Hokej

Já bych řekl, že se začne zabudovávat do áčka Matúš Válek a pokud to půjde, tak už odehraje celou sezónu nahoře. Taky kvůli tomu, aby si vylepšil pozici na draft a hlavně nám nepláchl za moře.

Já bych řekl, že se začne zabudovávat do áčka Matúš Válek a pokud to půjde, tak už odehraje celou sezónu nahoře. Taky kvůli tomu, aby si vylepšil pozici na draft a hlavně nám nepláchl za moře.
Tam stejně pláchne....včera jsem ho sledoval a rychlostně a silově byl v tom zápase uplně v pohodě a v těch domácích zápasech taky....

K Hunterovi - docela mi přijde zvláštní, že někdo po něm nehrábne v extralize, dle pohybu to je hráč pro extraligu, v 1. lize by měl být odskočený.
Asi tím, že přišel Nosy, tak vedení usoudilo, že to chce někoho poslat pryč. Béčko zatím vypadá dobře, a to nehrají Pekař, Kaplan, Pochobradský. Třeba ani nějakou zvláštní výpomoc od Ačka nebudou potřebovat. A Macka s Válkem budou chtít ohrávat, aby měli i minutáž. Což by ani v Béčku úplně moc mít nemuseli, pokud by tam hráli zkušení. Pouze spekuluji.
Jestli to klapne, dnes bych měl jet do Chrudimi, tak mladé okouknu. V záři jsem na tamějším místním stadionu nebyl, asi to na kraťasy a sandále není, pokud nechci mít týden nudle u nosu, že?😁

Lidi, chystá se něco na středu proti Mechovu ? Jako vyvěšení plachty jako 7. titul ? Nebo pohár před stadionem , před zápasem na ledě, ať si zabékáme mistři mistři mistři ? Neví něco peh, propulse ? Díky moc borci.

Lidi, chystá se něco na středu proti Mechovu ? Jako vyvěšení plachty jako 7. titul ? Nebo pohár před stadionem , před zápasem na ledě, ať si zabékáme mistři mistři mistři ? Neví něco peh, propulse ? Díky moc borci.
Já bych řekl že určitě něco bude a klub to vydá včas s pozvánkou na zápas.

To beru snad jako samozřejmost 🤣
Plachta pod strop 👍

Doufám,že snad ano aby mohli sousedi od srdce zatleskat

Pokud to tu už bylo tak se omlouvám , ale Laukic si to půjde vyříkat

No, moc se tam lidem nechce, na to ze to je za chvíli, tak cca polovina vstupenek. Na druhou stranu jsem netušil ze tohle stoji 600-700 Kc. Ty vstupenky na vse jsou fakt ustřeleny, Koreis 700, muzikál v Karline 700, opera 900.

Okénko do mládeže je tu. Dneska hráli nejprve deváťáci a pak mladší dorost. Tedy prozatím naše méně úspěšnější mládežnické kategorie.
ELMD: SLA – PCE 6 :3, naše góly: 5. Kolínek (Kupka, Píša), 25. Zaal (Mach), 38. Píša (Mach). Dopláceli jsme na konce třetin, góly jsme dostali v minutách 18, 19, 34, 39, 40 a 59. Naše sestava: Štancl (Malina) – Dušek, Mucha, Stránský, Vašek, Pavliš (C), Novák (A), Kupka – Krukouski, Kačmarik, Píša, Souček, Kolínek, Klusoň, Žižka, Mach, Zaal (A), Hruška Trenér: Marek Hemský
9EL: SLA - PCE 4 :1, naše góly: 59. Heller (Chmelař, Pochobradský). Naše sestava: P. Jindra (J. Pražan) — M. Zámečník, A. Pochobradský, J. Motyčka, L. Pešek, J. Korchňák, M. Pešina — M. Roček, D. Chmelař, J. Junek, L. Kňava, L. Bříza, Š. Paleček, D. Benda, M. Pelikán, Z. Soukal, J. Heller. Trenér: Libor Pivko

No, moc se tam lidem nechce, na to ze to je za chvíli, tak cca polovina vstupenek. Na druhou stranu jsem netušil ze tohle stoji 600-700 Kc. Ty vstupenky na vse jsou fakt ustřeleny, Koreis 700, muzikál v Karline 700, opera 900.

Za 700 máš muzikál, operu,... komedii i frašku v jednom. No, nekup to! :)

Já mám strach, že ve středu se udělá něco venku a bude to.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno