Hokej

Takže jako v drtivé většině nejen hokejových podcastů. Informační hodnota = 0
No, my tu jebeme virtuálně a řekněme, že dle agentury jpp někdo z kádru úplně nectil pravidlo "nepožádáš manželku...". Ale asi toho tam bude mnohem víc.

Na Sparte bude brzo hodne veselo. To, ze to nekdo nenapise, nebo nerekne na plnou hubu se nedivim, dost by si koledoval o maler a predpokladam ze by nikdo nechtel jit do "valky" s Prazakem. Kor, kdyz nejsou novinari.

Ve zkratce - Prazak na neco prisel a uz padaj hlavy. Jeden clovek byl ze Sparty vyhozen na minutu a ted se resi, kdo vse ze sportovniho useku napr. je v tom taky namoceny. Rekneme, ze se tam par let tunelovalo :-)
být to u nás, tak je to rozmázlý po půlce deníků v zemi, BKT s Mistry točí speciální díl podcastů a Záruba v HBČ jede žebříček top 5 finančních skandálů v lize.

A přitom neustále slyším jak jen u nás ta kabina nemůže fungovat, když máme tolik TOP hráčů a je otázka času, kdy se to celé rozpadne. Zatím nevidím náznak toho, že by byl problém v kabině, spíš naopak.

být to u nás, tak je to rozmázlý po půlce deníků v zemi, BKT s Mistry točí speciální díl podcastů a Záruba v HBČ jede žebříček top 5 finančních skandálů v lize.
Pokud nejsi novinar, tam si druha strana na tobe muze hezky smlsnout. Ale pry to ma byt brzo od jednoho novinare venku, co se povida. To, ze Prazak ma urcite media pod palcem neni tajemstvi.

Už vím, co se stalo! Pražák si celá léta myslí, že hráči ve spartě berou velice slušné peníze. Tedy podle dokladů, které mu management předkládá k podpisu a proplacení. No a teď v poslední době se dočetl, že hráči ve Spartě hrají z lásky, za pivo a párek. No, a nedávno si v Pardubicích na fotbale dal pivo a párek a když to platil, tak se začal rozčilovat, proč to prodávají tak levně? A obsluha stánku mu řekla, že to je normální cena za pivo a párek. Tudíž se hluboce zamyslel, proč pivo a párek na fotbale v Pardubicích ho stojí o tolik méně, než pivo a párek v hokejové Spartě? No a protože je to chytrý kluk, přišel na to, že management Sparty asi nakupuje párky draze, tak se jich šel zeptat, ať mu úkažou za kolik ty párky nakupují a dál už si to všichni domyslí! :rock:

A přitom neustále slyším jak jen u nás ta kabina nemůže fungovat, když máme tolik TOP hráčů a je otázka času, kdy se to celé rozpadne. Zatím nevidím náznak toho, že by byl problém v kabině, spíš naopak.
Smoli rikal v Bombach , jak je videt ,ze je v tymu pohoda, ze kdyz se da gol , ze se ostatni usmivaji , ze maji uprimnou radost, ze druhy se trefil.. stejne i radost usmevy, srandicky po skonceni zapasu ukazuji na skvelou pohodu

Pokud nejsi novinar, tam si druha strana na tobe muze hezky smlsnout. Ale pry to ma byt brzo od jednoho novinare venku, co se povida. To, ze Prazak ma urcite media pod palcem neni tajemstvi.
Pokud nejsem novinář, tak to hodím na papír a půjdu za těmi novináři, který Pražák nekontroluje, s podmínkou anonymity. Tím pádem oni budou mít nabito - budou vědět koho a na co se ptát. Současně já pak spadám pod ochranu jejich zdrojů. Sólokapr je na světě, všichni kromě Sparty jsou spokojení. Ta ve výsledku taky, protože může začít s damage control a projevit se jako transparentní organizace.

Na Sparte bude brzo hodne veselo. To, ze to nekdo nenapise, nebo nerekne na plnou hubu se nedivim, dost by si koledoval o maler a predpokladam ze by nikdo nechtel jit do "valky" s Prazakem. Kor, kdyz nejsou novinari.

Ve zkratce - Prazak na neco prisel a uz padaj hlavy. Jeden clovek byl ze Sparty vyhozen na minutu a ted se resi, kdo vse ze sportovniho useku napr. je v tom taky namoceny. Rekneme, ze se tam par let tunelovalo :-)
Tak na Spartě mají letitou tradici v tunelování #nezastavíš. Jestli si to pamatuji dobře, tak s Břízou se soudí o škodu v řádu desítek milionů. Jestli je pravda, že tam něco takového je, tak evidentně došlo k důslednému předání agendy a postupů :-D

Protože už k nám nebereme čůráky. 🙂
Což je od nás taky kurvení trhu, protože oni se pak začnou hromadit ve Spartě, v Kometě nebo v Trzyńcy..🤣
Extraliga by měla zakročit a zavést kvótu,že v každém týmu musí být aspoň tři čůráci! 🤣

Zdravím, náhodou borci nemáte někdo lístky na neděli do Pardubic? Sháním dva lupeny ideálně vedle sebe, diky.

Tak na Spartě mají letitou tradici v tunelování #nezastavíš. Jestli si to pamatuji dobře, tak s Břízou se soudí o škodu v řádu desítek milionů. Jestli je pravda, že tam něco takového je, tak evidentně došlo k důslednému předání agendy a postupů :-D
Nedávno někde psali, že ten soud Bříza prohrál. Nevím, v jakém to bylo stupni, jestli má ještě šanci to nějakým opravným prostředkem posunout někam výš, nebo bude muset solit? Ovšem tunelovací kauza mu evidentně nikterak nevadí v kandidatuře na prezidenta IIHF, jak psali teď někdy na hokej.cz. Ale po zubarovi může přijít těžko něco morálně zpustlejsiho. :( Bohužel to vypadá, že s penězmi do sportu přišlo i to, co tam absolutně nepatří a morálně volní vlastnosti nejvyššího vedení sportovních organizací mají daleko k ideálu sportovce, viz prasata na FIFA nebo IIHF☹️ Viz letošní MS ve fotbale, protlačování rusaku zpět na vrcholné akce v hokeji, ale i slovutna NHL se může jít vysrat, jestli ještě po letošním létě bude oceňovat, odměňovat a adoptovat kokota Alexandra. Mimochodem, NHL jsem nikdy kvůli jejímu vztahu k evropskému hokeji nemusel, ale to předvádí teď je vrchol. Z týmu tam působících jsem měl Capitols docela v oblibě, nicméně celá organizace z mne skončila.

Naposledy upraveno:
Neblázněte, je to takovej hodnej kluk, je zde snad někdo, kdo mu něco z toho, co říká, nevěří? S ním chce mít dvojdomek každý!

Pokud někdo něco ví o Spartě a chce to říct, tak v dnešní době technologických možností není těžké to vyslat do světa zcela anonymně a bez šance na jakékoliv právní následky ze strany Pražáka. Takže za mě je to zase spíš takové to "já něco vím, ale nepovím...".

Naposledy upraveno:
Pokud někdo něco ví o Spartě a chce to říct, tak v dnešní době technologických možností není těžké to vyslat do světa zcela anonymně a bez šance na jakékoliv právní následky ze strany Pražáka. Takže za mě je to zase spíš takové to "já něco vím, ale nepovím...".
To není úplně pravda digitální stopa tě může u soudu velmi rychle odhalit

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno