Hokej

Milej zlatej kamaráde, realita je ještě jinde. Všichni bysme byli rádi, kdybychom vyhráli titul krásným "pardubickým" hokejem. Jenže ten jsme docela hráli dva roky zpátky, tři roky zpátky, čtyři roky zpátky... Kolikrát jsme Třinec či kometu tlačili a motali, že to vypadalo, že nevědí kam skočit. A byl titul? Odpovědět znáš. Teď ten titul je. Získal ho tým vesměs výborných hokejistů, každý z nich ukázal během sezóny, že hokej umějí (spousta z nich hrála kvůli nemocem a zraněním na "x" postech v "x" lajnách) a zvládli to. A nakonec metodou " když nemůžeš hydrant objet, tak ho zbourej" ten titul udělali. A není to proto, že by ten hydrant objet neuměli, oni by to uměli náramně, jenže když ten hydrant hákuje, drží a seká, rozhodčí kouká a Antoš hýká blahem, prostě ten titul jinak neuděláš. To je holý fakt. Kdyby se tu pískalo jako v Americe nebo Švýcarsku, Finsku, tak ty tituly máme za posledních 5 let tři, věř mi. A žádnej Kacetl ani Postava by s tím nic, prostě nic neudělali. Ty tituly Třince a komety neudělal žádnej fantom, "neukradl" je žádnej brankář lepší než Will (mimochodem tuhle debilní metaforu nesnáším) , ukradli je rozhodčí. To je celý holý fakt. Hodnoť práci týmu tak v dubnu příštího roku. Uvidíme , jak to bude. Jak si to sedne, co zranění, rozhodčí, Loukota atd. Krásný léto 👍
Tesat do kamene

Mě teda přijde že Blumel v těch rozhovorech se chválí jak si dobře vybral...

Já půjdu proti "proudu", ale myslím si, že bude Matěj Blumel těžký provar. Nepřeju mu v žádném případě nic špatného (naopak), ale jsem o tom dost přesvědčen.
Bojím se toho taky. Nepřeju mu to, ale bojím se, že to tak dopadne. Já to tu psal už mockrát, třeba si to blbě pamatuju, ale i v té nejlepší sezóně u nás to byl spíš takový Mandy. (Nic proti Mandymu) Bylo to spíš o bojovnosti, bruslení, chuti makat, poctivosti atd. Ale nějaká veliká hokejovost (ať dovednostmi či myšlením), to tam prostě nevidím. :( A MS byl opravdu mega průser. I kdyby to tam nějak podělal trenér, nešla mu hlava, tak třeba aspoň brusilt by šlo, ne? Ale on tam byl úplně za mimoně a ke konci mě dost mrzelo, že místo něho nehraje právě ten Mandy, zahrál by určitě lépe. A s tím souvisí i dnes zmiňovaná přímočará hra. Tu přímočarou hru musí chtít hráč hrát a musí mu to rozhodčí dovolit. Jestli to je někde možné, najděte si první dva zápasy Lukáše Sedláka za Dynamo po příchodu z NHL. Jak tam jezdil, co dělal s pukem, jak nahrával atd. To vydrželo chvilku a není to tím, že by z pohodlnosti přešel na level extraliga. Bylo to tím, že "trenéři" typu Varaďa, Moták, Pokorný došli k závěru, že takto by to teda nešlo, že se nám tu nebude po ledě prohánět někdo, za kým se takový výborní hokejisté jako Jank, Žabka, Marcel atd nestihnou ani otočit. A tak se na ně hraje podle pana Antoše "důsledný" hokej, kdy je ten hráč držený pořád, hákovaný pořád a nikomu to nepřijde divné...Až se tohle změní, můžeme stavět tým rychlo a krosobruslařů, dokud se tohle nezmění, musíme stavět tým bouračů hydrantů...

Naposledy upraveno:
Mě teda přijde že Blumel v těch rozhovorech se chválí jak si dobře vybral...
Je to tak.....ale ty kecy vize, volal mi Chlápa, jaká je parta, jak mají všichni k sobě blízko.....no uvidíme na ledě....ale taky co by měl říkat, ostatní mi nevyšlo vzal jsem co na mě zbylo a to byla Sparta....to by taky dobře neznělo😷😷😷

Lucas003
A ještě jedna věc. Říkáš, že to byla vloni vlastně náhoda nás titul. Vítěz v základní části s největším rozdílem gólů obdržených a vstřelených. Nejvyšší počet gólů a druhý nejméně obdržených. V PO nejvíce gólů. Totální dominance ve 1/4 a v prvním zápase se Spartou. Poté viróza, která nás malém stála titul jinak by Sparta uhrála max jeden zápas (můj odhad). Dominantní vstup do finále, který ve třetím zápase byl zlomem naším každoročním PO "posranim" v zápase kdy byl Třinec už zlomen. Tam už se po druhém gólu (Hudáček) ani neradoval, protože už z nich nikdo nevěřil. Tentokrát nás to nezlomilo a přišel "konečně" titul.
Ještě jedna věc. Se zraněním hrál v PO Lauko, Kondelík aj.
Nechápu co chceš od týmu více? To by mě zajímalo a čekám, že mně to vysvětlíš.

Takže Kauly je bohužel skutečně OUT, avšak nikoliv na celou sezónu....
Asi to bude těch 6 měsíců, řekněme že je již po operaci (nevím to). To znamená, že na konci ledna by mohl nastoupit. V jaké kondici. Jinak plastika křížových vazů to zřejmě nebude, to je na déle....

Já půjdu proti "proudu", ale myslím si, že bude Matěj Blumel těžký provar. Nepřeju mu v žádném případě nic špatného (naopak), ale jsem o tom dost přesvědčen.
Těžký provar za mne nebude. Je to poctivý, chytrý kluk, možná až moc premýšlí. V základní části bude mít řekněme 0,8 bodu na zápas. Třeba i bod. Spíš myslím, že bude brkat v play off. Tam to může být provar, deset zápasů, 2+3 a matné výkony. Tady může Sparta poplakat. Příští rok to budeme vědět 😀

Těžký provar za mne nebude. Je to poctivý, chytrý kluk, možná až moc premýšlí. V základní části bude mít řekněme 0,8 bodu na zápas. Třeba i bod. Spíš myslím, že bude brkat v play off. Tam to může být provar, deset zápasů, 2+3 a matné výkony. Tady může Sparta poplakat. Příští rok to budeme vědět 😀
Je to můj odhad. Ve Spartě bude ten hlad po titulu tak obrovský, že ten tlak spousty hráčů nedá a Matěj bude jeden z nich. Nám strašně pomůže uhraný letošní titul a bude to znát.

Lucas003
A ještě jedna věc. Říkáš, že to byla vloni vlastně náhoda nás titul. Vítěz v základní části s největším rozdílem gólů obdržených a vstřelených. Nejvyšší počet gólů a druhý nejméně obdržených. V PO nejvíce gólů. Totální dominance ve 1/4 a v prvním zápase se Spartou. Poté viróza, která nás malém stála titul jinak by Sparta uhrála max jeden zápas (můj odhad). Dominantní vstup do finále, který ve třetím zápase byl zlomem naším každoročním PO "posranim" v zápase kdy byl Třinec už zlomen. Tam už se po druhém gólu (Hudáček) ani neradoval, protože už z nich nikdo nevěřil. Tentokrát nás to nezlomilo a přišel "konečně" titul.
Ještě jedna věc. Se zraněním hrál v PO Lauko, Kondelík aj.
Nechápu co chceš od týmu více? To by mě zajímalo a čekám, že mně to vysvětlíš.
Prosím žádné vysvětlování.....😄😄😄

Tak já osobně doufám že Matěj provar nebude... Je sice ve Spartě ale já doufám že se tomu klukovi bude dařit fandím mu za jeho pracovitost a cílevědomost celou kariéru a doufám že se mu bude dařit i u rudých... Spartě dobrou sezónu přát nebudu ale jemu ji přeji dost ať má z hokeje zase radost a za 4 roky na viděnou v tom nejkrásnějším dresu na světě..🤝

Já furt věřím tomu, že on ty body doručí a té Spartě pomůže. Jako bez ironie.

Nicméně - z nějakýho důvodu tu jednocestnou smlouvu nedostal. Byl na farmě ve vícero klubech. Nikdo si jej nestáhl. I když nás média (Dudák, že) přesvědčovali jak je strašně skilled a jak je hotovej pro NHL. Tam bude nějakej problém, buď je špatnej do obrany (to měl btw. Pasta taky a přesto si jej Bruins vypiplali) nebo v hlavě, přístupu, čímkoliv. Sakra, i ten Zbořil si tu NHL zahrál a jak to teď sere v TELH (jasny, útočník vs obránce, ale jde o point).

A nebo je to super-player a jedinej problém je že neumí anglicky a bude s Galvim chodit do večerní školy :D

Očekávání vs. realita je občas krutý srovnání.

Yzerplan v Detroitu skončil po sedmi letech bez postupu do playoff. S žádostí kapitána o trejd jako bonusem.

Škodolibou radost z toho nemám. Jen tisíckrát dobře myšlená věc může dopadnout fiaskem. Vítězů je málo, poražených hodně.

Kaut v nejhorším případě mimo čtyři měsíce, tak se bojím, že se bude bát ještě více jak v minulé sezoně a opět bude jen stínem toho, kým byl.

Tak od Kauta opět asi nečekat nic extra, no ještě, že to není postavené jen na něm a i s jeho ztrátou se lze nějak vypořádat.

Kaut v nejhorším případě mimo čtyři měsíce, tak se bojím, že se bude bát ještě více jak v minulé sezoně a opět bude jen stínem toho, kým byl.

Tak od Kauta opět asi nečekat nic extra, no ještě, že to není postavené jen na něm a i s jeho ztrátou se lze nějak vypořádat.
Tým ještě ani nevyjel na led a ty už přesně víš jakou sezónu Kautík odehraje🤦🤦

Dynamo : Je dobře, že budeme mít navýšený (dostatečný) počet útočníků v nové sezoně (konkurenci).
A fotbal : finále tedy Španělsko - Argentina. Rozdají si to o pohár chlapci... ✌️

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno