Hokej

Stretching Dragon Ball Z GIF by Funimation

Mne překvapuje, jak dokážou vždycky dostat hola z úplného hovna. Motor mel za celou třetinu jednu tutovku?

Tvl, mě ta naše hra a ten přístup fakt už vůbec nebaví, přesilovky chceme hrát na krásu a hovno z toho a opět si necháme dát gól. Budějovice prakticky z ničeho dva góly, hrajeme to jako profesoři. Za stav 2:2 si můžeme jen my samy, opět

druhou tretinu travim zahanenim dive zvere do postele a ocividne o nic neprichazim. Jeste, ze jsem netrapil chromou nohu a nejel na zimak…

Dnes to vidím na prohru. Budeme tlačit a Malcolm pustí lehký gól.
Neříkám, že na to serou, ale je to takové nijaké. Prostě tyto slabší týmy náš tým nedonutí k stoprocentnímu výkonu

Tvl, mě ta naše hra a ten přístup fakt už vůbec nebaví, přesilovky chceme hrát na krásu a hovno z toho a opět si necháme dát gól. Budějovice prakticky z ničeho dva góly, hrajeme to jako profesoři. Za stav 2:2 si můžeme jen my samy, opět
Líp bych to nenapsal i když jsem chtěl psát neco podobnýho.

No je to na jednu bránu. Prijde mi to dost nervózní, i z dobrých pozic porad hledají někoho v lepší pozici. Občas nervózní. No, moc krásy to zatím není. Ale ať hrajou hezkej hokej v březnu a dubnu 2027

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno