Hokej

Tak jaké katastrofické vize tu ještě nebyly?
Ještě mě napadá:

1) Dědek se rozvádí a Dynamo dostane v rámci dělení majetku jeho žena

2) Adélu Krátkou nahradí od příští sezony Helenka Vondráčková

3) staveniště znárodnil Andrej a postaví tam halu pro Sáblíkovou

4) nový hlavní sponzor Mountfield, konec Dynama v názvu

5) extraliga se ruší,do 1.8. se musíme rozhodnout,jestli se přihlásímevdo slovenský, rakouský nebo polský ligy

🤷

Ještě mě napadá:

5) extraliga se ruší,do 1.8. se musíme rozhodnout,jestli se přihlásímevdo slovenský, rakouský nebo polský ligy

🤷
Já si myslím, že se zveřejněj nějaký ofiko info o nové aréně.

Tohle je celkem zajímavá zpráva https://www.eliteprospects.com/player/412624/marek-hejduk Hejduk jr. do Budějovic. Čert ví, jak dobrý bude... ale zvědavý na něj budu.

Docela bych i věřil, že tohle jim přihrál Prospal. Přece jenom tam je a má to víc pod kontrolou. Určitě se s Milanem o tom bavil a ten mu to podsvětil. Je to škoda, tohle by byla hezká idylka kdyby šel na zkoušku k nám. Kdo ví, třeba ani od nás nebyl zájem nebo nám to prostě jen proklouzlo mezi prsty...

Ještě mě napadá:

🤷
Když vidím co je to místy za prohnilou žumpu, bod 5 by mi ani tolik nevadil.

Docela bych i věřil, že tohle jim přihrál Prospal. Přece jenom tam je a má to víc pod kontrolou. Určitě se s Milanem o tom bavil a ten mu to podsvětil. Je to škoda, tohle by byla hezká idylka kdyby šel na zkoušku k nám. Kdo ví, třeba ani od nás nebyl zájem nebo nám to prostě jen proklouzlo mezi prsty...
Můj pocit je, že u nás by realistická nabídka byla na B tým s šancí prosadit se do A týmu a to v B týmu máme docela dost potenciálních prospektů, kteří by pro něj byli konkurencí - opět vím houby, jak je kvalitní, ale soudím z čísel na elite. Třeba to bude hvězda extraligy, ale nemyslím si to, určitě ne hned.

Já si myslím, že se zveřejněj nějaký ofiko info o nové aréně.
Přesně tak. Tak když si to už nakousl, tak já to teda propalim. Když Petr Dědek v buldozeru dělal slavnostní skrývku, tak odhalil tzv. českou Atlantidu. Původní druhohorní sídliště s rodným domem Heleny Vondráčkové. Dnes bude oficiální prezentace. Co se významu týče, tak významnějším archeo objevem v historii lidstva byla jen Tutanchamonova hrobka. Pro halu tedy bude nutné hledat novou lokalitu, protože na tomto místě vznikne mauzoleum HV 🤷

Přesně tak. Tak když si to už nakousl, tak já to teda propalim. Když Petr Dědek v buldozeru dělal slavnostní skrývku, tak odhalil tzv. českou Atlantidu. Původní druhohorní sídliště s rodným domem Heleny Vondráčkové. Dnes bude oficiální prezentace. Co se významu týče, tak významnějším archeo objevem v historii lidstva byla jen Tutanchamonova hrobka. Pro halu tedy bude nutné hledat novou lokalitu, protože na tomto místě vznikne mauzoleum HV 🤷

Nebo je mocnost té skládky taková, že vespod se stihlo mezitím za tu dobu co to tam leží vytvořit ložisko bioplynu, a aby bylo možno započít těžbu bude potřeba posudek EIA, což odloží začátek reálné stavby o další dva roky 😵‍💫

Tento post je myšlen jen napůl sarkasticky 😅

V Blesku dneska píšou, že Červenka dostal padáka :D Ale žádnou paniku, jenom trénuje s padákem :cool:

Ten Ružička je obrkokot, v hlavě asi totálně vymeteno, nebo spíš vyšňupáno... Bravurně si posral kariéru...

,,Vnímáš, že xxxxx je mezi fanoušky ostatních týmů asi nejméně oblíbený tým?´´
,,Jasně. Nás to ale motivuje, protože známe důvod, proč nás lidi nemají rádi. Za deset let jen xx nebylo v play off, třikrát se přitom dostalo do finále a některým jiným klubům se o tomhle může jenom zdát. Ukazuje se, jak dobře vedení dělá svou práci, a co se týče servisu, stará se o nás perfektně. Zároveň se s tím moc nemazlí. Žádný hráč nemá jistotu, že nemůže jít pryč.´´
Říká kdo? Uhodnete někdo?
Zajímavé je to množství paralel :))

Okénko do mládeže je tu. Repre. A začněme postupně od U20. Opět si zahráli všichni tři naši. Vápeník v prvním obranném páru, Ruml pak ve druhém, Vít Macek se pak posunul do první brázdy. Ruml si zapsal asistenci u třetího gólu, z 0:2 jsme otočili na 5:2. U18 začala proti Švýcarům s nulou – 2:0, naši Vaňha a Kovář hráli ve třetím respektive ve čtvrtém útoku a nebodovali. U17 opět proti Švajcu – 8:3, dneska byli naši opět vidět – Švejda 1+1, Jahn 0+1. Při včerejší pohře 3:6 jsme se též bodově zapsali: Nicolas Novák 1+0, Filip Švejda 0+1. Připomínám jen, že některé vyzkoušené hráče, například Lucase Andrejka, sebou repre nebrala a nechala je připravovat se v klubu.

Nebo je mocnost té skládky taková, že vespod se stihlo mezitím za tu dobu co to tam leží vytvořit ložisko bioplynu, a aby bylo možno započít těžbu bude potřeba posudek EIA, což odloží začátek reálné stavby o další dva roky 😵‍💫

Tento post je myšlen jen napůl sarkasticky 😅
Nebo jenom Propulse v době čekání na stavební povolení a novou sezonu myslí na blížící se komunální volby, ale nevidím důvod, proč by tu takto záhadně strašil celé fórum.

Bylo jen potreba to tady trosku probudit :))))
The World GIF

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno