Hokej

Proč do toho proboha seres nějakého Hercika ty vole? S tím jdi někam. Ale aby nedal víc gólů než veterán ze Slezska..To by tu teprv bylo bavendo :) Jaký hejt? Že je starej to je realita a že není úplně jednoduchej do party je taky realita. Hejt je ode mě na ten krok ne na Stranskeho. On nemůže za to že ho děláme. To je náš problém..A že sem jde jen kvůli penězům je taky realita..
Ja se tě nechci nějak dotknout, ale si blázen.....přečti si své přísvěvky rok na zpět ....podle tebe byl titul scifi a jsme mistři....Sejček to ohledně Blumela vysvětlil, tak co chceš víc a ukáže se na ledě, jak to bude.......na MS světa byl doslova trapný, a i kecy o mentálním kouči od Blýmy nevím nevím a pokud se mu nebude dařit v Praze tak mu to dají pěkně sežrat a bude ho potřebovat 2x....za mě lepší Tomášek se Stránským v hrsti než čekat na pana Blumela jestli ano nebo ne.....

Není na hovno. Jen ho vůbec nepotřebujeme, protože bude brát místo Kautovi a tezko oba dva splni ocekavani. My potrebujeme spis typ prave Blumela. Levak na strelu. Pravaku do přesilovky máme milion. Nám by se když už hodil útočník pravak do menší role a lajny. Ale v pohodě jen mě nebaví, že tu bude 33 zoldak místo 25 leteho odchovance tak jsrm nervni. Ale to je jen můj problém, že chci chodit na Pardubice s vizi a ne béčko narodaku za zenitem.. Vám to nevadí tak ok..
Pokud tě nebaví, že tady máme Stráňu místo Blümela, kterej se nedokázal vyžvejknout zda sem chce nebo ne....tak asi bude jednodušší, když se Pardubickým hokejem nebudeš dál trápit a přestaneš ho sledovat😉😉

Ja se tě nechci nějak dotknout, ale si blázen.....přečti si své přísvěvky rok na zpět ....podle tebe byl titul scifi a jsme mistři....Sejček to ohledně Blumela vysvětlil, tak co chceš víc a ukáže se na ledě, jak to bude.......na MS světa byl doslova trapný, a i kecy o mentálním kouči od Blýmy nevím nevím a pokud se mu nebude dařit v Praze tak mu to dají pěkně sežrat a bude ho potřebovat 2x....za mě lepší Tomášek se Stránským v hrsti než čekat na pana Blumela jestli ano nebo ne.....
To se klidně dotknout můžeš jen mi tu nelži. Schválně najdi příspěvek, kde jsem tvrdil, že je titul scifi :) Ale dělej :) Nic takového nenajdeš. Celou dobu jsem psal, že titul udělat můžeme, ale hezké to nebude, protože to typove moc smysl nedávalo. A stalo se co? Je titul, který udělala jedna lajna, ale s hokejem to moc společného nemělo. Sparta i Třinec nás hokejove přehráli a reálně moc nevíme, jak jsme titul udělali, ale ano hraje se na body a o pohár a historie se neptá. A hledej mi ty příspěvky :)

Pokud tě nebaví, že tady máme Stráňu místo Blümela, kterej se nedokázal vyžvejknout zda sem chce nebo ne....tak asi bude jednodušší, když se Pardubickým hokejem nebudeš dál trápit a přestaneš ho sledovat😉😉
To úplně nejde, když tím většinu života žiješ no..

To se klidně dotknout můžeš jen mi tu nelži. Schválně najdi příspěvek, kde jsem tvrdil, že je titul scifi :) Ale dělej :) Nic takového nenajdeš. Celou dobu jsem psal, že titul udělat můžeme, ale hezké to nebude, protože to typove moc smysl nedávalo. A stalo se co? Je titul, který udělala jedna lajna, ale s hokejem to moc společného nemělo. Sparta i Třinec nás hokejove přehráli a reálně moc nevíme, jak jsme titul udělali, ale ano hraje se na body a o pohár a historie se neptá. A hledej mi ty příspěvky :)
Hokejově nás přehráli? Reálně nevíme....aha, ty si musel být hodně zklamaný, když to Červus trefil....nic hledat nebudu potom co si napsal, přeji ti hezký a hlavně klidný večer bez stresu

Není na hovno. Jen ho vůbec nepotřebujeme, protože bude brát místo Kautovi a tezko oba dva splni ocekavani. My potrebujeme spis typ prave Blumela. Levak na strelu. Pravaku do přesilovky máme milion. Nám by se když už hodil útočník pravak do menší role a lajny. Ale v pohodě jen mě nebaví, že tu bude 33 zoldak místo 25 leteho odchovance tak jsrm nervni. Ale to je jen můj problém, že chci chodit na Pardubice s vizi a ne béčko narodaku za zenitem.. Vám to nevadí tak ok..
Já nevím tak buď jsi stejný Lucas co tady pořád píše anebo jsi rozdvojená osobnost.... pokud si dobře pamatuji tak jsi to byl ty co od odchodu mistra Hyky tady neustále psal, že nemáme střelce praváka do přesilovky a že to nemůže všechno stát na Kautovi páč Hercika nevyužili.Červenka to nemá komu dávat a je to tady samý hydrant. A teď najednou praváka nepotřebujeme protože máme Kauta to jako vážně? Praváky do přesilovky máme především obránce. A to že je Stránský žoldák a kdo v dnešní době není nebo snad myslíš, že tam šel Blima za párek v rohlíku? Pokud si svoje peníze obhájí tak jako Červus se Sedlem nemám s tím problém. Toť asi vše k tomuto tématu

No nevím nevím, jak tuhle informaci přijmou jeho souputníci z kabiny😁
Jestli to nedal hlavou v repre, že na něj byl tlak, tak jak to chce dát ve Spartě. Nejlepší je, že se tady na fóru vedou řeči, jak kdo je zbytečný a koho je škoda a následná sezona teprve ukáže kdo z vás měl pravdu. Za mě udělal Sejk maximum možného v tu danou dobu.

Lucas003
Asi chápu Tvoje zklamání, že jde Blumel do Sparty, ale urážet Stránského? Na MS byl (k mému překvapení) vždy výborný. Poslední tři roky nejlépe bodující hráč ve Švýcarsku a jelikož musíš mít podepsáno dříve a ne se modlit jestli někdo dopadne či si to zase rozmyslí.
Pro mě je posílení až neuvěřitelné, takže bys mohl trochu ubrat.

Teď se snažím být úplně neosobní, není pro mě ani důvod být, protože každej to vidí různě. Ale nejlepší je skládat mančaft tak, jak je to papírově ideální. Ve světě, kdy všichni počkají, až jak se rozhodneš ty. Kdy ty budeš mít kontrolu nad všemi termíny.

Akorát to tak přece nefunguje. Nikdy v takový pozici nikdo ani zdaleka ze 100% nebude. Možná ani z 50. Ani v NHL, ani tady.

Když hráči 1 řeknu, jak to v půlce ledna vidí, a on mi řekne, že ne, tak se obrátím na hráče 2. Docela přirozený rozhodnutí manažera je, že zvolí hráče 2, protože dost hrozí, že nebude mít ani hráče 1, ani hráče 2. A jako bonus se na něj snese kritika, že to manažersky prosral...

Já si bez nějakýho zbytečnýho podlézání o "panech Dědcích" vyloženě vážím tučnýho období, kdy se tady staví mančafty na vítězství. Dvakrát to těsně nevyšlo, jednou se to konečně přiklonilo k nám, to je život. Vím, že nejde honit několik zajíců najednou. Přinejmenším teď ne. Že teď je ta kultura nastavena "vyhrajme teď co nejvíc".

Snad má pan Pražák dost vaty pro oba svý kluby, což asi má. Blíma zarobí, budiž mu přáno. Pan Pražák už vážně musel.

Věčná debata o Sobovi. Přijde mi, že v playoff odvedl skvělou práci. Kámoši Romanovi jeho přítomnost docela vyhovovala. Byl z toho nakonec hezkej příběh s "naší mističkou". Proč si to kazit, hezký.

Co bude, bude...

reálně moc nevíme, jak jsme titul udělali.......Neskutečná hloupost (slušně řečeno). Naopak, moc dobře víme! Napíšu k tomu akorát, hodně to bolelo!!!!!!! Byla to krutá cesta, a já za ten přístup děkuji!

Nevadí máme namyšleného Ostraváka pár let před důchodem, který přišel jen díky výplatě, místo mnohem mladšího a lepšího odchovance...
Máme Stránského, v hrsti.
Blümela si Sparta sundává teprve teď ze střechy.

Stránský, stejně jako další s luxusní gáží si chtějí zahrát s kamarády, na špici a o pohár.
To ostatně chtěl Matěj B. také, ale ohrnoval tak dlouho, až na té střeše zůstal.

Je to marny, je to marny, je to marny. Dela to ten majitel uplne na hovno. Titul je jen nahoda. Delal bych to samozrejme lip (jenze jaksi se me zapomneli zeptat). Nevadi. Mam nazor, sice kazdou chvili jinej, ale mam ho. To je nejvic. Vsichni jsou blbci . Hraci hydranti. Chybi nam pravaci, proc se poustel Hyka, proc nehraje Hercik. Pravaky nepotrebujeme, jsou to duchodci. Nechci chodit na takovy hrace. Sobotka na hovno, Nosek nemá misto. Všechno je blbe. Zapomel jsem jiste na spoustu veci, ale to sem urcite pridaji jini.
One man show. Nikdo se v tom prosim nehledejte,
Tak zase na podzim, mejte hezke léto přátelé.

Nám by se když už hodil útočník pravak do menší role a lajny.
Alespoň něco z toho dneska,co se dá podepsat..😇
Goofball GIF

Jenom se zmíním, že tohle fórum má jednu velice příjemnou "fíčuru" a tou je ignorování... Když příspěvky od někoho dlouhodobě považuju za bláboly a nechci je číst, jednoduše si ho přidám do ignorovaných. Takový příspěvky, ani následné reakce na ně, se mně pak nezobrazují.....

Koukám, že s příchodem nové sezóny se jedna věc nezmění. No, alespoň o sobě všichni normální dali během léta vědět, že jsou v pořádku😁 lucas má pod čepicí.

Jenom se zmíním, že tohle fórum má jednu velice příjemnou "fíčuru" a tou je ignorování... Když příspěvky od někoho dlouhodobě považuju za bláboly a nechci je číst, jednoduše si ho přidám do ignorovaných. Takový příspěvky, ani následné reakce na ně, se mně pak nezobrazují.....
A to chystám vylepšení nejen ignorace 😁

Zdar přátelé, možná tomu ani nebude věřit, ale otec K.Muchové Josef je tento týden u nás v Nivnici pečený vařený. Trénuje totiž Sigmu Olomouc U19 a ta je na soustředění v Uherském Brodu a tréninky mají u nás v Nivnici dopoledne i odpoledne. Včera ráno moc optimismem neoplýval a mluvil o bilanci 1:6. Doufám, že ho dnes zastinhu. Jinak je to chlap úplně v pohodě. Žádné manýry to a to připravte....👍
V Nivnici na hřišti je současně i cvičák pro psy že? Mám tam kamoše.Parkrát jsem tam byl už. Vedle je resort Riviera :)

Rád bych podotknul, že diskuze, jestli Blumel nebo Stránský je zcela zbytečná, protože takto to nikdy neleželo. Sejk totiž nebyl v situaci, kdy mohl mít oba a vybíral mezi nimi. Byl v situaci, kdy chtěl Blumel za každou cenu zůstat v zámoří a vyskytla se možnost získat Stránského. A přijde mi, že se tady pořád moc nedoceňuje jakého borce klub podepsal. Podívejte se na tyhle statistiky a ukažte mi kolik podobných hráčů v extralize je:

1784008848705.webp

Screenshot 2026-07-14 at 08-37-43 Elite Prospects - Hockey Players Stats and Transactions.webp

Přílohy

• Screenshot 2026-07-14 at 08-36-34 Elite Prospects - Hockey Players Stats and Transactions.webp
    Screenshot 2026-07-14 at 08-36-34 Elite Prospects - Hockey Players Stats and Transactions.webp
    4.4 KB · Zobrazení: 48
Rád bych podotknul, že diskuze, jestli Blumel nebo Stránský je zcela zbytečná, protože takto to nikdy neleželo. Sejk totiž nebyl v situaci, kdy mohl mít oba a vybíral mezi nimi. Byl v situaci, kdy chtěl Blumel za každou cenu zůstat v zámoří a vyskytla se možnost získat Stránského. A přijde mi, že se tady pořád moc nedoceňuje jakého borce klub podepsal. Podívejte se na tyhle statistiky a ukažte mi kolik podobných hráčů v extralize je:

Náhled přílohy 8603
strašně moc se na Stráňu těším !!!

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno