Hokej

Dneska se mi až na pár prvních minut vůbec nelíbila 1.lajna.....Stráňa byl dnes celkem neviditelnej a Sedlo byl dnes zase šíleně vzteklej....
Nápodobně, ale doprdele Stráňa ty prázdný brány musí trefovat. Doufám že má alespoň polovinu platu tvořenou bonusy, protože to tam v te prvni potok může hrát kdokoliv.

Nápodobně, ale doprdele Stráňa ty prázdný brány musí trefovat. Doufám že má alespoň polovinu platu tvořenou bonusy, protože to tam v te prvni potok může hrát kdokoliv.
Matěj dal v cca deseti zápasech co za Dynamo hrál 8 až deset gólů? To je za mě dostačující. Nedá všechno.

Je začátek sezony, každej, včetně papírově slabších týmů, má plno sil a chuti do hokeje... Chleba se láme kolem Vánoc a od ledna se ladí forma na playoff... Není důležitý přehrávat soupeře v září, říjnu... Zezačátku sezony je hlavní, aby se tým postupně sehrával, dostal do pohody a nezabřednul do nějaký hlubší krize...

Včera jsem byl poprvé na Áčku, není to zase tak zlé, jak tu a tam někdo píše. Věřím tomu, že na tréninku to musí vypadat krásně, takto to dost odskakuje, asi budeme mít problém s tím, že kluci budou chtít dávat krásné góly a ono to někdy nepůjde. No a když už se postavíme před bránu a padne gól, tak máme výzvu...

Nebudu rozebírat jednotlivé hráče, ve zkratce. Kondela bych dal místo Nosála, je rychlejší, pohyblivější (asi ta kila dole), přijde mi, že si více věří, je úspěšnější ve hře jeden na jednoho. Dal bych ho k Tomasovi a Smejkymu. Trenéři to včera krom první lajny dost točili a myslím, že jsme na nějaký čas v závěru zápasu viděli nové složení.

Nosál bude sedět vedle Kela, Mandyho. Je poctivý, ale jeden na jednoho zatím nemá (půjde to časem se sebevědomím), extraligový hokejista to je.

Válek hokejovým myšlením může hrát extraligu, je horší pohybově, silově (aby ne, v jeho věku), což třeba karlovarský Tomek má pohyb na vyšší úrovni, ale přeci jen je větší talent.

A Hájčus první zápas za Žraloky, - 3, takto ho brzy uvítáme zpátky:) ne, přeji mu, ať se mu daří, ať je spokojený.

Btw., máme vůbec v NHL, na farmě AHL někoho z pardubickou minulostí? Nebo jsme všechno stáhli k nám, do Evropy😁?

Ale fuj, říká se: "Dobře živenej...."
Hlavne je to fakt na ty hre videt :)
Nekdo tu psal ze Kondel mel konecne pripravu, jakou potreboval!
Holt se kluk vratil zhruba na vahu kdyz mu bylo 20. V Budejicich po navratu mel snad 110 kilo …proto tak lita a proto uz to nestoji jen na Stanskym se Sedlem, a nevadi kdyz jim zapas nesedne!

Kondel a Smejk zatim nejvetsi progres od minuleho roku. Oba dva zatim tahouni.
Kondel měl kompletní letní přípravu kterou minulou sezónu prošvihl a pak to doháněl v sezóně a Smejky měl minulou sezónu velkou smůlu na to zraněné zápěstí....ale teď jsou oba fit a hrajou skvěle....Smejky byl včera výbornej na oslabení....schytal spoustu ran pukem...

Okénko do mládeže je tu. Konečně se aktualizovaly tabulky jednotlivých kategorií, u těch nejmladších to trvá vždy déle. Takže:
- junci jsou čtvrtí,
- starší dorost je pátý,
- mladší dorost je též pátý,
- deváťáci jsou taky pátí.

Co se týče produktivity, ano, opticky to vypadá někdy šíleně, ale na druhou stranu - 3 zápasy a 13 golů v síti soupeře, z toho dva kontroverzně neuznané, to vychází kolem 4 golů na zápas. To není vůbec špatný

Ale fuj, říká se: "Dobře živenej...."
Vidíte to, Kondel přišel na to, že nemá chlastat bubletea naštěstí ještě v Pardubicích. Hyka musel do Sparty, aby přišel na , že pizza, hamburger a kola není ideální strava pro sportovce. Že by mu to prozření extra pomohlo se říct nedá, zato na kondelovi to celkem vidět je..

Ten tým hraje super, soupeře válcuje. Problém je v tom, že jsou okna v obraně - přeci jen Hajčus a Johny chybí, ale je to dáno i hrou.
Nutný je zajistit, aby ta hra byla efektivní. Ale zase takhle ty kluci musí bojovat, to je taky naučí vyhrávat víc než 4:0 po první třetině! :)

Včera klobouček Davidovi, ten se rozhodl, že tam ten puk dostane "třeba v zubech"!
Doťukl to tam Kondel (o tom už tu bylo napsáno hodně).
Nicméně, v tomhle mi ten tým připomíná éru 2010-12, kdy si ten manšaft neskutečně věřil.

Hezky se na to kouká! :)

Ten tým hraje super, soupeře válcuje. Problém je v tom, že jsou okna v obraně - přeci jen Hajčus a Johny chybí, ale je to dáno i hrou.
Nutný je zajistit, aby ta hra byla efektivní. Ale zase takhle ty kluci musí bojovat, to je taky naučí vyhrávat víc než 4:0 po první třetině! :)

Včera klobouček Davidovi, ten se rozhodl, že tam ten puk dostane "třeba v zubech"!
Doťukl to tam Kondel (o tom už tu bylo napsáno hodně).
Nicméně, v tomhle mi ten tým připomíná éru 2010-12, kdy si ten manšaft neskutečně věřil.

Hezky se na to kouká! :)
Přesně 👍 V okamžiku, jak zvýšíme úspěšnost proměňování šancí, tak to celý začne vypadat úplně jinak, i přes případné problémy v obraně. Obranou hru je samozřejmě třeba vylepšit, to je bez debat, ale určitě není důvod se z toho už teď nějak hroutit a propadat panice. Ono se teď těžko brání, když ti v první lajně třeba hraje prakticky pět útočníků 🤷😁

Kolik jsme měli včera blokovaných střel? Kluci to vyklekávali jak v play-off. Sympatické. Za mě je to zatím v klidu, posily se zatím osvědčily.
Trochu se mi zdá, že se zatím trápí Sedlo. Máme to v klidu, takový luxus si můžeme dovolit. To přijde.

Kolik jsme měli včera blokovaných střel? Kluci to vyklekávali jak v play-off. Sympatické. Za mě je to zatím v klidu, posily se zatím osvědčily.
Trochu se mi zdá, že se zatím trápí Sedlo. Máme to v klidu, takový luxus si můžeme dovolit. To přijde.
Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
Jako hostování Tomáška? 😁 To snad není pravda ne? V čem by mu to jako pomohlo. On je top posila pro nás, jen jak říkáš, si to musí sednout v celé lajně a postupně se sehrát. Včera se to celkem míchalo, tak uvidíme.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno