Hokej

Sice to není Dynamo, ale šlo by prosím taky hodit do článků?

Demence jak se patří...

Jižní Morava holt hrdě vítala vezíra na střídačce. Jestli teda přijel. Když bylo někdy minulej tejden to setkání trenérů s šéfem zeber a vyjasňovaly se nějaký situace, tak se na to snad jako jedinej vysral a poslal Kamila.

Víme, jaká sestava U18 hrála proti USA? Kdo dal za nás branky. Jestli tam je nějaký nový hráč? Případně děkuji :)

Mě stačilo, když to udělal někdo u nás po záchraně extraligy. Smrad, nedalo se dýchat, nemluvě o tom že se mohlo něco stát. Pyro ano, ale venku a možná celkově mimo stadiony.
Řeklo se pyro jen venku, tak Komeťáci to pyro udělali venku, a všichni si stejně stěžujou 🤣🤷
1786687203375.gif

kolegove, ted jsem doposlouchal ten rozhovor na BKT s tím Třineckým mamlasem z APK, jako řeknu vám, neco tak strašnýho jsem naposledy slyšel 17.listopadu 1989, kdy k nám mluvil komunista Borůvka (to jmeno si pamatuju dodnes) o tom jak je zapad a kapitalismus špatnej a že nemáme stávkovat atd., on tam za tu hodinu vyslintal zkraceně řečeno...že nabídku p.Dědka nepřijali proto, že se jim zdá, že by mohl být nesolventni...tak že chtějí, aby při uplně nejlepším dosahli stejnou nabídku, ale rozdelenou do balíčku a bude je to stát milionové naklady, jen aby to vypsali...přitom takhle mohl český hokej a Extraliga mit jistotu na 10let dopredu...rano tam kolem 7h byla odpověď našeho majitele, ale už to smazali...to by mě zajimalo proč, prý tam o APK nemluvil zrovna v "rukavičkách"---neslyšel to někdo?

kolegove, ted jsem doposlouchal ten rozhovor na BKT s tím Třineckým mamlasem z APK, jako řeknu vám, neco tak strašnýho jsem naposledy slyšel 17.listopadu 1989, kdy k nám mluvil komunista Borůvka (to jmeno si pamatuju dodnes) o tom jak je zapad a kapitalismus špatnej a že nemáme stávkovat atd., on tam za tu hodinu vyslintal zkraceně řečeno...že nabídku p.Dědka nepřijali proto, že se jim zdá, že by mohl být nesolventni...tak že chtějí, aby při uplně nejlepším dosahli stejnou nabídku, ale rozdelenou do balíčku a bude je to stát milionové naklady, jen aby to vypsali...přitom takhle mohl český hokej a Extraliga mit jistotu na 10let dopredu...rano tam kolem 7h byla odpověď našeho majitele, ale už to smazali...to by mě zajimalo proč, prý tam o APK nemluvil zrovna v "rukavičkách"---neslyšel to někdo?
Já....to poslechl

A povídal zhruba přesně co? 🤔 Ve zkratce prosím pro nás, co jsme neslyšeli.... děkuji velice 🙂
Ve zkratce, co si myslí, to řekl na plnou pusu....natíral APK, že není profesionalni, hospodaření, nejsou zápisy z jednaní komise, Tůma a Vosmík střet zájmů....s BPA se vůbec nepáral, strašně smradlaví rybník ten náš hokej.....

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno