Hokej

Nově příchozí neznám, snad budou posilami, nikoliv dočasnou ucpávkou, hodně štěstí jim (i nám) přeji. Těch změn po mistrovské sezóně okolo klubu je dost (nové vedení, teď kondiční trenér s fyzioterapeuty). Hlavně ať to klape.

Petr Mocek to tady schytával, mám za to, že to je kvalitní trenér. Působil na mě otevřeně, nebál se zařazovat novinky, docela jsem zvědav, kam jeho další kroky povedou.

Pan Mališ už je starší ročník, těžko soudit, proč skončil. Třeba nás tady někdo z insiderů uklidní, že vše jde správným směrem:)

Nově příchozí neznám, snad budou posilami, nikoliv dočasnou ucpávkou, hodně štěstí jim (i nám) přeji. Těch změn po mistrovské sezóně okolo klubu je dost (nové vedení, teď kondiční trenér s fyzioterapeuty). Hlavně ať to klape.

Petr Mocek to tady schytával, mám za to, že to je kvalitní trenér. Působil na mě otevřeně, nebál se zařazovat novinky, docela jsem zvědav, kam jeho další kroky povedou.

Pan Mališ už je starší ročník, těžko soudit, proč skončil. Třeba nás tady někdo z insiderů uklidní, že vše jde správným směrem:)
Hlášení !!! 📣 Vše jde správným směrem :)

Takhle se dělá osobní promo:

O tom, jak ty gólmany vedl, se nikdo nic nedoví, ale má super jména do curriculum vitae...

Moca jde makat na sebe ,nic v tom nehledat.

Franta a Venca mají to selfpromo zmáknutý, né že né...
Po Vencovi alespoň z minulosti zůstaly nějaký úspěchy, něco vydělal a může si proto najmout PR agenturu...
Franta? Ten má jen ty líbivě znějící kecy... "I dnes jsem v kontaktu se spoustou odborníků. které jsem v Americe poznal. " :-)))))

Já to sledovat nebudu. Za mě úplně nepochopitelná saskarna. Proč náš tým na každý zápas poletí 1000 km? Proč je každý zápas jinde? Pořád nějaký greendeal, pořádný auto s motorem mít nesmím, ale tady lítají nekopove jak vlaštovky tam a zpátky? Proč je to v Mexiku, kde chcipaji pomalu hlady, ukradnou ti tam i nos mezi očima ? Ať si to strcej někam i s Irancema a Trumpem. Kašlu jim na to.
Tvému názoru rozumím. Ale stejně jako je třeba si přiznat, že na NHL kouká v USA několikanásobně méně lidí než na NFL nebo NBA, tak je si potřeba říci, že MS ve fotbale sleduje určitě řádově více lidí než nějaký "náš" hokej. Jen jsme na hokejovém fóru, tak tu tyto názory vyniknou. Nebuďme ignoranti a přiznejme si to.

No....konkrétně odchod Pana Mališe mě hodně mrzí....občas si chodil při zápase sednou na sever a párkrát jsem se s ním bavil a je to velký sympaťák.
Přesně tak. Pro mě nepříjemný překvapení. Sice jsem s ním nikdy nehovořil, nicméně měl jsem za to, že mezi fyzioterapeuty je to velká persona a špičkový odborník, který působil na Top adresách..... Škoda....

Velký světový sportovní akce, hlavně ms ve fotbale a olympiády, jsou strašně drahá legrace. A proto pořadatelé musí dělat všechno, aby neprodělali. Pak je jasný, že vstupenky stojí dardu, že je drahý všechno kolem stadionů. Občerstvení, suvenýry, ubytování... Každej místní na tom chce něco trhnout...
Zarážející je spíš to, že na tom chce vydělat i erár. Nevím, jestli se jedná o MHD soukromou, nebo erární. POkud je erární, tak natáhnout jízdný takovým způsobem je fakt nemorální...

Koukam ,ze tady se vubec neuvazuje, ze by nekdo odesel dobrovolne a ze sveho popudu.. nemusi byt vse vyhazov...

Velký světový sportovní akce, hlavně ms ve fotbale a olympiády, jsou strašně drahá legrace. A proto pořadatelé musí dělat všechno, aby neprodělali. Pak je jasný, že vstupenky stojí dardu, že je drahý všechno kolem stadionů. Občerstvení, suvenýry, ubytování... Každej místní na tom chce něco trhnout...
Zarážející je spíš to, že na tom chce vydělat i erár. Nevím, jestli se jedná o MHD soukromou, nebo erární. POkud je erární, tak natáhnout jízdný takovým způsobem je fakt nemorální...
Já to mám z nějakého článku nebo X (teď nevím)ml. Dokonce se hráči Německa složí (se svazem) a cestu cca 4000 fanouškům zaplatí. Myšleno to metro za 90€.
Já chápu, že jde na všech těchto akcí nahoru jakákoliv služba (ubytování chápu, restaurace taky), ale aby to vylítlo až u některých věcí desetinásobně je úlet. Koukal jsem (jen ze zvědavosti) za kolik by mě stál lístek na Česko - Jar a na oficiálních stránkách FIFA jsem našel jen za 3320 dolarů (cca 70.000 Kč - kurz v hlavě nemám) a to je základní skupina a neatraktivní zápas dvou "no name" týmů. Takže vezmeš partnerku (sám jet nechceš) a jsi za 150.000 Kč jenom na listkach za 90 minut okopáváné. To je prostě šílenost.
Na druhou stranu musím uznat, že v USA je to na velké akce normální. Viz. basket, PO NHL, NFL (Superbowl je úplná finanční laskomina). Nechápu kdo zaplatí 500000 za jeden lístek a to vážně nejsou ani TOP místa.

Hlášení !!! 📣 Vše jde správným směrem :)
Tak Olomouc patřila svým rozpočtem k těm nejchudším a fyzicky na tom byla pomalu nejlépe. Tak věřím, že to nebude cesta k horšímu. Prý je Jakub Fryč člověk, který dost sází na moderní vědecké metody a je prý hodně zaměřen předejítí svalovým zraněním a zkrácení rekonvalescence. Tak nám to snad v té nabité sezóně pomůže.

Tak 3.9.2026 Dynamo - Tychy :nanana: 5.9.2026 Dynamo - Rogle

10.9. a 12.9. finský dvojzápas 🇫🇮
Jsem si chtěl hnedka aktivně koupit lupeny na Tychy a Rögle, a koukám, že vzhledem ke skutečnosti, že permice maj nově CHL v ceně, tak to asi půjde koupit až v srpnu, poté co se uzavře nákup veškerejch permic a uvolněnejch rezervací . Njn, těžký život fanouška Dynama bez permice 🤷🙈😁

Ten finský trip čtvrtek až sobota může být pro některé fanoušky cestovatele zajímavou příležitostí. Ta středa v Bordeaux od 20.15 pak asi méně.

A nekončila jim jen smlouva?

Jinak s tím jak nás v posledních 2 sezónách kosily zranění, logicky člověka napadaly myšlenky, jestli Petr Mocek nedělá něco špatně.

A nekončila jim jen smlouva?

Jinak s tím jak nás v posledních 2 sezónách kosily zranění, logicky člověka napadaly myšlenky, jestli Petr Mocek nedělá něco špatně.
Možná by šlo upravit formulaci, jestli něco nejde dělat trochu jinak. Někdy změna může pomoct všem. Mocek tady byl přes deset let. Jako laik si nedovolím jeho práci kritizovat, nějaký kondiční problémy do očí nebily. Třikrát byl tým ve finále.

Jestli se nepletu, tak na zranění se žehralo téměř ve všech klubech. Zajímavá by byla statistika, o jaký zranění a v jakým množství šlo. My tam měli dost nastřelení pukem do rukou nebo nohou, jestli se nepletu.

Možná by šlo upravit formulaci, jestli něco nejde dělat trochu jinak. Někdy změna může pomoct všem. Mocek tady byl přes deset let. Jako laik si nedovolím jeho práci kritizovat, nějaký kondiční problémy do očí nebily. Třikrát byl tým ve finále.

Jestli se nepletu, tak na zranění se žehralo téměř ve všech klubech. Zajímavá by byla statistika, o jaký zranění a v jakým množství šlo. My tam měli dost nastřelení pukem do rukou nebo nohou, jestli se nepletu.
Ano, to je pravda. Je to spojené s obětavostí, s nasazením, s bojovností (extraliga v ČR bojovná je). Pokud mi puk zlomí čelist, tak kondičák i fyzioterapeut nejsou viníci. Resp. mohou být, když hráče zanedbají v rekonvalescenci. Ale za výpadek v sestavě nemohou...

Tvému názoru rozumím. Ale stejně jako je třeba si přiznat, že na NHL kouká v USA několikanásobně méně lidí než na NFL nebo NBA, tak je si potřeba říci, že MS ve fotbale sleduje určitě řádově více lidí než nějaký "náš" hokej. Jen jsme na hokejovém fóru, tak tu tyto názory vyniknou. Nebuďme ignoranti a přiznejme si to.
Však já netvrdím, že ne. Jen mezi sledující asi patřit nebudu.

No....konkrétně odchod Pana Mališe mě hodně mrzí....občas si chodil při zápase sednou na sever a párkrát jsem se s ním bavil a je to velký sympaťák.
Behem playoff uz nevim jaky to byl zapas mi prislo ze doslo k nejakemu konfliktu mezi nim a nekym, nevim s kym
Malis chvili nervozne behal po stridacce a potom z ni odesel a stal mimo smerem k satnam
Mozna tam vznikla nejaka pricina

Jak už tady bylo napsáno, Móca skončil, protože si chce jet sám na sebe. Osobní kouč...
Proč skončil fyzio nevím. Ale asi bych za tím nehledal kdovíco... Třeba taky skončil z vlastní vůle. Ona je tahle práce ve sportovním klubu časově docela náročná....

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno