Hokej

Jako pardon, ale před koncem třetiny vylučovat za běžný kontakt. Snad to béčko udrží..

Bordeaux asi nebudou úplní nazdárci. Plzeň má zatím celkem těžkou šichtu.

Já budu trochu chladit nadšení tím, jakej má Bčko los ze začátku. Jihlava / Vsetín / Třebitch / Zlín bude jiná písnička. Ale jo, 9 bodů je skvělejch, jen ať jim to vydrží co nejdýl :)
Tady je velmi pravděpodobné, že to nejsou schopni udržet, ale je dobré, že budou mít klidnější část další sezóny.

Já budu trochu chladit nadšení tím, jakej má Bčko los ze začátku. Jihlava / Vsetín / Třebitch / Zlín bude jiná písnička. Ale jo, 9 bodů je skvělejch, jen ať jim to vydrží co nejdýl :)
Tak jasný, ale oproti jinejm sezónám je to start z kategorie snů, a když nic jinýho, tak dobrej začátek tě nakopne po všech stránkách. Nikdo nečeká, že to odehrají v TOP4.

Tak jasný, ale oproti jinejm sezónám je to start z kategorie snů, a když nic jinýho, tak dobrej začátek tě nakopne po všech stránkách. Nikdo nečeká, že to odehrají v TOP4.
já ano, a doufám, že by postupovali i do extraligy, kdyby to bylo možné.

3:8!! Tak ještě jeden a Pils po dnešku povede celou tabulku!

Edit: Než jsem to dopsal: 4:8. Ale pořád platí, ještě jeden gól a první flek je jejich.

Dnes tam Plzni spadlo úplně vše a nebo brankář neměl svůj dej. Každopádně zatím spanilá jízda Plzně v LM

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno