potřeba, protože je z nich o dost nejstarší a budou si tam akorát překážet. Teda oni se tam asi nějak poskládají, ale někdo bude mimo svoji nejlepší pozici. Ještě něco??Já nevím tak buď jsi stejný Lucas co tady pořád píše anebo jsi rozdvojená osobnost.... pokud si dobře pamatuji tak jsi to byl ty co od odchodu mistra Hyky tady neustále psal, že nemáme střelce praváka do přesilovky a že to nemůže všechno stát na Kautovi páč Hercika nevyužili.Červenka to nemá komu dávat a je to tady samý hydrant. A teď najednou praváka nepotřebujeme protože máme Kauta to jako vážně? Praváky do přesilovky máme především obránce. A to že je Stránský žoldák a kdo v dnešní době není nebo snad myslíš, že tam šel Blima za párek v rohlíku? Pokud si svoje peníze obhájí tak jako Červus se Sedlem nemám s tím problém. Toť asi vše k tomuto tématu
Tak Tomášek je především ten kreativní centr, který nám tady chyběl a rozšíří nám sílu ať to nestojí jenom na Cervusovi a Stránský jako typický střelec pravák já v tom nevidím problém, že by se nevešli. Ty vidíš herní situace jenom v přesilovkách já na to koukám komplexně. Ještě něco?Ach jo bráško. Máš naprostou pravdu. Jenže to už je dávno vyřešeno. To řešení se jmenuje David Tomášek. Pravák, který hraje celou kariéru přesilovku na levém kruhu. Ano není to typický střelec typu Kauta nebo Sejka, ale vystřelit umí a je to vyřešení toho problému, o kterém zminuješ, že jsem tu psal ty "rozdvojená osobnost". V době, kdy máme Tomáška a Kauta, tak žádný Stránský už nebyl potřeba, protože je z nich o dost nejstarší a budou si tam akorát překážet. Teda oni se tam asi nějak poskládají, ale někdo bude mimo svoji nejlepší pozici. Ještě něco??
No Tomášek je především ten pravák. Chápeš ten pravák, o kterém jsem tu psal, že chybí a ty mi tu píšeš, že jsem rozdvojená osobnost aha. AchjoTak Tomášek je především ten kreativní centr, který nám tady chyběl a rozšíří nám sílu ať to nestojí jenom na Cervusovi a Stránský jako typický střelec pravák já v tom nevidím problém, že by se nevešli. Ty vidíš herní situace jenom v přesilovkách já na to koukám komplexně. Ještě něco?
Nene. Nebo o tom nevímŽe to byl Hyka?![]()
![]()
Co jsem viděl nějaké zápasy ve Švédsku, tak i když je Tomášek pravák, tak nehrál přesilovky na levém kruhu, ale byl na pravé straně. Takže to tak může být i tady, v jedné formaci tam bude Červenka a ve druhé Tomášek.Ach jo bráško. Máš naprostou pravdu. Jenže to už je dávno vyřešeno. To řešení se jmenuje David Tomášek. Pravák, který hraje celou kariéru přesilovku na levém kruhu. Ano není to typický střelec typu Kauta nebo Sejka, ale vystřelit umí a je to vyřešení toho problému, o kterém zminuješ, že jsem tu psal ty "rozdvojená osobnost". V době, kdy máme Tomáška a Kauta, tak žádný Stránský už nebyl potřeba, protože je z nich o dost nejstarší a budou si tam akorát překážet. Teda oni se tam asi nějak poskládají, ale někdo bude mimo svoji nejlepší pozici. Ještě něco??
Tak idiota většinou ze sebe děláš ty to z tebe nemusím dělat To že je Tomášek pravák kreativní centr,neznamená, že nemůže přijít pravák na křídlo typický střelec. Tahle debata nemá smysl, protože ty o koze já o voze... sezóna bude dlouhá zápasů dost a každý bude mít šanci se ukázat. Ty vidíš problém tam kde ještě ani nenastal a sezóna ukáže kdo měl pravdu.No Tomášek je především ten pravák. Chápeš ten pravák, o kterém jsem tu psal, že chybí a ty mi tu píšeš, že jsem rozdvojená osobnost aha. AchjoNo ono jde o to, že celé to téma, které mi tu cpeš bylo o přesilovkách víš? Ted jsi tu ze sebe akorát udělal idiota a snažíš se z toho vybruslit, že vidíš hokej komplexně a já ne. To určitě. Tomášek nám samozřejmě pomůže na centru v kreativitě. Ale taky nám vyřešil ten problém, o kterém tu píšeš, že jsem psal. A to je to, co jsem řešil. Problém je v tom, že jak Tomášek, tak Kaut, tak Stránský at jsou typologie jaká jsou, tak do přesilovky je jejich top místo u všech jedno a to samé. Další věc je, že jsme tu na tom místě hráli Gazdu, Tourigniho a další a pro někoho tam to místo nebude a nebudou moc odvádět to, proč tu jsou, protože prostě nebude místo... Ale ta věta "ty vidíš herní situace jen v přesilovkách já komplexně" mě fakt baví. zkus ještě něco dalšího
![]()
A já jsem helikopotvora, to je vícVy vsichni jste blazni, jenom ja jsem letadlo.
Jo jo já určitě. Pravdou asiTak idiota většinou ze sebe děláš ty to z tebe nemusím dělat To že je Tomášek pravák kreativní centr,neznamená, že nemůže přijít pravák na křídlo typický střelec. Tahle debata nemá smysl, protože ty o koze já o voze... sezóna bude dlouhá zápasů dost a každý bude mít šanci se ukázat. Ty vidíš problém tam kde ještě ani nenastal a sezóna ukáže kdo měl pravdu.
Konečně někdo nazývá věci pravými jményTo sem jako lucas přišel vysírat, aby nestála řeč v tý vokurkovce?![]()
Jo, taky bych mohl udělat doplněk "opačná blokace" - zobrazovat pouze příspěvky dotyčnéhoJe tu již nějakou dobu skvělá funkce blokovat uživatele, ale já zvolil funkci "ponechat uživatele jako klauna pro pobavení v okurkové sezoně" a mohu i tuto funkci ostatním uživatelům vřele doporučit.
To myslím radši ani neJo, taky bych mohl udělat doplněk "opačná blokace" - zobrazovat pouze příspěvky dotyčného![]()
To je ale hrozná píčovina co píšeš,ty si na všem najdeš co je(bylo)špatně.Dynamo je mistr a hlavně zaslouženě!!!To se klidně dotknout můžeš jen mi tu nelži. Schválně najdi příspěvek, kde jsem tvrdil, že je titul scifiAle dělej
Nic takového nenajdeš. Celou dobu jsem psal, že titul udělat můžeme, ale hezké to nebude, protože to typove moc smysl nedávalo. A stalo se co? Je titul, který udělala jedna lajna, ale s hokejem to moc společného nemělo. Sparta i Třinec nás hokejove přehráli a reálně moc nevíme, jak jsme titul udělali, ale ano hraje se na body a o pohár a historie se neptá. A hledej mi ty příspěvky
![]()
Naprosto chápu kam tím míříš, ale koukni,jak se píská ve Švýcarsku, a jak tady tam se píská snad každý hákování atd a to pak přesně hráči, jako Stránský vyniknou uvidíme, jak budou pískat zpomalovací fauly příští rok zebry,ale iluze bych si v případě nás nedělalRád bych podotknul, že diskuze, jestli Blumel nebo Stránský je zcela zbytečná, protože takto to nikdy neleželo. Sejk totiž nebyl v situaci, kdy mohl mít oba a vybíral mezi nimi. Byl v situaci, kdy chtěl Blumel za každou cenu zůstat v zámoří a vyskytla se možnost získat Stránského. A přijde mi, že se tady pořád moc nedoceňuje jakého borce klub podepsal. Podívejte se na tyhle statistiky a ukažte mi kolik podobných hráčů v extralize je:
Náhled přílohy 8603
Konkurence je také potřeba a ať se ukáže kdo si z nich vystřílí tu pozici plus se nesmí zapomínat na zranění úplně bych neodsuzoval Stránského sezóna ukáže buď to bude ten game changer a třeba také neJo jo já určitě. Pravdou asiDebata začala tvou nesmyslnou reakci, kterou ses akorát zesměšnil, kdy jsi asi zapomněl, že je Tomášek pravák a snažil se tu na mě útočit
Rozdvojená osobnost
Ano neznamená. On se totiž vůbec nepere Tomášek x Stránský, ale Kaut x Stránský Už tu máš střelce praváka Kauta s úplně stejnou typologií, ale to je jedno. To bys musel vidět hokej víc komplexně
![]()
Co konkrétně je píčovina? To je realita. Ano zaslouženě. Udělali jsme vždy nějak ty čtyři výhry. Jedna lajna a bojovnost. A stačilo to. Hokej tam mimo jedné lajny moc nebyl to ani nemohl s tak typově složeným týmem. Sportovní štěstí tentokrát ano. Ale ano počítají se body a trofeje tak to je. Někdo by radši víc hokeje, někdo kouká jen na výsledek, ale jak říkám na konci jsou důležité body a trofeje..To je ale hrozná píčovina co píšeš,ty si na všem najdeš co je(bylo)špatně.Dynamo je mistr a hlavně zaslouženě!!!
Naprosto chápu kam tím míříš, ale koukni,jak se píská ve Švýcarsku, a jak tady tam se píská snad každý hákování atd a to pak přesně hráči, jako Stránský vyniknou uvidíme, jak budou pískat zpomalovací fauly příští rok zebry,ale iluze bych si v případě nás nedělal

Ulozme tuto odbornou debatu nekam kde se najde a cca po deseti kolech se k ni opet odborne vratme ono se to ukaze kdo kde jak a s kymJo jo já určitě. Pravdou asiDebata začala tvou nesmyslnou reakci, kterou ses akorát zesměšnil, kdy jsi asi zapomněl, že je Tomášek pravák a snažil se tu na mě útočit
Rozdvojená osobnost
Ano neznamená. On se totiž vůbec nepere Tomášek x Stránský, ale Kaut x Stránský Už tu máš střelce praváka Kauta s úplně stejnou typologií, ale to je jedno. To bys musel vidět hokej víc komplexně
![]()
A Bluma si s timto stylem piskani hrave poradi?Naprosto chápu kam tím míříš, ale koukni,jak se píská ve Švýcarsku, a jak tady tam se píská snad každý hákování atd a to pak přesně hráči, jako Stránský vyniknou uvidíme, jak budou pískat zpomalovací fauly příští rok zebry,ale iluze bych si v případě nás nedělal
No ono to spolu souvisí někdo mu to tam musí dát viz, jak jsi psal a pokud hráči co mu mají vytvářet ty střelecké pozice Tomášek atd budou faulovaný a rozhodčí budou jen koukat tak je pak ve finále asi jedno kdo tam na té střele jeTakové zpomalovací fauly, háky, podražení, nedovolené bránění, držení a podobné víc naruší hru rychlým bruslivým hráčům jako je Sedlo nebo Mandy. Zvlášť na Sedla to platí protože do všech soubojů jde střemhlav a snáz tak fauly proti němu uniknou pozornosti zeber.
Zvlášť pokud trpí nějakým zrakovým postižením.
Náhled přílohy 8606 Náhled přílohy 8607
Matěj Stránský není tenhle typ rychlého, bruslivého hráče.
Když se dostane na svůj flek kde dostane dobrý puk a bude moct vystřelit, udělá to.
Tak Matěj je dost přímočarý hráč bude to pro něj minimálně snazšíA Bluma si s timto stylem piskani hrave poradi?
Na Třinec se taky nedá koukat, asi posledních 15 let a kolik mají titulů? A že by fans nebyli spokojení? Slávisti okole mě, žádnou nespokojenost neprojevují....musim se jich zeptat, jestli to v sobě nedusí....Co konkrétně je píčovina? To je realita. Ano zaslouženě. Udělali jsme vždy nějak ty čtyři výhry. Jedna lajna a bojovnost. A stačilo to. Hokej tam mimo jedné lajny moc nebyl to ani nemohl s tak typově složeným týmem. Sportovní štěstí tentokrát ano. Ale ano počítají se body a trofeje tak to je. Někdo by radši víc hokeje, někdo kouká jen na výsledek, ale jak říkám na konci jsou důležité body a trofeje..
Koukni na fotbalovou Slavii. Ta má dva tituly v řadě o totální parník. A fotbal hraje hrozný fotbal, nedá se na to koukat. Fanoušci jsou ve většině nespokojení. Asi jsou to divní idioti, co si jen hledají to špatné. Asi mají držet hubu když je pohár idioti. No a nebo třeba nejsou idioti jen chtějí chodit na fotbal, ne jen počítat trofeje..
Je to možný. Každý to má jinak. Někdo se chce bavit hokejem/fotbalem, někomu stačí pohár a je mu jedno jak a pak je všechno růžový. No někdy to tak růžový vše není..Na Třinec se taky nedá koukat, asi posledních 15 let a kolik mají titulů? A že by fans nebyli spokojení? Slávisti okole mě, žádnou nespokojenost neprojevují....musim se jich zeptat, jestli to v sobě nedusí....
Vždy jde o trofeje, výhry...to je prostě sportJe to možný. Každý to má jinak. Někdo se chce bavit hokejem/fotbalem, někomu stačí pohár a je mu jedno jak a pak je všechno růžový. No někdy to tak růžový vše není..