Emil Havránek
Hattrickový hrdina
- 3,102
- 4,217
Já bych řekl, že se začne zabudovávat do áčka Matúš Válek a pokud to půjde, tak už odehraje celou sezónu nahoře. Taky kvůli tomu, aby si vylepšil pozici na draft a hlavně nám nepláchl za moře.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak potom tomu moc nerozumím, ale kdo jsem já....Jedná se o hostování....
Vloženo![]()
Musíme zahodit ego. Vítěz Stanley Cupu je v Pardubicích a varuje hvězdy
Vítěz Stanley Cupu Tomáš Nosek posílil Pardubice. V rozhovoru popisuje návrat z NHL, komunikaci s Dědkem i nutnost potlačit ego pro úspěch.isport.blesk.cz
Někdo celé? Děkuji pěkně
Tam stejně pláchne....včera jsem ho sledoval a rychlostně a silově byl v tom zápase uplně v pohodě a v těch domácích zápasech taky....Já bych řekl, že se začne zabudovávat do áčka Matúš Válek a pokud to půjde, tak už odehraje celou sezónu nahoře. Taky kvůli tomu, aby si vylepšil pozici na draft a hlavně nám nepláchl za moře.
To jo, ale mohl by zvolit Nečiho a Hertlíkovu cestu bez kanadské juniorky.Tam stejně pláchne....včera jsem ho sledoval a rychlostně a silově byl v tom zápase uplně v pohodě a v těch domácích zápasech taky....
DíkesVloženo
Fanoušek z Valašska? Jistě to zapříčinil ovocný destilátHlavně to nepodcenitTohodle tam našli letos po sezóně v rohu nahoře za tím VIP prostorem... snad prý fanoušek Zlína
Náhled přílohy 8951
Já bych řekl že určitě něco bude a klub to vydá včas s pozvánkou na zápas.Lidi, chystá se něco na středu proti Mechovu ? Jako vyvěšení plachty jako 7. titul ? Nebo pohár před stadionem , před zápasem na ledě, ať si zabékáme mistři mistři mistři ? Neví něco peh, propulse ? Díky moc borci.
To beru snad jako samozřejmostLidi, chystá se něco na středu proti Mechovu ? Jako vyvěšení plachty jako 7. titul ? Nebo pohár před stadionem , před zápasem na ledě, ať si zabékáme mistři mistři mistři ? Neví něco peh, propulse ? Díky moc borci.
Doufám,že snad ano aby mohli sousedi od srdce zatleskatLidi, chystá se něco na středu proti Mechovu ? Jako vyvěšení plachty jako 7. titul ? Nebo pohár před stadionem , před zápasem na ledě, ať si zabékáme mistři mistři mistři ? Neví něco peh, propulse ? Díky moc borci.
Právě kvůli tomu taky doufám, že bude plachta + pohár ať se na něj podívají pořádně, co mít nikdy nebudouDoufám,že snad ano aby mohli sousedi od srdce zatleskat
Pokud to tu už bylo tak se omlouvám , ale Laukic si to půjde vyříkat
Jen kvůli tomuto zápasu jsem si koupil ten mistrovský dres.Doufám že ve středu bude hezky - beru si speciálně to mistrovské červené triko. Ať ten nápis mrchováci pěkně vidí![]()
AI má fakt neskutečné možnosti i nápady.
No, moc se tam lidem nechce, na to ze to je za chvíli, tak cca polovina vstupenek. Na druhou stranu jsem netušil ze tohle stoji 600-700 Kc. Ty vstupenky na vse jsou fakt ustřeleny, Koreis 700, muzikál v Karline 700, opera 900.
Zapomněl jsi zoologickou zahradu, i když ten Dvůr Králové je mi bližší.Za 700 máš muzikál, operu,... komedii i frašku v jednom. No, nekup to!![]()
Taky beru ve středu mistrovský dres a kšiltu mistři a pak pěkně uložím po zápase na zeď .Jen kvůli tomuto zápasu jsem si koupil ten mistrovský dres.
Teď už i podepsaný od týmu