Hokej

Já bych to přál někomu z "černý" Afriky. Senegal, Ghana... Nebo pak Austrálii... Ale fotbalu hovno rozumím, předpokládám, že tyhle týmy mají nulovou šanci...
Z Evropy jednoznačně přeju Anglii...

...... mladej Johny v tom videu lehce působí dojmem, jako by "toho dne byl poněkud neklidný..." 😁😁

Na té kultovní hlášce (Toho dne byl otec poněkud neklidný) je nejzajímavější to, že přímo v díle/části Studna vůbec nezazní. Je to parafráze, které už nikdo nedokáže odpárat status „citátu“, byť je snadno dohledatelné/ověřitelné, že to citát z majora Zemana není. 🙂

Dalších 146 4* pokojů bude v Pernerce a pro 500 hostů kapacita u nové arény. Pro MS naprosto dostačující kapacita pro týmy, novináře a další účastníky. Návštěvníci se ubytují po penzionech v okolí, Mechově a zbytek dojede za hodinu vlakem z Prahy.
V Mechově je nějaký slušný hotel? Známí se na jednu noc ubytovali v Černigovu a říkali že strašný. Tedy ne samotný hotel, na kterém je i uvnitř poznat, že byl již před časem určen k totální rekonstrukci, ale že venku v parku celou noc křičí shlukující se bezdomovci. Jídlo si naopak pochvalovali.

Jsem musel poslat jednomu fandovi Sparty kterého znám, omluvu za to že jsem se začátkem sezóny vysmíval jejich výběru kapitána.

S odstupem času musím uznat že mu to Céčko dali správně. Půlku sezóny se zraněním třísel, stejně za S dá nejvíc gólů a nejvíc bodů v základní části, i play-off, protože to nemá na salámu. Jako někdo.
Zvláštní shoda osudů. Mít on ty třísla v pořádku, byl by ještě nebezpečnější a nás mohli v semi klidně vyndat, s tím jak naše kluky zdecimovala ta viróza.

A pak by zase prohráli s Třincem a mě už by z toho asi jeblo všude číst a poslouchat zase ty chvalozpěvy na famílii 🤣
Tak u nás určitě taky hráli nějací hráči se zraněním. Tu sérii jednoznačně ovlivnila ta viróza, jinak by Sparta uhrála maximálně jeden zápas.

Jestli taky za Norskem se radši neptám..🤣☹️

Sad Spongebob Squarepants GIF by Bombay Softwares

V Mechově je nějaký slušný hotel? Známí se na jednu noc ubytovali v Černigovu a říkali že strašný. Tedy ne samotný hotel, na kterém je i uvnitř poznat, že byl již před časem určen k totální rekonstrukci, ale že venku v parku celou noc křičí shlukující se bezdomovci. Jídlo si naopak pochvalovali.
Tereziánský dvůr. Patří stejný společnosti, která bude provozovat Epiq v Pardubicích.

Já fandím Španělsku či Argentině, tak doufám, že vyhraje jeden z nich. Když ne oni, tak Francie hraje hezký fotbal. U nás bych to viděl na třetí, ale spíše čtvrté místo ve skupině. Jak fotbal nemusím, tak budu hodně koukat a těším se na to.

Já fandím Španělsku či Argentině, tak doufám, že vyhraje jeden z nich. Když ne oni, tak Francie hraje hezký fotbal. U nás bych to viděl na třetí, ale spíše čtvrté místo ve skupině. Jak fotbal nemusím, tak budu hodně koukat a těším se na to.
Já to sledovat nebudu. Za mě úplně nepochopitelná saskarna. Proč náš tým na každý zápas poletí 1000 km? Proč je každý zápas jinde? Pořád nějaký greendeal, pořádný auto s motorem mít nesmím, ale tady lítají nekopove jak vlaštovky tam a zpátky? Proč je to v Mexiku, kde chcipaji pomalu hlady, ukradnou ti tam i nos mezi očima ? Ať si to strcej někam i s Irancema a Trumpem. Kašlu jim na to.

Já to sledovat nebudu. Za mě úplně nepochopitelná saskarna. Proč náš tým na každý zápas poletí 1000 km? Proč je každý zápas jinde? Pořád nějaký greendeal, pořádný auto s motorem mít nesmím, ale tady lítají nekopove jak vlaštovky tam a zpátky? Proč je to v Mexiku, kde chcipaji pomalu hlady, ukradnou ti tam i nos mezi očima ? Ať si to strcej někam i s Irancema a Trumpem. Kašlu jim na to.
S tím souhlasím a vidím to stejně. Já fotbal přestal před x lety úplně sledovat, takže teď se na zápasy podívám a rád, ale souhlasím, že máš ve všem pravdu. Ještě k tomu brutální ceny za lístky a například metro v New Yorku za 90 euro ke stadionu kdy to normálně stojí ani ne deset. To už není kapitalismus, ale obyčejné okrádání lidí. Protože, abys jel pár zastávek metra za takovou cenu je vážně krádež. Pivo dražší než pod Matterhornem a to skoro dvojnásobně je taky záživné.

Dnes v Torontu.... 🇨🇦 : 🇧🇦 Stane se hokejová země fotbalovou ? Překvapí Bosna ? A co na to Losna ?

Hurricanes stačí už jen jedna výhra aby slavili s pohárem.... Jejich kouč Brind’Amour zná tento pocit jako hráč z roku 2006, kdy Carolina slavila se Stanley Cupem naposledy.

Naposledy upraveno:
S tím souhlasím a vidím to stejně. Já fotbal přestal před x lety úplně sledovat, takže teď se na zápasy podívám a rád, ale souhlasím, že máš ve všem pravdu. Ještě k tomu brutální ceny za lístky a například metro v New Yorku za 90 euro ke stadionu kdy to normálně stojí ani ne deset. To už není kapitalismus, ale obyčejné okrádání lidí. Protože, abys jel pár zastávek metra za takovou cenu je vážně krádež. Pivo dražší než pod Matterhornem a to skoro dvojnásobně je taky záživné.
Taky jsem fotbal už před mnoha lety vypustil. Cca někdy před dvaceti. Od té doby provedu tak jednou za dva roky pokusné sledování nějakého zápasu, většinou náhodou a převážně reprezentace když je na ČT, protože placené kanály nemám, a zatím mě teda nikdy moc nepřesvědčili, že bych se měl k fotbalu vracet. Rád si ho zahraju, ale tím to končí. Repre přeju úspěch , zejména kvůli trenérovi, aby všem pochybovačům zavřel hubu a to je tak vše. O těch lístcích na metro jsem ani nevěděl. Není to tak dávno , co ti při MS nebo olympiádě sloužil lístek na zápas automaticky jako jízdenka na hromadnou dopravu. Tohle je zlodějna. A teď v rádiu říkali, že na nejlevnější lístek na zápas Mexika si průměrný Mexičan vydělává 4 měsíce. To se někdo někde zbláznil, ne? No, nechme pesimismu. Víkend před námi, týden utekl a zase to máme o kousek blíž k nové sezóně Dynama,! Krásný víkend všem!

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno