Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
.....tak když máš na lávce repre koučeB další tři body do tabulky, to je nástup do nového ročníku jak má být![]()
A to chce někdo pouštět naši zálohu do B, Fídžise, do Zlína?
Tady je velmi pravděpodobné, že to nejsou schopni udržet, ale je dobré, že budou mít klidnější část další sezóny.Já budu trochu chladit nadšení tím, jakej má Bčko los ze začátku. Jihlava / Vsetín / Třebitch / Zlín bude jiná písnička. Ale jo, 9 bodů je skvělejch, jen ať jim to vydrží co nejdýl![]()
Tak jasný, ale oproti jinejm sezónám je to start z kategorie snů, a když nic jinýho, tak dobrej začátek tě nakopne po všech stránkách. Nikdo nečeká, že to odehrají v TOP4.Já budu trochu chladit nadšení tím, jakej má Bčko los ze začátku. Jihlava / Vsetín / Třebitch / Zlín bude jiná písnička. Ale jo, 9 bodů je skvělejch, jen ať jim to vydrží co nejdýl![]()
já ano, a doufám, že by postupovali i do extraligy, kdyby to bylo možné.Tak jasný, ale oproti jinejm sezónám je to start z kategorie snů, a když nic jinýho, tak dobrej začátek tě nakopne po všech stránkách. Nikdo nečeká, že to odehrají v TOP4.
No jestli chce Dědek kromě APK v extralize nasrat i Maxa ligu, tak to jo.pískejte konec Maxa Ligy - Dynamo B postupuje do baráže![]()
Už jsem to vyhledával, baráž dokonce můžou vyhrát, ale od nové sezony tj. Od května nesmí mít dva celky v extralize, takže by to museli podstoupit nebo prodat .já ano, a doufám, že by postupovali i do extraligy, kdyby to bylo možné.
Co si v září a říjnu nahraješ, to ti v únoru a březnu už nikdo nevezme.
Staré pardubické přísloví.
Já bych to přejmenoval na "Petr Dědek team". Aby "Pardubice B" nikoho nedráždilo.Už jsem to vyhledával, baráž dokonce můžou vyhrát, ale od nové sezony tj. Od května nesmí mít dva celky v extralize, takže by to museli podstoupit nebo prodat .
3:8!! Tak ještě jeden a Pils po dnešku povede celou tabulku!
Edit: Než jsem to dopsal: 4:8. Ale pořád platí, ještě jeden gól a první flek je jejich.
Když oni deset, tak my musíme dvacet!4:10!! #ponížení
Jako to Bordeaux se dobře zesralo3:8!! Tak ještě jeden a Pils po dnešku povede celou tabulku!
Edit: Než jsem to dopsal: 4:8. Ale pořád platí, ještě jeden gól a první flek je jejich.
Ty pičo, tak to je extrémní hnus