Hokej

Nový ročník tipovačky, nový vzhled a nové funkce

https://tipovacka.hcpcefans.cz

Ještě Vám k tomu napíšu více, postupně, ale již nyní je na webu nový ročník a nové funkce. Více se dozvíte v novince přímo na webu tipovačky.

https://tipovacka.hcpcefans.cz/novinky/2026-09-06-extraliga-2026-2027

Co letos tipujeme:
  1. Standardně pořadí týmů po základní části - jako každý rok, termín do 20.9.2026
  2. Standardně zápasy základní části HC Dynamo Pardubice
  3. Nově play-off budeme dávat jen HC Dynamo Pardubice
  4. A novninka je taková light verze Fantasy
Fantasy jak to funguje
Základní část rozdělíme do 4 kol po 13 zápasech. Je to pořadí zápasů , čili prvních 13 zápasů dle toho, jak se budou hrát.
  1. NA každé kolo si uděláte svůj tým - kolo = 13 zápasů, čili vlastně 4 týmy
  2. 2 obránci + 3 útočníci + 2 hráče Benga
  3. Hráči mají budget, čili nemůžete naskládat Sedla, Červus a Stráňase do útoku, zvládnete jen jednoho.
  4. Dva hráči béčka - tipujete, zdali nastoupí (odehraje sekundu) v zápase nebo ne, pokud jo = 3 body
  5. Gól = 5 bodů, asistence = 3 body a Plus/mínus = +- 1 bod.
  6. Následně celkový počet za kolo se vydělí 10 a můžete získat maximálně 15 bodů za kolo = 60 bodů za soutěž - aby to neznehodnotilo ostatní tipy zápasů a pořadí.
Odzkoušejte, pište, možná něco nebude fungovat, opravím.

Jak to budu doplňovat? Možná si říkáte, že jsem kašlal na doplňování výsledků a vázlo to. Jo máte pravdu.
  • Automaticky se každou hodinu zjišťuje, zdali již není výsledek zápasu na webu ceskyhokej.cz a pokud jo, výsledek se zapíše.
  • Automaticky se zjišťují i statistiky hráčů a pokud je změna, tak se importují 1x-2x denně
  • A ještě nějaké automaty tam jsou.
  • Prozatím to není teorie, funguje to, ale uvidím jak to půjde v rámci sezóny, protože nevím jak často dávají na oficiální web českého hokeje výsledky. Snad rychle.
  • PS: takto jsem tam načetl seznam zápasů na nový ročník a statistiky za předchozí ročníky.
Příklad viz obrázek (je to z vývoje, není to na produkci)
1788708008461.webp
1788708047704.webp

in-spyder , nepracuješ ty pro sázkovku? Nebo po večerech trpěla AI? Nebo ses "zbláznil" a všechno jsi napsal sám? :D

Ve Finsku to bude těžký. SaiPa úspěšně demoluje Herning (2:7) a KooKoo bodovalo na Frolundě (2:1pp)

in-spyder , nepracuješ ty pro sázkovku? Nebo po večerech trpěla AI? Nebo ses "zbláznil" a všechno jsi napsal sám? :D
Jasne ze trpěla AI, hledal jsem na to čas celé léto, přišlo to jako vždy na poslední chvíli. Nicméně i tohle v AI je silně orchestrovane md soubory a vývojem po blocích, takhle to AI nenapíše jako celek. Pár větších hodin to zabralo, co si budeme. Plus to nepíšu v Claude, bych se nedoplatil, tam mne limit vyprší za dvě hodiny práce a pak čekej nebo zaplať. Codex v té max verzi x20 nebo kolik už je lepší.

Já jsem s tvým názorem úplně v pohodě, jenom kdyby nebyl 89, tak pán jako generál lidově demokratické armády by nám mával na Letný.......myslíš to bombardování Bělehradu, kde umírali obyčejní lidé, ale nesmí se o tom moc mluvit? Já jsem s jakýmkoliv názorem v pohodě, i když je můj jiný 👍👍👍
V Sarajevu a Srebrenici Srbové stříleli viníky? Válka je svinstvo se vším všudy.
Howgh.

Jasne ze trpěla AI, hledal jsem na to čas celé léto, přišlo to jako vždy na poslední chvíli. Nicméně i tohle v AI je silně orchestrovane md soubory a vývojem po blocích, takhle to AI nenapíše jako celek. Pár větších hodin to zabralo, co si budeme. Plus to nepíšu v Claude, bych se nedoplatil, tam mne limit vyprší za dvě hodiny práce a pak čekej nebo zaplať. Codex v té max verzi x20 nebo kolik už je lepší.
Jsi jedním slovem borec!!

Ve Finsku to bude těžký. SaiPa úspěšně demoluje Herning (2:7) a KooKoo bodovalo na Frolundě (2:1pp)
Jsem hlavně zvědavej jak bruslařsky a celkově pohybově obstojíme. Trochu se bojím, že to bude celkem kolotoč..

jako srovnávat Herning a Frolundu s válcem jménem Dynamo, to prostě nelze...... 😂😂

Navíc jak lze vůbec porazit tým, který v zápasech nedostane ani jeden gól, to prostě matematicky ani reálně nelze ne ??? 🤔😎

Já jsem s tvým názorem úplně v pohodě, jenom kdyby nebyl 89, tak pán jako generál lidově demokratické armády by nám mával na Letný.......myslíš to bombardování Bělehradu, kde umírali obyčejní lidé, ale nesmí se o tom moc mluvit? Já jsem s jakýmkoliv názorem v pohodě, i když je můj jiný 👍👍👍
S tím Bělehradem těsně vedle. klidně si s tebou ve vlákně hospoda o tom popovídám. Já konkrétně píšu o radou bezpečnosti OSN schválenou misi UNPROFOR, která měla oddělit válčící strany a ochránit civilní obyvatelstvo, ovšem s omezeným mandátem užití zbraní. Výsledkem je Srebrenica nebo lidské safary v Sarajevu… a právem odsouzený řezník se po víkendovém pohřbu škvaří v pekle.

A v případě PP jde o osvobozeni francouzských vojáků ze základy pod palbou bosenských Chorvatů. Nevím jak do toho zapadá bombardování Bělehradu. To bylo o 5 let později v rámci války v Kosovu🤷‍♂️

Naposledy upraveno:
Kde berou tu drzost BKT přijet do Pardubic potom co celou sezónu kydají na náš klub špínu a vědomě štvou fanoušky proti nám.

Kde berou tu drzost BKT přijet do Pardubic potom co celou sezónu kydají na náš klub špínu a vědomě štvou fanoušky proti nám.
jedou se právě omluvit...😂
Ne vážně, oni už ubrali ne ? Aspoň tak jsem to pochopil co psali naši fans po těch bombách co byly v Chocni

Tak Koreis a spol. si jistě můžou si dělat co chtěj, pokud jim tam přijde nějaký hráč, tak je to taky jeho věc, ale docela mě překvapilo, že jim tu jejich trapnou estrádu oficiálně promuje i klub....to bych vzhledem k jejich dlouhodobé rétorice úplně nečekal.....ale co už 🤷 Jsem zvědav, jaká bude účast. Nemají to kluci úplně nejlevnější....

S tím Bělehradem těsně vedle. klidně si s tebou ve vlákně hospoda o tom popovídám. Já konkrétně píšu o radou bezpečnosti OSN schválenou misi UNPROFOR, která měla oddělit válčící strany a ochránit civilní obyvatelstvo, ovšem s omezeným mandátem užití zbraní. Výsledkem je Srebrenica nebo lidské safary v Sarajevu… a právem odsouzený řezník se po víkendovém pohřbu škvaří v pekle.

A v případě PP jde o osvobozeni francouzských vojáků ze základy pod palbou bosenských Chorvatů. Nevím jak do toho zapadá bombardování Bělehradu. To bylo o 5 let později v rámci války v Kosovu🤷‍♂️
Dík

Koreis rozhodně neubral a on debilem zůstane, na hovno hráč a ještě větší hovno jako hokejový expert, kterým rozhodně není

Koreis rozhodně neubral a on debilem zůstane, na hovno hráč a ještě větší hovno jako hokejový expert, kterým rozhodně není
Koreis stojí občas za hovno, ale myslím si, že se to hodně zlepšilo. Baví mě Gulaš a i ten Smoleňák není vůbec špatný.
Ale samozřejmě to není žádný pořád bez kterého nejde žít. To bych řekl bohužel není o hokeji snad žádný.

vubec nevim, jake tam jsou vztahy nevztahy, ale prekvapuje me, ze na tech dresech uz neni jedinej odkaz na Chrudim, kdyz uz tam to becko hraje - ze ani mesto tam nema nejakou propagaci
Žádný "partnerský" vztah tam není.. Je tam vztah jen komerční - klub městu Chrudim platí plný nájem za kabinu, ledovou plochu... Béčko tam působí jen proto, že se kapacitně nevejde do pardubický haly... Až tady bude stát hala nová, bude béčko hrát v Pardubicích. Buďto v enteria areně, nebo v menší hale na Cihelně...

Kolego, i po 36 let stále řešit komunisty je smutné. Souhlasím. Nicméně zvednu tu hozenou rukavici a dovolím si polemizovat, že nevidím rovnítko mezi komunistou udavačem, spolupracovníkem tajné policie, který těch 35 let věnoval dojením, ochcáváním pravidel, lobováním, přebíráním firem, lží, manipulacemi a de facto dotačním podvodem nebo “úklidem” vlastního dítěte a komunistou - studující na zpravodajce, nositele řádu čestné legie a medaile za hrdinství za osvobození 50 obklíčených francouzských vojáků ve válečné zóně. Není komouš jako komouš. Klidně mě za to ukamenuj, ale u toho druhého je v jeho životopisu něco, co stojí za úctu a obdiv. Toť můj názor.
Jednou komouš, vždycky komouš. A terorista navíc... Úctu a obdiv takovým? Blejt je málo!!!

Jen nechápu, že se jsou lidi schopni hádat o dvou kariérních bezpáteřnich komunistech. To by se mezi 10,5 milionem lidí za ně nenašel normální slušnej člověk?

Jednou komouš, vždycky komouš. A terorista navíc... Úctu a obdiv takovým? Blejt je málo!!!
Přesně jak to řekl Kocáb. Bylo by únosné, aby v Německu po třiceti letech vládl bývalý nacista? To těžko. Také by se mohlo konstatovat, že přehodnotil a že tehdy nikomu nic neudělal. Dobře, ale byl součástí vraždícího režimu. Vraždícího,“ říká muzikant a bývalý ministr Michael Kocáb. Jinak kdo byl na vojně dva roky (já byl Tábor/tankovej, řádil tam komunistický fanatik kpt.Šediví dnes taky generál co jako taky otočil) a zažil tyhle politrucký zrůdy, tak moc dobře ví co jsou zač a čeho jsou schopný. Stačí zavelet a klidně nechá do lidí střílet. Ale jinak pro stádo hraje svou roli fakt dobře, však byl k tomu důkladně vycvičen. ps. Jak řekl Kryl, příjdou daleko horší akorát že již budou v rouše beránka!

Ale tak když se to tu rozproudilo, máme tu rok zpátky nevyřízené téma "jak se získá PhDr. titul", jak tu před rokem myslím začal kolega havlitom . :D
A také to, zda se jako rigorózní práce pro PhDr. titul bere většinou zdařilá diplomová práce... :)) Ale já bych s tím měl asi jít do hospody, když jsem o ní mluvil sám :D Ale tak kdyby někdo chtěl diskutovat o vysokoškolském vzdělání.... :D
-------------------------------
Je spousta věcí, co se dá řešit. Ale teď vážně. Když jsem hledal Pardubice na livesportu, zděsil jsem se z loga fotbalu.

Situace je ale kritická, už nejsme první. Zajímavé je, že v LM jsou na vrcholu týmy, co hráli s Poláky a Roglem. Poláky bych pochopil, Rogle ale tak špatný snad taky není.

Naposledy upraveno:
Žádný "partnerský" vztah tam není.. Je tam vztah jen komerční - klub městu Chrudim platí plný nájem za kabinu, ledovou plochu... Béčko tam působí jen proto, že se kapacitně nevejde do pardubický haly... Až tady bude stát hala nová, bude béčko hrát v Pardubicích. Buďto v enteria areně, nebo v menší hale na Cihelně...
rozumim tomu, jenom jsem si vybavil, ze driv tam bylo alespon logo Sportovnich arealu Chrudim

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno