Hokej

Tvl, mě ta naše hra a ten přístup fakt už vůbec nebaví, přesilovky chceme hrát na krásu a hovno z toho a opět si necháme dát gól. Budějovice prakticky z ničeho dva góly, hrajeme to jako profesoři. Za stav 2:2 si můžeme jen my samy, opět

druhou tretinu travim zahanenim dive zvere do postele a ocividne o nic neprichazim. Jeste, ze jsem netrapil chromou nohu a nejel na zimak…

Vzadu je to pořád lážo plážo
Travel Swimming GIF by TRT

Dnes to vidím na prohru. Budeme tlačit a Malcolm pustí lehký gól.
Neříkám, že na to serou, ale je to takové nijaké. Prostě tyto slabší týmy náš tým nedonutí k stoprocentnímu výkonu

Tvl, mě ta naše hra a ten přístup fakt už vůbec nebaví, přesilovky chceme hrát na krásu a hovno z toho a opět si necháme dát gól. Budějovice prakticky z ničeho dva góly, hrajeme to jako profesoři. Za stav 2:2 si můžeme jen my samy, opět
Líp bych to nenapsal i když jsem chtěl psát neco podobnýho.

No je to na jednu bránu. Prijde mi to dost nervózní, i z dobrých pozic porad hledají někoho v lepší pozici. Občas nervózní. No, moc krásy to zatím není. Ale ať hrajou hezkej hokej v březnu a dubnu 2027

Dnes to vidím na prohru. Budeme tlačit a Malcolm pustí lehký gól.
Neříkám, že na to serou, ale je to takové nijaké. Prostě tyto slabší týmy náš tým nedonutí k stoprocentnímu výkonu
Zas co bysme to byli za kurvy,kdybysme rozdali body Mechovu a Budějky nechali odjet bez bodu 🤣
1790703463304.gif

Komentátor zní trochu jako kdyby byl po flámu, ještě si párkrát spletl Motor a Dynamo, jednou z nás málem udělal "České Pardubice" ...

Ikdyž, vzhledem k tomu za koho hraje víc hráčů s Pardubic, a za koho z Budějic 🤔

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno