Hokej

No, já to nějak přežiju, ale fakt jsem myslel, že alespoň v této komunitě se bude dát vysvětlit, že opravdu nemáme hráčů na tři mužstva, že kvalita se musí zaplatit, jinak bude ve Švýcarsku, většina z nich fandí hodně i fotbalu, zejména Spartě, Slavii venku Reálu a Barce. Co dělá Real a Barca s cenami hráčů? No, fakt mě to trochu překvapilo. Nemyslel jsem, že z nich udělám za jeden večer fanklub Dynama a Petra Dědka, ale že budou odmítat jakýkoliv argument (třeba počet hráčů vloni, to že hráli beci v útoku, že kluci z Béčka hráli celou první půlku nahoře), i to, co je zjevné a doložitelné, to mě trochu dostalo .
tak já ti to ujasním : ono totiž dělá své když se k závistivcům z lidu ještě přidají závislá nepřející media, novináři, pisálkové, různí podcasteři a kecálisti... pak šlápneš na kuří oko mafiánům typu Král, byznysu O2 atd... ta mašinerie semele i rozumné lidi, že začnou mít debilní zkreslený informace a názory...

pak je funkcionář z města xy který pletichami vysává erár za hrdinu a člověk který platí sport ze svého syčák... a takhle to jde co je svět světem, zatemněný mozek, všichni to říkají tak já budu taky, hezky s davem, s většinovým debilním názorem... je to smutné...

Naposledy upraveno:
Je to těžký. Příběh ze života: před týdnem jsem byl s partou přátel a kamarádů na pár dní v příjemném penzionku na Šumavě. Děláme to takto každý rok už skoro patnáct let. Jsou to chytří a dle mne povětšinou rozumní lidé, dobrého postavení, různých, ale rozumných názoru na ledacos. Vedeme často rozpravy o lecčems, včetně sportu . Názory se různí, někdy se neshodneme, ale vždy se respektujeme. Nicméně letos mne překvapil jeden společný a většinový názor, že Dědek je zlo. Dost mne to překvapilo. Chlapi mají rozhled, sport je dost zajímá, jezdí za fotbalem, hokejem, atletikou, cyklistikou za spousty peněz různé po světě. Ale co se týká našeho Dynama a zejména pana Dědka, panoval shodný nevyvratitelný názor, že vše co dělá, špatně dělá. Mužstvo, hala, vše špatně. Nebudu pitvat detaily, po půl hodině jsem přestal zjišťovat, argumentovat, přesvědčovat. Nechal jsem je při tom. Ale překvapený jsem dosud, nechápu to. Takže asi tak, musíme si zvyknout. Nás trápí a uráží jen zprostředkovaně. Ovšem o to víc si vážím pana Dědka, že po vší té práci, námaze, snaze, kterou všemu věnuje, a pak slyší jen urážky a zesměšňování, zažívá házení klacku pod nohy tam, kde chce profit pro všechny, že se na to nevykasle. O penězích, které ho to stojí a které by vydělal, kdyby tuto energii věnoval něčemu jinému, nemluvě.
To že je někdo vzdělanej ještě neznamená,že to není zavistivej vul

Klasika... Úspěch se v Čecháh holt nevyplácí, protože v tu chvíli jseš za mafiána, gaunera nebo podobný individuum, který přece k takovým penězům nemohlo přijít "normálně".... A když se navíc svým úspěchem netajíš a naopak chceš bý ještě úspěšnější, máš nějakou vizi, budoucnost, tak to už je kurva napováženou...

Neříkám, že ve společnosti spousta vychcánků, kterí k svýmu majetku přišli kdovíjak, není. Po takových ať se klidně jde, ať se po nich šlape.. Ale to zrovna není Dědkův případ. Sice má ostrý lokte, občas jeho podnikání taky nebylo úplně košer, ale nic neukradl, nepodvádí....

Bohužel je to jako s politikou (pardon, ale hodí se to - žijeme v demokracii), ale vlastně se vším. Vnímáme stále víc svět černobíle - buď ano, nebo ne.
Mně tohle vadí a neumím se s tím úplně spojit.

Já si taky připustím, že PD nedělá zdaleka vše dobře, a klub má rezervy - ale i jako fanoušek hokeje přece vidím, že šla úroveň celý ligy nahoru.
Pak jsou třeba věci, o kterých nevíme. Ale spíš bych řekl, že je to prostě obecně přijímaný názor nebo postoj.
Ten "X" je špatnej a ten "Y" je dobrej. Vždy je to ale komplikovanější.

Svět není černobílej, ale je komplikovanej a v tom krásnej. Myslím, že toto uniká víc lidem, i těm s dobrými úmysly, vzděláním, zkušenostmi.
Občas bohužel nejsem výjimkou a díky svému okolí, které mi ukazuje i další pohledy na věc.

Zaplať pánbu, chodím na pivo se kamarády, co fandí Spartě, Slávii, Kometě či Plzni a nikdy tyhle problémy (zatím) nemám ...Pepo, drž se! :)

Je to samo jenom příprava, ale Bolka dostává od Liberce teda slušnou rychtu...... jestli je to nějaká předzvěst průběhu sezóny, tak hádám, že soudruzi z tamních odborů nebudou úplně spokojený....🤔😁

Je to samo jenom příprava, ale Bolka dostává od Liberce teda slušnou rychtu...... jestli je to nějaká předzvěst průběhu sezóny, tak hádám, že soudruzi z tamních odborů nebudou úplně spokojený....🤔😁
Půjdou na město, pro půjčku...když teď půjčili 10, půjčí další

Jeden útok mlaďáků dáme do hromady ;)
Branky a nahrávky: 9. Michálek (Poledna, Malý) – 1. Fiala (Formánek, Jevtěchov), 3. Formánek (Fiala, Jevtěchov)

Vždcky Most a jejich cikáni. Littvínov do prdele

Ví někdo sestavu Béčka v Třebíči?
Vondraš (Matěcha) - Švec, Tvrdík, Vápeník, Nedbal, Voženílek, Chaloupka - Kalužík, Hrníčko, Stránský - Jevtěchov , Fiala, Formánek - Hausser, Rolinek, Macek - Teplý

...trochu spatne, že to člověk nenajde na našem webu, ale webu soupeře...

„John Ludvig může být v případě odpovídající výkonnosti a zájmu trenérů zařazen do české reprezentace již pro podzimní turnaje Euro Hockey Tour,“ potvrdil hokejový svaz pro MF DNES.
„Pro oficiální soutěže IIHF, tedy i pro mistrovství světa 2027, musí splnit pravidla IIHF pro reprezentační způsobilost. Jeho mezinárodní transfer do České republiky byl dokončen do závěru července 2025 a šestnáctiměsíční lhůta se počítá od srpna 2025. V prosinci 2026 proto plánujeme požádat IIHF o potvrzení jeho způsobilosti reprezentovat,“ avizuje nyní hokejový svaz. A dodává: „Pokud IIHF jeho způsobilost potvrdí a trenéři jej následně nominují, může nastoupit také na mistrovství světa 2027.
Ludvig je tak blízko dalšího kariérního milníku. „Možnost hrát za českou reprezentaci mám v hlavě. Narodil jsem se tady a považuji Česko za svůj domov, bylo by to pro mě něco výjimečného,“ vykládal už v roce 2025 syn bývalého skauta NHL Jana Ludviga, který v roce 1981 prchl před komunisty do svobodného světa.

Psi štěkají, karavana táhne dál…

Opa je alfa samec, ostatní poštěkávají a vyplakávají.

A za to jsem rád.

Dynamo vládne. Ostatní si okusují nehty a závidí. Užívám si to!
Kratke, strucne a vystizne. Vice jim chutnalo, kdyz jsme byli po kolena v hovnech. Dedek ma drive a koule a to se konkurenci nelibi. Hodne nelibi..

Vondraš (Matěcha) - Švec, Tvrdík, Vápeník, Nedbal, Voženílek, Chaloupka - Kalužík, Hrníčko, Stránský - Jevtěchov , Fiala, Formánek - Hausser, Rolinek, Macek - Teplý

...trochu spatne, že to člověk nenajde na našem webu, ale webu soupeře...
To je uplně špatně.... je to tak každý rok.... Nechápu....jaký je problém napsat na FB nebo jinou socku, sestavu našeho týmu...
To samé v průběhu sezóny....Béčko odehraje zápas a teprve za několik hodin se na webu a fb objeví info o zápase.

To je uplně špatně.... je to tak každý rok.... Nechápu....jaký je problém napsat na FB nebo jinou socku, sestavu našeho týmu...
To samé v průběhu sezóny....Béčko odehraje zápas a teprve za několik hodin se na webu a fb objeví info o zápase.
...v tom bengu vidím rezervy co se týče marketingu. Projekt zajímavý, ale určitě by pro ty kluky bylo lepší, kdyby na ně chodilo pár set lidí více. Třeba kdo má permici na Áčko, tak volný nebo zvýhodněné vstupné na bengo. Věřím, že by lidé na ti chodili, zejména v zimních měsících...stejně tak jako ty články, rozhovory, socky atd.....

...v tom bengu vidím rezervy co se týče marketingu. Projekt zajímavý, ale určitě by pro ty kluky bylo lepší, kdyby na ně chodilo pár set lidí více. Třeba kdo má permici na Áčko, tak volný nebo zvýhodněné vstupné na bengo. Věřím, že by lidé na ti chodili, zejména v zimních měsících...stejně tak jako ty články, rozhovory, socky atd.....
Já hlavně doufám, že po postavení nové haly už Béčko nebude muset "živořit" v Chrudimi....ale bude mít důstojné podmínky.

Já hlavně doufám, že po postavení nové haly už Béčko nebude muset "živořit" v Chrudimi....ale bude mít důstojné podmínky.
Tak když nic jinýho, tak pro hráče by tento azyl celkově měl být impulsem navíc, dostat se co nejrychleji někam vejš 😁 Pamatuju mládežnický a dětský šatny na zimáku ještě před rekonstrukcí. Vlhko, smrad, špína, hmyz a celkově místy otřesný podmínky. Vždycky jsem si říkal, že už ta šatna musí bejt pro ty kluky dobrá motivace dostat se do Áčka. Teda ne, že by tam tehdy byl nějakej luxus, ale furt to bylo nebe a dudy....🤷😁

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno