Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To chápeme, ale to jebání se také musí vyladit, tak jsme s tím začali radši trochu dřív....nic nepřijde samoBorci, je zari, 3. kolo. Bude se to ladit, stelovat. Koukatelny to neni, to nebylo ani loni.
Pamatuji loni, ze zacatek taky nic moc a Pesan to schytaval. Po debaklu s Hradcem jsme jeli Liberec, kde 2. a 3. tretina otresny a stridaly se vyhry a prohry. Tym je zkusenej, bude to dobry.To chápeme, ale to jebání se také musí vyladit, tak jsme s tím začali radši trochu dřív....nic nepřijde samo![]()
Nápodobně, ale doprdele Stráňa ty prázdný brány musí trefovat. Doufám že má alespoň polovinu platu tvořenou bonusy, protože to tam v te prvni potok může hrát kdokoliv.Dneska se mi až na pár prvních minut vůbec nelíbila 1.lajna.....Stráňa byl dnes celkem neviditelnej a Sedlo byl dnes zase šíleně vzteklej....
Matěj dal v cca deseti zápasech co za Dynamo hrál 8 až deset gólů? To je za mě dostačující. Nedá všechno.Nápodobně, ale doprdele Stráňa ty prázdný brány musí trefovat. Doufám že má alespoň polovinu platu tvořenou bonusy, protože to tam v te prvni potok může hrát kdokoliv.
My jsme tu náročný.....jinak přijde? JebáníMatěj dal v cca deseti zápasech co za Dynamo hrál 8 až deset gólů? To je za mě dostačující. Nedá všechno.
Hlavne je to fakt na ty hre videt![]()
Dvanáct kilo dolů! Kondelík v létě dřel, jakou sladkost si musel odpustit?
Jáchym Kondelík přes léto shodil dvanáct kilogramů a třemi body vystřelil Pardubicím výhru 5:2 nad Karlovými Vary. Loni jsem byl tlustý, přiznal a prozradil, jaké jídlo si musel odpustit.isport.blesk.cz
Ale fuj, říká se: "Dobře živenej...."
Jj Smejk neskutečně začal, to je tankKondel a Smejk zatim nejvetsi progres od minuleho roku. Oba dva zatim tahouni.
Kondel měl kompletní letní přípravu kterou minulou sezónu prošvihl a pak to doháněl v sezóně a Smejky měl minulou sezónu velkou smůlu na to zraněné zápěstí....ale teď jsou oba fit a hrajou skvěle....Smejky byl včera výbornej na oslabení....schytal spoustu ran pukem...Kondel a Smejk zatim nejvetsi progres od minuleho roku. Oba dva zatim tahouni.
Smejk prisel neskutecne pripravenej.Kondel a Smejk zatim nejvetsi progres od minuleho roku. Oba dva zatim tahouni.
Je to vidět na ledě. To samé Kondelík u něj to bylo vidět už po prvním zápase, že bude letos ještě lepší. To jsou mnohem důležitější věci (Kondel, Smejky) než výsledek prvního zápasu. Letos budeme hodně nabušení. Ne třeba hned, ale budeme.Smejk prisel neskutecne pripravenej.
Přesně tak, stejně jako cervus vloni...V současnosti je trend pískat jen vyloženě fotbalový kop. Gól to byl, bohužel, jasný. Ale jak už tu padlo, Koště hraje taky kulový, tak do něj...
Vidíte to, Kondel přišel na to, že nemá chlastat bubletea naštěstí ještě v Pardubicích. Hyka musel do Sparty, aby přišel na , že pizza, hamburger a kola není ideální strava pro sportovce. Že by mu to prozření extra pomohlo se říct nedá, zato na kondelovi to celkem vidět je..![]()
Dvanáct kilo dolů! Kondelík v létě dřel, jakou sladkost si musel odpustit?
Jáchym Kondelík přes léto shodil dvanáct kilogramů a třemi body vystřelil Pardubicím výhru 5:2 nad Karlovými Vary. Loni jsem byl tlustý, přiznal a prozradil, jaké jídlo si musel odpustit.isport.blesk.cz
Ale fuj, říká se: "Dobře živenej...."
Pokud hráč neboduje, tak má týmu prospět černou prací. Nevidím u nich žádné hity. To je protě základ, od kterého se mají odrazit.Ještě to tu podle mě nezaznělo, ale nejen Subby, ale ani Will včera nebodoval! Vím, je teprve začátek sezóny, ale mělo by se to podchytit včas.
PřesněTen tým hraje super, soupeře válcuje. Problém je v tom, že jsou okna v obraně - přeci jen Hajčus a Johny chybí, ale je to dáno i hrou.
Nutný je zajistit, aby ta hra byla efektivní. Ale zase takhle ty kluci musí bojovat, to je taky naučí vyhrávat víc než 4:0 po první třetině!
Včera klobouček Davidovi, ten se rozhodl, že tam ten puk dostane "třeba v zubech"!
Doťukl to tam Kondel (o tom už tu bylo napsáno hodně).
Nicméně, v tomhle mi ten tým připomíná éru 2010-12, kdy si ten manšaft neskutečně věřil.
Hezky se na to kouká!![]()
Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.Kolik jsme měli včera blokovaných střel? Kluci to vyklekávali jak v play-off. Sympatické. Za mě je to zatím v klidu, posily se zatím osvědčily.
Trochu se mi zdá, že se zatím trápí Sedlo. Máme to v klidu, takový luxus si můžeme dovolit. To přijde.