Hokej

Takže dnes výhra áčka, béčka, juniorů, obou dorostů i deváťáků... Dobře kluci...
Navíc majitel Bolky se možná aspoň trochu zastyděl za toho líného darmožrouta v jeho klubu a řekl bych, že se vyjádřil do médií naprosto racionálně bez osobních útoků. I ten rozpočet přiznal pouze na chod áčka, což zatím neudělal snad nikdo.

Naposledy upraveno:
Jak chci osobně nejvíc prospět mužstvu?
„Dělat dobrou náladu.“
Proč by lidé měli fandit zrovna našemu týmu?
„Platí to stejný, co loni. Jsme sympatický tým plný sympaťáků.“

Jiří Černoch, Karlovy Vary​

„Protože chceme reprezentovat něco, na co můžeme být my i naši fanoušci hrdí. Chceme být tým, který drží při sobě, bojuje jeden za druhého a na ledě nechá všechno. Věřím, že právě s takovým týmem se mohou fanoušci ztotožnit.“

Filip Chlapík, Sparta​

„Jsme sympatický tým, který nepřeplácí hráče. Nesnažíme se stavět na individualitách, ale na týmovém pojetí hry. Náš každodenní přístup a pracovitost jsou věci, které by mohly lidi zaujmout.“
S kým z extraligy bych se určitě nechtěl porvat?
„Johny Ludvig. A Nedo (Richard Nedomlel). Ten by mě asi jako Bud Spencer zatloukl do ledu.“
Díky čemu stoupá kvalita extraligy?
„Sype se víc peněz do klubů, aby přiváděly kvalitní hráče ze zahraničí. Je to právě o příchodu zkušených kluků, kteří se vracejí.“

Radim Šimek, Liberec​

Kdo vyhraje titul a kdo bodování?
„My a Lukáš Radil.“
„Ekonomická situace Pardubic přivedla do ligy spoustu výborných hokejistů.“

Martin Pláněk, Mountfield HK​

„Kometa Brno a Kristián Pospíšil.“
„Kdybych měl říct jedno jméno, na ledě bych se nechtěl porvat s Johnem Ludvigem. Když jsem viděl v minulé sezoně ty jeho rvačky, to bych fakt nechtěl. Ale těch kluků je samozřejmě víc.“

Jakub Flek, Kometa Brno​

„John Ludvig z Pardubic je opravdu těžký protivník. Měl dobré bitky v NHL, fakt mu to jde. Silný chlap. Určitě se s ním člověk nechce potkat bez rukavic.“

Anthony Nellis, Vítkovice​

„Pardubice a Roman Červenka.“

Jiří Ondrušek, Olomouc​

„Myslím, že znovu Pardubice a Roman Červenka.“
„Kvůli financím, liga se vyrovnala v tomto ohledu těm nejlepším v Evropě – švýcarské, švédské. Z toho mám velkou radost, že jde kvalita nahoru.“

Adam Jánošík, Mladá Boleslav​

zdroj: https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...ium=cnclink&utm_source=facebook.com&chapter=1

Naposledy upraveno:
Jak chci osobně nejvíc prospět mužstvu?
„Dělat dobrou náladu.“
„Platí to stejný, co loni. Jsme sympatický tým plný sympaťáků.“

Jiří Černoch, Karlovy Vary​

„Protože chceme reprezentovat něco, na co můžeme být my i naši fanoušci hrdí. Chceme být tým, který drží při sobě, bojuje jeden za druhého a na ledě nechá všechno. Věřím, že právě s takovým týmem se mohou fanoušci ztotožnit.“

Filip Chlapík, Sparta​

„Jsme sympatický tým, který nepřeplácí hráče. Nesnažíme se stavět na individualitách, ale na týmovém pojetí hry. Náš každodenní přístup a pracovitost jsou věci, které by mohly lidi zaujmout.“
„Johny Ludvig. A Nedo (Richard Nedomlel). Ten by mě asi jako Bud Spencer zatloukl do ledu.“
„Sype se víc peněz do klubů, aby přiváděly kvalitní hráče ze zahraničí. Je to právě o příchodu zkušených kluků, kteří se vracejí.“

Radim Šimek, Liberec​

„My a Lukáš Radil.“

„Kometa Brno a Kristián Pospíšil.“
„Kdybych měl říct jedno jméno, na ledě bych se nechtěl porvat s Johnem Ludvigem. Když jsem viděl v minulé sezoně ty jeho rvačky, to bych fakt nechtěl. Ale těch kluků je samozřejmě víc.“

Jakub Flek, Kometa Brno​

„John Ludvig z Pardubic je opravdu těžký protivník. Měl dobré bitky v NHL, fakt mu to jde. Silný chlap. Určitě se s ním člověk nechce potkat bez rukavic.“

Anthony Nellis, Vítkovice​

„Pardubice a Roman Červenka.“

Jiří Ondrušek, Olomouc​

„Myslím, že znovu Pardubice a Roman Červenka.“
„Kvůli financím, liga se vyrovnala v tomto ohledu těm nejlepším v Evropě – švýcarské, švédské. Z toho mám velkou radost, že jde kvalita nahoru.“

Adam Jánošík, Mladá Boleslav​

Pan Chlapík na čem jede? To mu do těch toustů co dělal pan Špaček, něco nasypal....strašně nesympatický člověk...

Dobrej den pro organizaci Dynama.

Tak a teď už se pěkně nachystat na středeční ceremoniál. Plačka Aleš se jistě rád koukne.
Chtělo by to pověsit rovnou dvě plachty - za titul i za základní část! 🤩
1789242694457.gif

Hezký otázky, víceméně všichni co se týče otázky bitek tak Johny, to je bourák, který tady nebyl dlouho, jeho přítomnost na ledě nám dá klid na hokej,
Snad tuhle sezónu zase dvojka
Johny - Mig
Jinak toho Kmonicka neřešte, ten by nebyl schopen bez brani Pardubic do huby ani dokončit rozhovor, místo toho, aby se staral o svoje, tak nás musí rozebírat, asi chápu, u většiny rozhovoru ty Pardubice se vždycky musí zmínit, jinak prostě to je nezajímavý / neprodejny a víceméně by to nikdo nečetl..

Pokud je to s Hunterem a Zlínem pravda....tak mi to jako hloupému dělníkovi s průměrným českým platem nejde so hlavy.....proč by měl jít hrát MAXA Ligu do Zlína když máme v MAXA Lize svůj vlastní tým....který zrovna není moc kompletní....

„My a Lukáš Radil.“

Za tohle ho asi Aleš moc nepochválí..🤷🤣
1000032565.webp

Pokud je to s Hunterem a Zlínem pravda....tak mi to jako hloupému dělníkovi s průměrným českým platem nejde so hlavy.....proč by měl jít hrát MAXA Ligu do Zlína když máme v MAXA Lize svůj vlastní tým....který zrovna není moc kompletní....
Napadlo mne pouze snížení nákladů na plat. Hunter určitě bere aspoň 150k, takže pokud nebude prémie 1,5M za titul, hodně riskujeme, že na jeho plat nebude a skončíme v mínusu. 🙂

Napadlo mne pouze snížení nákladů na plat. Hunter určitě bere aspoň 150k, takže pokud nebude prémie 1,5M za titul, hodně riskujeme, že na jeho plat nebude a skončíme v mínusu. 🙂
A sakra ...to by možná stálo za zvážení....poslat do Zlína pro jistotu i Willdu a vzít na hostovaní ze Slávie Vomise....tam by se dalo určitě ušetřit....

Možná budeme Petrem a ostatními znovu kritizovaní, že vyděláme díky balíčkům méně peněz, než činí jeho nabídka, ale třeba tomu tak nebude, to zjistíme až po samotném obchodování. Nyní vstupuje do extraligy Red Bull, vše jde přes BPA. Časem se bez prostředníka obejdeme a peněz pro kluby bude zase víc. Ale na to můžeme pomýšlet, až se vše naučíme a budeme mít v rámci APK široký a kvalifikovaný personál, který se tomu bude věnovat.

Takže "Óbr prasnice" a spol si budou ještě dlouho chrochtat, za dvacet let se nikdo z extraligy o obchodu nic nenaučil. Tvl, to je fakt síla..

Je dost možný, že Hunter bude směněn za nějakýho, pro naše béčko přínosnějšího pralesáka 🤔 Přeci jenom má už u nás smlouvu jen do konce sezóny 🤷

Takže "Óbr prasnice" a spol si budou ještě dlouho chrochtat, za dvacet let se nikdo z extraligy o obchodu nic nenaučil. Tvl, to je fakt síla..
Tvl to si dělají prdel, tohle má být profesionální fungování?, oni si to budou zkoušet a třeba možná. Sedí tam už tolik let a neudělali pro hokej vůbec nic, ale vůbec nic. Přidání přišlo až poté, co pan Dědek začal tlačit na pilu, do té doby přijímali peníze a dávali drobky.

Tady už dávno není prostor na to něco zkoušet, jejich zkouška už dávno skončila a svým vedením se zjistilo, že vše pěkně do prdele. Raději pod Relmostem, než pod těmito zloději.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno