Hokej

To je bomba!

Teď si představte, že táta Nosek by po loňském Stanley Cupu měl doma i mísu za výhru ve Wimbledonu. Mě by to asi složilo.. 🙂
Takhle nějak si to svýho času určitě představoval i nebožtík Jarda Holík. Bobby mu Stanley Cup vyhrál dokonce dvakrát. Andrea sice Wimbledon vyhrála, ale jen juniorku, čímž mu do toho hodila vidle. Prej i manža Franta Musil z toho byl nasranej...... 🤷😁

Francouzi minutu před gólem ruka..k čemu v tom fotbale to video mají? 🤣🤬
#branit!

Já s tím, že Hájek jde ke žralokum nemám problém. Začneme obehravat víc mladý nikoho bych nepřiváděl.
Spíš by mě víc bolelo, kdyby žraloci sáhli po Johnnym a vůbec bych se ani nedivil pro nás top bek a jenom dobře, že ho uvidíme další sezónu.
Kämpf bomba pro extraligu a gratulace ropakum, že takovyho hráče dostanou do ligy. Za párek taky nebude hrát a vůbec to nikdo neřeší, být taková posila u nás, tak tu lítají v podcastech miliony a jak kazime trh.
Jen víc takových hráčů do ligy a vůbec to nemusí být ani k nám.

Je krásné užít si finále s Českou účasti bez nervů 🤣
Anticipation Popcorn GIF

Zdar přátelé, možná tomu ani nebude věřit, ale otec K.Muchové Josef je tento týden u nás v Nivnici pečený vařený. Trénuje totiž Sigmu Olomouc U19 a ta je na soustředění v Uherském Brodu a tréninky mají u nás v Nivnici dopoledne i odpoledne. Včera ráno moc optimismem neoplýval a mluvil o bilanci 1:6. Doufám, že ho dnes zastinhu. Jinak je to chlap úplně v pohodě. Žádné manýry to a to připravte....👍

"Je potřeba říct, že já naši rivalitu s Pardubicemi tak moc nevnímám."

Aleš z Polabin, manažer klubu, kde identita jeho příznivců spočívá ve F.O.P.

I prodej permic mu jde dobře. 1100. Ale to je furt skvělý, když si člověk uvědomí, že tam na tebe při čtení rozhovoru jako lákadlo na nákup vykoukne ksicht vypelichanýho hysterika Borovce, kterej by se v klubu s aspoň nějakou úrovní uplatnil tak maximálně při nočním zametání parkoviště.

Naše bego bude u jedné premiéry. Sehraje proti domácím úplně první zápas v nově zrekonstruované aréně v Třebíči. Program přípravných zápasů:
6. srpna – Kolín (D)
11. srpna – Třebíč (V)
13. srpna – Litoměřice (D)
18. srpna – Kolín (V)
20. srpna – Litoměřice (V)
25. srpna – Jihlava (D)
27. srpna – Jihlava (V)
1. září – Třebíč (D)

Koukal jsem na ty přípravný zápasy na hokej.cz, kde pan Hedvábný doprovodil výpis přípravných zápasů "B" týmu slovy: "Pardubické béčko moc záživný program nesestavilo." ...Nevím, co si představoval - že i béčko bude hrát ligu místrů nebo si pozve Třinec? :) Možná mohl napsat, koho by si představoval, aby to nebylo jen plácnutí do vody ...

Za mě to bude velmi zajímavé vidět nejen nový stadion v Třebíči, ale otestovat si jak bude Třebíč letos silná, jestli Kolín obhájí fazónu z loňska, vždy nevyzpytatelné Litoměřice (pardubické béčko se taky chce zaměřit na mladé talenty/hráče) k tomu vždy favorit na postup Jihlava? Já jsem spokojenej :)
Dokonce si říkám se jet do Kolína podívat!
Kousek od nádraží navíc je dobrá malá vinárna! A hlavně mají dobré víno :)

Koukal jsem na ty přípravný zápasy na hokej.cz, kde pan Hedvábný doprovodil výpis přípravných zápasů "B" týmu slovy: "Pardubické béčko moc záživný program nesestavilo." ...Nevím, co si představoval - že i béčko bude hrát ligu místrů nebo si pozve Třinec? :) Možná mohl napsat, koho by si představoval, aby to nebylo jen plácnutí do vody ...

Za mě to bude velmi zajímavé vidět nejen nový stadion v Třebíči, ale otestovat si jak bude Třebíč letos silná, jestli Kolín obhájí fazónu z loňska, vždy nevyzpytatelné Litoměřice (pardubické béčko se taky chce zaměřit na mladé talenty/hráče) k tomu vždy favorit na postup Jihlava? Já jsem spokojenej :)
Dokonce si říkám se jet do Kolína podívat!
Kousek od nádraží navíc je dobrá malá vinárna! A hlavně mají dobré víno :)
Naopak já si myslím,že mají dobrou přípravu a co si myslí nějaký kripl na hokej cz je uplně jedno.Beztak mu jde jen o to aby flusnul na Pardubky.Tyhle plátky nemá cenu vubec číst.Být to v devadesátkách,tak už někdo znich dostal dávno pěkně na tlamu

Soupeře v přípravě máme dobrý. Úplně v souladu se zaměřením a posláním našeho Béčka. Pan novinář má pravděpodobně pocit, že všichni musí objíždět nějaký béčkový turnaje v zahraničí a nastupovat tam proti obskurním soupeřům typu východoněmeckýho Crimmitschau jako Mechov....😁

Myslím si, že tu přípravu vybrali dobře. Jsou tam kvalitní týmy na jejich úrovni. Hrát přípravu s extraligysty podle mne nemá cenu, hrát s někým ze zahraničí, snad kromě slovenské ligy asi taky ne,, protože je tam neznámá úroveň a kvalita. Poměřit se s kvalitními týmy ze své vlastní soutěže dává asi největší smysl.

Přesně, kluci - ta příprava je fakt dobře naplánovaná! A i docela lákavá!

Přesně, kluci - ta příprava je fakt dobře naplánovaná! A i docela lákavá!
Já si myslím, že je to logické. Soupeři ze stejné ligy a ti co jsou relativně nejblíž. Proč se trmácet někam do Frýdku nebo naopak do Sokolova? To by bylo naprosto zbytečné. Jako chápu třeba Jihlavu a její ambice, taky hrají s Budějkami, Kradcem, Kometou, Bolkou a Olomoucí. Ale ne všichni extraligisti proti nim nasadí to nejsilnější co mají. I počet osmi zápasů mi přijde optimální. Třeba Kozli jich mají jen šest a Jihlava naopak deset. To už mi přijde dost.

Vylepšený fotbal už za dva měsíce 😉

V hokeji teda umějí Norové a Švýcaři ty prodloužení líp..🤷

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno