Orosená_desítka
Hattrickový hrdina
- 2,886
- 3,259
tak já ti to ujasním : ono totiž dělá své když se k závistivcům z lidu ještě přidají závislá nepřející media, novináři, pisálkové, různí podcasteři a kecálisti... pak šlápneš na kuří oko mafiánům typu Král, byznysu O2 atd... ta mašinerie semele i rozumné lidi, že začnou mít debilní zkreslený informace a názory...No, já to nějak přežiju, ale fakt jsem myslel, že alespoň v této komunitě se bude dát vysvětlit, že opravdu nemáme hráčů na tři mužstva, že kvalita se musí zaplatit, jinak bude ve Švýcarsku, většina z nich fandí hodně i fotbalu, zejména Spartě, Slavii venku Reálu a Barce. Co dělá Real a Barca s cenami hráčů? No, fakt mě to trochu překvapilo. Nemyslel jsem, že z nich udělám za jeden večer fanklub Dynama a Petra Dědka, ale že budou odmítat jakýkoliv argument (třeba počet hráčů vloni, to že hráli beci v útoku, že kluci z Béčka hráli celou první půlku nahoře), i to, co je zjevné a doložitelné, to mě trochu dostalo .
pak je funkcionář z města xy který pletichami vysává erár za hrdinu a člověk který platí sport ze svého syčák... a takhle to jde co je svět světem, zatemněný mozek, všichni to říkají tak já budu taky, hezky s davem, s většinovým debilním názorem... je to smutné...
Naposledy upraveno: