Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Mě nepřijde, že by jsme nehráli....jen ty šance proměnitNemastný neslaný jak na ledě tak v hledišti a i komentátor!
to je tradiční každoroční trend od zářijových ideálů k jaru ve stylu sumo...Nechvástal se Pešina a spol, že budou více trestat a všímat si jasných zpomalovacích faulů? Už minimálně dva jsem zaznamenal a nic. Pár kol a už se upouští od pravidel, které promovali všude, kde se dalo.
Neřekl bych. Stačilo dvakrát trefit prázdnou bránu a bylo po zápase..Mě ten hokej nebaví, do toho každou třetinu video, x minut o zametání ledu.
Přijedou slabé Budějovice a my hrajeme zase s hodně zataženou brzdou.
Nepíšu že nehrajou jen je to takový ospalýMě nepřijde, že by jsme nehráli....jen ty šance proměnit
Strčil mu do puku hokejku.
Teč, z prdu gól, to je klasika..
To je nějaká recese dostávat pořád tyhle hovnivý góly...![]()
Tvl dvě velké gólové šance nedáme a hned vzápětí zase dostaneme takový gól. Jen být v útoku produktivní, ale to je náš problém
Myslím,že naše zápasy maj určitej vzorec,kterej se s větší či menší pravděpodobností opakujeNeřekl bych. Stačilo dvakrát trefit prázdnou bránu a bylo po zápase..
proti koberci hlasili cca 8100 hlav? to jsem byl a bylo pak takovy dost ironicky "dekujeme".Tvl,kolem stánku na východě se dá normálně projít,kde jsou lidi?Zas se nebude hlásit návštěva jako proti Liberci (nebo jsem ji přeslechl,protože jsem celý zápas čuměl do fóra)?
![]()
I mafie v Chicagu měla svoji dynastii, všeho do času.....Jinak v Trzynci już jest świat w porza,dku![]()
Loni byl na operaci očí, letos jde na operaci zápěstí a příští rok po výměně kolene už nepustí nicZe Subbyho to strašně padá, od začátku sezóny....
Ani bych neřekl. To mohu říci..Ze Subbyho to strašně padá, od začátku sezóny....
Ne, promiň. Podle mne chytá dobře. Stejně jako Wilda..Ze Subbyho to strašně padá, od začátku sezóny....
Řekni jména, nebuďte slušný paneDřív jsem se každý zápas těšil, že si při něm pustím forum. Ale přijde mi, že od začátku nové sezony to tady v průběhu zápasu vypadá, jak kdybychom nevyjeli z pasma a když už, tak stříleli úplně vedle a ještě odcházeli s nadílkou.
Neříkám všichni.![]()