Hokej

Jako nechápu kritiku Noska buly měl, silově dobrý před bránou byl vidět a že nabráněj co bránit maj je jiná píseň!
No ono -3 není dobrá vizitka pro hráče
Ja mu dam čas , musi se adaptovat ,ale je otázkou jestli to ma v sobě . Trochu se bojím , ze ne .

A co na otázku na Slovan ano , ale přibral bych i třeba Trenčín , Nitru apod.
To by ale výše zmínění museli trochu zainvestovat do kádru. Při vší úctě ke slovenské extralize - ty týmy by se u nás motali kolem 10. Místa.

Já zkrátka nějak nechápu tu potřebu Slovanu se furt cpát někam kde nemají co dělat, nejdřív KHL a potom opakované pokusy o českou extraligu.

To by ale výše zmínění museli trochu zainvestovat do kádru. Při vší úctě ke slovenské extralize - ty týmy by se u nás motali kolem 10. Místa.

Já zkrátka nějak nechápu tu potřebu Slovanu se furt cpát někam kde nemají co dělat, nejdřív KHL a potom opakované pokusy o českou extraligu.
ještě delší cestování, v KVA by měli radost.
Snad Slovan nedopadne. (to už se vzpamatovali z Růžičky, že přemýšlí o extralize?)

A v Třinci by tam lítali letadlem.

Kdysi bylo o parnik zajimavejsi hrat s VSZ Kosice nebo Slovanem Bratislava nez s Gottwaldovem nebo Litvinovem. Ale jo, proc chodit na Slovan, nedej boze jet tam do jejich krasny haly, kdyz muze prijet Bolka nebo Olomouc.

Karlovy Vary by to měli do Bratislavy rychlejší než do Ostravy i Třince, čili vzdálenost je irelevantní. Litvínov to samé.

Proč se Slovan někam sere? Je to pragmaticky, chces živit velký klub, halu, slovensky hokej potřebuje konfrontaci, to na Slovensku nedáš. Stáhnul by si lepsi hráče, potenciálně by jsi natáhnul lepsi sponzory.

Vzdálenost není problém, uděláš trip, máš Liberec, Litvínov, Vary, Plzeň.

Trenci, Nitra, Zilina jsou u hranic, ale narovinu na to nejsou hráči. Max ten Slovan.

Problém ale vidím jinde, co na to řekne Kmoňďa, aby zase někdo nezvedal cenu hráčů.

Já ti to vubec nemusím nandávat ty motýle,včele Monikeke.chudáku seru na tebe ty debile
Chlape ty jsi občas strašně startovací. Já taky nechci SVK tým v lize ani náhodou, ale abych někoho kvůli tomu urážel a pletl do toho sráče Babiše. Já například chápu, že pro někoho by byl Slovan atraktivní.

Já ti to vubec nemusím nandávat ty motýle,včele Monikeke.chudáku seru na tebe ty debile
Pro hlupáka, každý hloupý......víc k tobě nebo radši budu vykat Vám nemám, abych neurazil....za názor, jestli Slovan ano/ne jsem guma, debil....čemu se člověk diví, taková je doba🙈🙈🙈, přeji Vám ať potkáváte lidi pouze se stejným názorem, aby jste nemusel používat Váš vybraný slovník🙄🙄🙄

Lidi tady je zase panika, jak kdyby se sestoupilo, kua tak se prohrálo sice to bylo s tím kurveným Mechem, ale ať si radost užijou, je to letos naposledy, musí si to sednout a vím, že si sedne....dneska to už kluci ukážou, i když to bude těžký zápas....ještě 51 kol a 153 bodů :-D takže pohoda

Popravde mne neprijde Nosek spatny. Hokejove super, bruslarsky taky velky progres za ty roky. Za me teda zadny propadak a srazet se nekde jako Kelemen jsem teda od nej necekal.

Mozna trosku problem vidim v rychlosti tymu proti souperum typu Plzen a nebo i ty Vary. Na tuhle konfrontaci jsem zvedavy.

Samozrejme pomuze navraceni Poulicka a Kela bruslarsky.

Jak jsem chvalil Sobotku mijuly rok v play off, tak pro nej nevidim moc misto. Bule dava Nosek skvele, ten skoro vse vyhrava a ve 4. vidim radsi dravejsiho Poulicka, ktery dela cernou praci, srazi se, je doterny.

V obrane je za me zklamani Gazda, ted neberu jeden zapas, ale vsechny zapasy od prichodu. V obrane je nedurazny, pomaly, diky ne idealnimu pohybu se nedostane ani k te sve strele, logicky taky pada sebevedomi. Jsem zvedavy, jestli se klub nerozhodne situaci s nim nejak vyresit.
Nosy nebude rozhodně špatný, jinak by nehrál tolik let NHL, kupa let byl zvyklí na menší kluziště, tak si prostě musí zvyknout, a on si zvykne a bude na konci sezony potřit k TOP našim hráčům, nebojím se o něj...

Mafie APK a jejich poskoci v pruhovaném hned od prvního kola si zase vše dělají po svém a nikdo s nimi nepohne. Lidi co se strašně tváří profesionálně a přitom svou práci dělají hůře jak amatéři. Hlavně se držet svých koryt, to je jediný jejich cíl.

K vysvětlení nedochází a zpomalovací fauly se dal vesele přehlížejí, hnus.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno