Chroustal
Hattrickový hrdina
- 2,079
- 3,743
aaaaa.....řekni mi....jaké to je být tak dokonalý, že nemáš nikdy žádný překlep??Asi mi přes léto něco uteklo - to "ospalabení" je nějaká nová taktika, jak ukolíbat soupeře?![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
aaaaa.....řekni mi....jaké to je být tak dokonalý, že nemáš nikdy žádný překlep??Asi mi přes léto něco uteklo - to "ospalabení" je nějaká nová taktika, jak ukolíbat soupeře?![]()
Mažoretkový sport, považte, na ČT Sport, čeho jsem se to dočkalČT Váše nezávislá televize....to slyším pořád, i před basketbalem od pana Budky ( moderátor), strašný moloch, který jede ve svýcĥ zastaralých kolejích, bez sebereflexe a přisátý na dojnou krávu......hlavně, že na ČT 2 opět a dokola dávájí Angeliku, Delona, Belmonda a další .....co by informovali o lize mistrů.....a ještě hokejové
Mažoretkový sport, považte, na ČT Sport, čeho jsem se to dočkal![]()
Bude i Pétanque. Robert to toho dá emoce, Darina udělá pár velkolepých rozhovorů s rozvášněnými hráči, i přestávkový studio budeMažoretkový sport, považte, na ČT Sport, čeho jsem se to dočkal![]()
Mě by stačilo, aby nedělali kult osobnosti z pána co schvaloval 68 a při výročí této pro nás osudové a strašné události tento pán opět otočil a dělá chytrého, jak to bylo špatně...a flanelka to nezachrání, teď už na druhou stranu....ať už je to Klempíř, Babiš, Pavel....v překladu Bureš, Pávek....z komoušú je mi na zvracení....teď už jenom hokej prosím....Pujdu tady proti dosud vetsinove prezentivanemu nazoru na verejnopravni televizi. Ukolem tohoto media (verejne sluzby) je informovat s nadsazkou o vsem, tedy i udalostech zajimajici jen okrajovy segment populace. Takze ve sportu informovat treba i o ceske hazene. Samozrejme nerici ve sportovnich zpravach o vysledcich LM v hokeji je chyba, to tam jednoznacne patri. Ale stezovat si na to, ze nevysilaji spickove souteze, je z meho pohledu nesmysl. Na to nejsou ukolovany a hlavne trh je obsazen hraci, kteri to maji v hlavni naplni a kteri jsou schopni a ochotni uvolnit radove jiny objem penez, kteremu je obtizne konkurovat. Co mne treba na CT naopak vadi, je aktivismus nekterych jejich reprezentantu. Jinak CT art, CT sport, CT2 a s pribyvajicim vekem hlavne déčko () me naprosto vyhovuji. Preju vam nespokojenym, aby po odbornych zasazich agentu Burese a Oty doslo k rapidnimu zlepseni.
To se nedá popřít, že nemůžou vysílat ELH v plné palbě a to samé fotbal. To je v pořádku a aťvysílají klidně mistrovství světa v kuličkách (je mně to jedno), ale neinformovat o lize mistrů v hokeji beru jako totální úlet. Sportovní noviny jsou na ČT čím dál horší a to mě sere.Pujdu tady proti dosud vetsinove prezentovanemu nazoru na verejnopravni televizi. Ukolem tohoto media (verejne sluzby) je informovat s nadsazkou o vsem, tedy i udalostech zajimajici jen okrajovy segment populace. Takze ve sportu informovat treba i o ceske hazene. Samozrejme nerici ve sportovnich zpravach o vysledcich LM v hokeji je chyba, to tam jednoznacne patri. Ale stezovat si na to, ze nevysilaji spickove souteze, je z meho pohledu nesmysl. Na to nejsou ukolovany a hlavne trh je obsazen hraci, kteri to maji v hlavni naplni a kteri jsou schopni a ochotni uvolnit radove jiny objem penez, kteremu je obtizne konkurovat. Co mne treba na CT naopak vadi, je aktivismus nekterych jejich reprezentantu. Jinak CT art, CT sport, CT2 a s pribyvajicim vekem hlavne déčko () me naprosto vyhovuji. Preju vam nespokojenym, aby po odbornych zasazich agentu Burese a Oty doslo k rapidnimu zlepseni.
Kolego, i po 36 let stále řešit komunisty je smutné. Souhlasím. Nicméně zvednu tu hozenou rukavici a dovolím si polemizovat, že nevidím rovnítko mezi komunistou udavačem, spolupracovníkem tajné policie, který těch 35 let věnoval dojením, ochcáváním pravidel, lobováním, přebíráním firem, lží, manipulacemi a de facto dotačním podvodem nebo “úklidem” vlastního dítěte a komunistou - studující na zpravodajce, nositele řádu čestné legie a medaile za hrdinství za osvobození 50 obklíčených francouzských vojáků ve válečné zóně. Není komouš jako komouš. Klidně mě za to ukamenuj, ale u toho druhého je v jeho životopisu něco, co stojí za úctu a obdiv. Toť můj názor.Mě by stačilo, aby nedělali kult osobnosti z pána co schvaloval 68 a při výročí této pro nás osudové a strašné události tento pán opět otočil a dělá chytrého, jak to bylo špatně...a flanelka to nezachrání, teď už na druhou stranu....ať už je to Klempíř, Babiš, Pavel....v překladu Bureš, Pávek....z komoušú je mi na zvracení....teď už jenom hokej prosím....
Já jsem s tvým názorem úplně v pohodě, jenom kdyby nebyl 89, tak pán jako generál lidově demokratické armády by nám mával na Letný.......myslíš to bombardování Bělehradu, kde umírali obyčejní lidé, ale nesmí se o tom moc mluvit? Já jsem s jakýmkoliv názorem v pohodě, i když je můj jinýKolego, i po 36 let stále řešit komunisty je smutné. Souhlasím. Nicméně zvednu tu hozenou rukavici a dovolím si polemizovat, že nevidím rovnítko mezi komunistou udavačem, spolupracovníkem tajné policie, který těch 35 let věnoval dojením, ochcáváním pravidel, lobováním, přebíráním firem, lží, manipulacemi a de facto dotačním podvodem nebo “úklidem” vlastního dítěte a komunistou - studující na zpravodajce, nositele řádu čestné legie a medaile za hrdinství za osvobození 50 obklíčených francouzských vojáků ve válečné zóně. Není komouš jako komouš. Klidně mě za to ukamenuj, ale u toho druhého je v jeho životopisu něco, co stojí za úctu a obdiv. Toť můj názor.
Bufety byly některý pozavíraný i dole. Nechápu...A mě by zajímalo, proč byly zavřený WC a bufet na 412, když přišlo víc lidí než ve čtvrtek, takže jsem si nemohl dát pivko.
Neplačte, sami jste si to zavinili....
Catering je řekl bych asi jediná věc, kterou se PD nepodařilo zatím pozvednout na nějakou vyšší úroveň....Bufety byly některý pozavíraný i dole. Nechápu...
Tak on přece říkal že by rád ale nemůže s tím nic dělat, protože zimák není jeho.Catering je řekl bych asi jediná věc, kterou se PD nepodařilo zatím pozvednout na nějakou vyšší úroveň....![]()
Mám za to, že catering má nějak pod sebou, nebo ne?Tak on přece říkal že by rád ale nemůže s tím nic dělat, protože zimák není jeho.
Pokud mě paměť neklame tak si to řídí rozvojový fond. Samozřejmě můžu se mýlit, ale myslím že je to takhle.Mám za to, že catering má nějak pod sebou, nebo ne?
Máš rechtPokud mě paměť neklame tak si to řídí rozvojový fond. Samozřejmě můžu se mýlit, ale myslím že je to takhle.
Podle mě jediné co on může je, říct městu že si lidi stěžují a jestli by s tím nešlo něco dělat, ale přímou páku podle mě nemá