Pick
Kapitán na ledě
- 7,553
- 7,673
A to se mu prales u nás za Béčko zajídalVomis dnes za Slavii proti Vsetinu.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A to se mu prales u nás za Béčko zajídalVomis dnes za Slavii proti Vsetinu.
Tak Škorvánek ho do brány asi moc nepustíA to se mu prales u nás za Béčko zajídal![]()
Tak na to je myslím už docela zvyklejTak Škorvánek ho do brány asi moc nepustí
No, mě spíš vadilo to "stodvaceticentimetrovej"Vždyť ho nijak neurazil, označení "hajzl" je v tom slangu pro beka pochvala. Prostě frajer, kterej umí pomoct týmu nejen hokejovým umem, ale i tím, že že dokáže dostat soupeři pod kůže, že se nebojí.
Tak se trošku seknul noNo, mě spíš vadilo to "stodvaceticentimetrovej"
Neblázni, kde by vzal Mech 200 mega na áčko? To je opravdu naprosto nesmysl. Kdyby se to počítalo jako v NHL, tak jsou dle mého odhadu o hodně níž než pod půlkou. I bych si tipnul částku, ale nemá to smysl.![]()
Oceláři Třinec odhalili rozpočet! Proč ztrácejí na Pardubice?
Oceláři Třinec odhalili před novou extraligovou sezonou rozpočet 250 milionů! Trápí je zranění elitního útočníka Michala Kovařčíka.isport.blesk.cz
Ty bláho, nechápu, že jim tyhle kecy i redaktoři jako Čepec stále žerou. Ti musí mít zákaz používání mozku..
Chápu, že začali trochu šetřit. Ale jestli MHK je skoro na 200 milionech, tak Třinec musel sakra přitlačit na pilu, aby udržel takový kádr..
Mech má 180 na celej klub...Neblázni, kde by vzal Mech 200 mega na áčko? To je opravdu naprosto nesmysl.
Pozor, já nemyslel na áčko. Samozřejmě na celý klub, což se tvářil i Třinec. Částku pouze na platy ti zatím nikdo nikdy nezveřejní.Neblázni, kde by vzal Mech 200 mega na áčko? To je opravdu naprosto nesmysl. Kdyby se to počítalo jako v NHL, tak jsou dle mého odhadu o hodně níž než pod půlkou. I bych si tipnul částku, ale nemá to smysl.
Já to říkám pořád. Pořádek v tom není, hlavně si každý zveřejňuje co chce, a hlavně, započítává si do toho co chce. Kdyby se to zveřejňovalo jak v NHL, via salary cap - platové stropy, dost možná bychom se nestačili divit. Jo, byli bychom asi na špici, ale pod námi by to bylo mnohdy zajímavé i dost překvapující.
zato ve Slávce to dnes odstartoval raketověA to se mu prales u nás za Béčko zajídal![]()
Ano....to ja vím ale příjde mi ujeté aby sestava našeho týmu nebyla na sociální síti nebo ofiko stránce našeho týmu....Doporučuji aplikaci Livesport a nastavit si tam naše týmy. Tam je sestava už dávno..
Tak on dnes nehrál ani Pochobradský.Jinak dle sestavy Béčka se zdá, že na LM pojede Válek, Macek, možná Vápeník.
Pekař a Kaplan jsou patrně zranění. Netušíte, jestli budou co nevidět v pořádku, nebo to bude na déle...? Případně děkuji za info.![]()
V tomhle případě bych souvislost s CHL asi nehledalTak on dnes nehrál ani Pochobradský.
Posledních 15 sezon:Tak jsem ze zvědavosti kouknul na diskuse u Vítkovic, hrůzou jsem se opotil a vzpomněl si na naše nedávné zlé časy. Ty komentáře jsou jako přes kopírák. Trenéři, jen příprava, kadr, prachy, majitel...![]()
Nejlepší bylo, jak tam Muller odešel hrát hokej.Posledních 15 sezon:
Jen 2x v top4 po základní části. Jinak skoro furt v druhý půlce. Sedmej flek patří k nejlepším výsledkům.
Jen jedno semifinále a to prohraný se soupeřem s dopingem, aby to bolelo o to víc. Celkově působení v playoff tristní. Čtvrtfinále projetý často ve čtyřech nebo pěti zápasech. Šestkrát konečná v předkole.
Zimák za mě nepovedenej, pokud úplně ne narvanej, tak studenej.
A do toho se dočteš, tuším od GM Budějic, že budgetem to Pavlík drží na šestým místě. To jestli je pravda, tak je to úplně vražedný.
Tam musí být radost na to chodit.
Tak mohli bysme Vomisovi pomoct a nasázet Škorvánkovi 8 gólů hned v prvním koleTak Škorvánek ho do brány asi moc nepustí
A my jsme tady s ním nebyli spokojení. A přitom to je leader![]()
Jo, občas je to až nechtěně komický. Takový to přivádíme Romana Poláka, jsme velkej klub a při tiskovce je na zeleným radegast hospodským ubrusu talířek s oschlým chlebíčkem.Nejlepší bylo, jak tam Muller odešel hrát hokej.
A ještě lepší byl Káňa, kterej po sezonach v Olomouci šel do Vitkovic, protože chtěl vyhrát titul... A pak byla Olomouc v půlce sezony výš, tak se vrátil zpátky.
Ten se zranil už na konci minulý sezony. Myslím koleno, je to na dlouho...Tak on dnes nehrál ani Pochobradský.
Ano, na něj jsem zapomněl, děkuji za připomenutíTak on dnes nehrál ani Pochobradský.