Hokej

Aha, ty jsi to myslel jako Nakládal, který tak vždy mluví?
Přesně 👍 Sleduju to jen velmi sporadicky, ale pokud tam zrovna byl Nakládal, tak furt jel to svoje: "nevím, nesleduju, ale názor samozřejmě mám" ...🤷😁

Fans Trziniece se příliš nezamlouvá aktuální look jejich kapitána. Prý nápadně připomíná tamního bezdomovce, který u Penny bydlí v modré Fábii s babou a se psem....🤔😁 Jinak tohle jsou jejich "nový" dresy.
9210.webp

Pamatuji si že na diskuzním setkání dynama loni v říjnu z publika padla otázka na P.D., jestli/kdy ho uvidíme v podcastu BKT.

Odpověď zněla tak trochu ve smyslu že "až naprší a uschne", pan Dědek vysloveně řekl "nechovají se k nám pěkně".
Zároveň se publika ptali kolik lidí ten podcast sleduje nebo si ho předplácí, a docela byli překvapeni kolik lidí to bylo (že je jich tolik).

No, některé věci se změnily.
Příchodem Guliho do BKT se jeho úroveň zlepšila.
Vyhráli jsme titul, takže to klasický plivání na Dynamo od těch mluvících hlav v podcastech začalo být poněkud absurdní.

Možná že PD se na to už taky dívá jinak, když nedávno přijal pozvání do BKT.
Možná shledal, že není moc populární působit pořád ublíženě, jak klubu všichni jen křivdí. Možná že ziskem toho titulu je klub v lepší pozici mít nějaké kritiky na salámu.

Naposledy upraveno:
Fans Trziniece se příliš nezamlouvá aktuální look jejich kapitána. Prý nápadně připomíná tamního bezdomovce, který u Penny bydlí v modré Fábii s babou a se psem....🤔😁 Jinak tohle jsou jejich "nový" dresy.
Náhled přílohy 8872
Jak by řekl fanouškovský klasik, je to hnus, je tam plno reklam a ještě ho obléknout na někoho jako je Růžička, který má výraz vraha. Na to jak se snaží třinečtí fans tvrdit jak je u nich vše super, tak letos se nebojím napsat, máme určitě hezčí dresy.

Nová hokejová show kovaného Sparťana Bonifáce ⬇️ 🙈

Dá se na tu tiskovku někde podívat?
Kouknout nevím, ale souhrn všeho co tam padlo je zde ⬇️

Naposledy upraveno:
Náš první vyzyvatel v soutěži o nejhnusnější led se právě představuje: HC BYD Energie Karlovy Vary 💪😁
9215.webp

Náhled přílohy 8872
On byl Růža přes léto v Himalájích?
PSHU53.gif

Náhled přílohy 8872
Vzhledem k tomu, že v Třinci nehrajou za mzdu....je možný, že je ten zmiňovaný bezdomovec právě na této fotce....

Náš první vyzyvatel v soutěži o nejhnusnější led se právě představuje: HC BYD Energie Karlovy Vary 💪😁
Náhled přílohy 8876
Koukám že se to neděje jen u nás že někdo schválně vyfotí led ještě než se nanese poslední vrstva, aby z toho byla pořádná hysterie

Náhled přílohy 8876
Poslouchám varskej fans podcast, kde rozebírají generálního sponzora.

Dohoda s Číňany během týdne. Ti prý aktivně oslovovali kluby. Vary kývly. Podle všeho podmínka jméno v názvu.

Majitel Šenkypl, kterej se prezentuje mj. kritikou porušování lidských práv a názorem, že i byznys se dá dělat s nějakými zásadami, na tiskovku s představením čínskýho generálního sponzora nedorazil a žádosti o vyjádření odmítá/ignoruje.

Každopádně to bude zajímavý sledovat. A taky není úplně ojedinělý, že čínský firmy posílají prachy poněkud pozdě nebo vůbec. Viz některý jejich akce v evropským sportu.

Poslouchám varskej fans podcast, kde rozebírají generálního sponzora.

Dohoda s Číňany během týdne. Ti prý aktivně oslovovali kluby. Vary kývly. Podle všeho podmínka jméno v názvu.

Majitel Šenkypl, kterej se prezentuje mj. kritikou porušování lidských práv a názorem, že i byznys se dá dělat s nějakými zásadami, na tiskovku s představením čínskýho generálního sponzora nedorazil a žádosti o vyjádření odmítá/ignoruje.

Každopádně to bude zajímavý sledovat. A taky není úplně ojedinělý, že čínský firmy posílají prachy poněkud pozdě nebo vůbec. Viz některý jejich akce v evropským sportu.
No mě hlavně nejvíc zaskočila ta výše finančního plnění. 20 mil. Mi přijde zkrátka málo když si to nechali narvat i do názvu. Ještě k tomu od čínské firmy

No mě hlavně nejvíc zaskočila ta výše finančního plnění. 20 mil. Mi přijde zkrátka málo když si to nechali narvat i do názvu. Ještě k tomu od čínské firmy
Nahodili udičku a varská rybka zabrala.

Pan Wang, jednatel Číňanů, viděl hokej poprvé v květnu a hokejku drží líp i výše zmíněnej Bonifác...

wang.webp

Hlavně ty čínské auta jsou hrozné sračky! Na pohled vnitřní i vnější jsou vážně hezký (to se prostě nedá popřít), ale bezpečnost (brzdy a veškeré životní body) je na úrovni Škody favorit.

Z každého klubu se jeden hráč v rámci partnerství ELH a Red Bullu proletí s Martinem Šonkou. Tady Danielovi se to prý moc libilo 🤫😁
9222.webp

Naposledy upraveno:
Koukám,že fungujeme jako univerzální etalon a jednotka SI pro extraligu..
Rozpočet 200 mega? => 0,4 Pardubic
50 reklam na ledě? => 1,2 Pardubic
Stadion 4200 míst? => 0,18 MHAP
Klobása v Litvínově=> 3*lepší než v Pardubicích
1 titul => 0,14 Pardubic
...
🤣

Z každého klubu se jeden hráč v rámci partnerství ELH a Red Bullu proletí s Martinem Šonkou. Tady Danielovi se to prý moc libilo 🤫😁
Náhled přílohy 8882
Něco v tomhle stylu? 🤣

Policajt vyhrál v loterii vyhlídkový let dvousedadlovým akrobatickým letadlem.
Pilot se chtěl pořádně předvést a tak pro začátek provedl těsný průlet kolem továrního komína.
Policajt na to jen podotkl: „To jsem čekal.“
Pilot lehce znervózněl a podletěl nízký most.
Policajt zase: „To jsem čekal!“
To už si pilot řekl, že to pěkně rozpálí a začal s akrobacií.
Když chvilku letěli na zádech, tak najednou policajt prohodil: „Tak to jsem nečekal!“
Pilota to konečně uklidnilo a když přistáli, tak se ptal: „Prosím vás, vy už jste lítal, že jste pořád říkal, že jste to čekal?“
„To né, ale jak jste letěl kolem toho komína, tak to jsem čekal, že se pochčiju strachy. Že se poseru, až poletíte pod mostem, to jsem taky čekal. Ale že mi to potom všechno nateče do helmy, tak to jsem opravdu nečekal!“

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno