Hokej

Na hokej.cz je článek od Zamazala, že nám klesá počet gólů. Je to jen v podstatě statistika, sám v tom článku píše, že ním nic nechce říct ;) , ale tato věta mě dostala: "Způsob posuzování zákroků postupně odstranil nečistou hru, rozhodčí omezili vyloučení a přesilových her ubylo." Já osobně si myslím, že věta před čárkou odporuje větě za čárkou, a dle mne platí jen část za čárkou. :)
Protože se moc vylučovalo,tak hráči radši přestali faulovat,a proto teď nejsou přesilovky 🤣
1790787719664.gif

"Způsob posuzování zákroků postupně odstranil nečistou hru, rozhodčí omezili vyloučení a přesilových her ubylo." Já osobně si myslím, že věta před čárkou odporuje větě za čárkou, a dle mne platí jen část za čárkou. :)

Pokud by o mělo dávat smysl jako celek, pak bych tu větu chápal tak, že právě tím způsobem posuzování zákroků si hráči začali dávat víc „majzla“, tím pádem sudí omezili vyloučení a pak ta poslední část už logicky vyplývá. Navíc i to slovo postupně mi naznačuje, že nejdřív hráči i nadále hráli tak, jak byli zvyklí včetně zákroků, ale když za ně nově byli vylučováni, tak se opět přizpůsobili nastavenému trendu.
Jen moje snaha o výklad. Ale třeba to tak není. :)

Edit: Lépe to už přede mnou vyjádřil Dr.Dutošvarc :) (y)

Naposledy upraveno:
Dnes jsem viděl značnou část zápasu béčka v Jihlavě a když jsem si obraz hry porovnal s několika poslednímu zápasy áčka, které jsem viděl, jsem si uvědomil, jak velký nastal pokrok v propojení áčka s béčkem od dob Václava Varadi a jak je ta provázanost herních systémů důležitá. Nyní evidentně trenéři Pešán a Král úzce spolupracují a je to vidět. Béčko dnes od prvních minut válcovalo Jihlavu rozdílem třídy , pečlivě zahazovali jednu šanci za druhou, aby po té, co konečně vstřelili vedoucí gól, doslova donutili soupeře vyrovnat a následně jej málem dovedli až k vítězství, aby nakonec přece jen slavně zvítězili v prodloužení. Filip Pešán musí být naprosto spokojen, protože může vzít z Béčka do áčka kohokoliv a ten bez velkého trénování zapadne jak prdel na hrnec!

Naposledy upraveno:
První gól proti Motoru, Mig čaroval u modré, nahrál Sedlovi, ten si nádherně vychutnal soupeře, okamžitě faul, Sedlo puk udržel a následně gól..

I když naši dali gól, šlo o další prasárnu na Sedla, co rozhodčí nepískli. Však pak ten záběr ze střídačky byl vypovídající, Sedlo byl totálně naštvaný. A vůbec se mu nedivím..

Jinak mimo hokej sousedi solidní ostuda. 🤮 Vlajky zná už i můj šestiletý syn..

Jinak mimo hokej sousedi solidní ostuda. 🤮 Vlajky zná už i můj šestiletý syn..

Na Sparte bude brzo hodne veselo. To, ze to nekdo nenapise, nebo nerekne na plnou hubu se nedivim, dost by si koledoval o maler a predpokladam ze by nikdo nechtel jit do "valky" s Prazakem. Kor, kdyz nejsou novinari.

Ve zkratce - Prazak na neco prisel a uz padaj hlavy. Jeden clovek byl ze Sparty vyhozen na minutu a ted se resi, kdo vse ze sportovniho useku napr. je v tom taky namoceny. Rekneme, ze se tam par let tunelovalo :-)

Takže jako v drtivé většině nejen hokejových podcastů. Informační hodnota = 0
No, my tu jebeme virtuálně a řekněme, že dle agentury jpp někdo z kádru úplně nectil pravidlo "nepožádáš manželku...". Ale asi toho tam bude mnohem víc.

Na Sparte bude brzo hodne veselo. To, ze to nekdo nenapise, nebo nerekne na plnou hubu se nedivim, dost by si koledoval o maler a predpokladam ze by nikdo nechtel jit do "valky" s Prazakem. Kor, kdyz nejsou novinari.

Ve zkratce - Prazak na neco prisel a uz padaj hlavy. Jeden clovek byl ze Sparty vyhozen na minutu a ted se resi, kdo vse ze sportovniho useku napr. je v tom taky namoceny. Rekneme, ze se tam par let tunelovalo :-)
být to u nás, tak je to rozmázlý po půlce deníků v zemi, BKT s Mistry točí speciální díl podcastů a Záruba v HBČ jede žebříček top 5 finančních skandálů v lize.

A přitom neustále slyším jak jen u nás ta kabina nemůže fungovat, když máme tolik TOP hráčů a je otázka času, kdy se to celé rozpadne. Zatím nevidím náznak toho, že by byl problém v kabině, spíš naopak.

být to u nás, tak je to rozmázlý po půlce deníků v zemi, BKT s Mistry točí speciální díl podcastů a Záruba v HBČ jede žebříček top 5 finančních skandálů v lize.
Pokud nejsi novinar, tam si druha strana na tobe muze hezky smlsnout. Ale pry to ma byt brzo od jednoho novinare venku, co se povida. To, ze Prazak ma urcite media pod palcem neni tajemstvi.

Už vím, co se stalo! Pražák si celá léta myslí, že hráči ve spartě berou velice slušné peníze. Tedy podle dokladů, které mu management předkládá k podpisu a proplacení. No a teď v poslední době se dočetl, že hráči ve Spartě hrají z lásky, za pivo a párek. No, a nedávno si v Pardubicích na fotbale dal pivo a párek a když to platil, tak se začal rozčilovat, proč to prodávají tak levně? A obsluha stánku mu řekla, že to je normální cena za pivo a párek. Tudíž se hluboce zamyslel, proč pivo a párek na fotbale v Pardubicích ho stojí o tolik méně, než pivo a párek v hokejové Spartě? No a protože je to chytrý kluk, přišel na to, že management Sparty asi nakupuje párky draze, tak se jich šel zeptat, ať mu úkažou za kolik ty párky nakupují a dál už si to všichni domyslí! :rock:

A přitom neustále slyším jak jen u nás ta kabina nemůže fungovat, když máme tolik TOP hráčů a je otázka času, kdy se to celé rozpadne. Zatím nevidím náznak toho, že by byl problém v kabině, spíš naopak.
Smoli rikal v Bombach , jak je videt ,ze je v tymu pohoda, ze kdyz se da gol , ze se ostatni usmivaji , ze maji uprimnou radost, ze druhy se trefil.. stejne i radost usmevy, srandicky po skonceni zapasu ukazuji na skvelou pohodu

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno