Hokej

Pan Vosmík ano tento pán co zveřejnil dopis ( soukromou komunikaci) vypadá na obr.......

Pan Vosmík ano tento pán co zveřejnil dopis ( soukromou komunikaci) vypadá na obr.......
Vosmík je jeden z těch co se své moci a koryta bude držet zuby nehty a myslím si, že by se nebál i vraždy, pokud by nebylo jiné cesty. Je hodně smutné jak každý raději bude mít v čele mafiány a zloděje, než transparentní společnost, která by vše řádně dokládala, ale tady je asi největší problém, oni nechtějí vše dokládat, protože by jim už nešlo nic do kapes. Veřejné mínění ví o tom úplný hovno, ale budou proti, protože pan Dědek.

Když jsme byli v sračkách, tak nepadlo ani jednou spojení slov platový strop a to si tady týmy jako Sparta, Třinec, nebo Brno kupovali hráče jaké chtěli, to Zábranskému nevadilo, že tím kurvil ligu a podobně, že ostatní týmy neměly dostatek peněz na lepší hráče. Pan Dědek je dravá ryba, kterou nelze koupit, nelze ji zastrašit a musíš se mít před ní neustále na pozoru.

Až jednou bude český hokej jasně čitelný, všechny náklady budou transparentní a zpětně lehce dohledatelné, potom se posuneme s úrovní výše a můžeme uvažovat, že bychom mohli opět konkurovat těm nejlepším, ale do té doby, i kdyby reprezentaci vedl ten nejlepší kouč na světě, výsledky budou spíše žádné. Buďme rádi za vytrvalost s jakou do toho pan Dědek neustále jde a že jim nedá vydechnout. Jsme díky tomu neustále na druhém břehu, jsme, ale raději tam, než využívat mafiánských praktik.

kolegove, chtěl bych slyšet Váš nazor, myslite že Johny Ludvig ma realně šanci reprezentovat ČR na MS, OH...? Ja jsem samozřejmě zaujatej, je to muj velmi oblibeny hráč,,,ale chtěl bych slyšet nazor méně zaujatý...kdo je u nás v CZ konkurent na jeho post? - ...Levák, tvrda hra i před brankou, ochránce "hvězd" ale i slušná rozehravka, 26let...mě přijde, že v současné naší repre je toto "nedostatkové zboží" - taková mladší verze Gudase,,,mohl by v pohodě hrát s pravakem, off typu Galvas, Ticháček...

kolegove, chtěl bych slyšet Váš nazor, myslite že Johny Ludvig ma realně šanci reprezentovat ČR na MS, OH...? Ja jsem samozřejmě zaujatej, je to muj velmi oblibeny hráč,,,ale chtěl bych slyšet nazor méně zaujatý...kdo je u nás v CZ konkurent na jeho post? - ...Levák, tvrda hra i před brankou, ochránce "hvězd" ale i slušná rozehravka, 26let...mě přijde, že v současné naší repre je toto "nedostatkové zboží" - taková mladší verze Gudase,,,mohl by v pohodě hrát s pravakem, off typu Galvas, Ticháček...
má velkou šanci a určitě pojede na EHT.. když tam odehraje to co umí, což odehraje, tak lepšího hráče na jeho pozici nevidím. A to bych napsal i kdyby hrál v jiném týmu. Hlavně bude plnit roli bodyguarda hvězd v nároďáku 💪🏻

Právě jsem si kupoval lupeny na Tychy a Rögle, a jestli jsem to správně pochopil a nějak sečetl, tak odhadem je v prodeji už jen cca 2000 lístků na každej zápas 😳 Tak to asi bude na CHL dobrá návštěva 👍, teda za předpokladu, že permicáři co si blokli místa skutečně dorazí 😁

Právě jsem si kupoval lupeny na Tychy a Rögle, a jestli jsem to správně pochopil a nějak sečetl, tak odhadem je v prodeji už jen cca 2000 lístků na každej zápas 😳 Tak to asi bude na CHL dobrá návštěva 👍, teda za předpokladu, že permicáři co si blokli místa skutečně dorazí 😁
Nevím nevím, moc se mi to teda nezdá, že by byl až takový zájem.

Zajímavostí je, že na sociálních sítích celkem jede "pyro zábava" fanoušků šlechty Komety, ale velká média to nezajímá. Přitom by to potenciál za mě mělo. No nic, je léto, chce to klid:)
Taky bych čekal, že se k tomu klub nějak postaví nebo vydá prohlášení. A ono nic.

Srát na APK, srát na BPA... Byznysově propojený polomafiánský kamarádšofty línejch mastnejch hub a lemplovských netáhel... Soustředit se na stavbu haly, rozvíjet náš klub a být připraven na vstup do evropský divize NHL....

Naposledy upraveno:
Co tak koukám po sektorech tak to bude spíš 2000 prodaných😅

Nevím nevím, moc se mi to teda nezdá, že by byl až takový zájem.
tipnul bych 6.500divaku na Tychy a 7.500 na Rogle....ten zajem urcite je, když jsem videl co se delo v Ceske Trebove na pripravu a pernamentkari to maji v ramci ceny...ale doufam, že postavime to nejlepsi mozne...krom treba Cervuse na jeden zapas...neni se na co setrit...pro me je letos vic neco dokazat v CHL, nez v zakladni casti EHL...jako vychladit to zpusobem "Kometa", to bych se hanbou propadnul...

Venkovní plochy zimáku prošly drobnou proměnou. DDReal byl nahrazen novým D+D Group na východní i západní straně.

Asi jako bonus pro pana Karla P. a především pro kamery při tv přenosech fočusu je nápis "Město sportu, Město hokeje" ("Hockeytown" tam byl už i loni) na administrativní budově hcpce...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno