Ardy75
Kapitán na ledě
- 5,916
- 8,626
To víš co bych pro tebe neudělalDěkuju,já byl jen línej jít dolů k televizi to prohledat....Na Tebe je spoleh Štefane,né jak na starou hokejku![]()
![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To víš co bych pro tebe neudělalDěkuju,já byl jen línej jít dolů k televizi to prohledat....Na Tebe je spoleh Štefane,né jak na starou hokejku![]()
![]()
Ses hodnej klukTo víš co bych pro tebe neudělalnápovědu jsem ti dal ale pro jistotu ti to ulehčil přímo programem abys stíhal třetí třetinu
![]()
Děkuji, ještě jedu, to zas bude víkend, ale je úplně slast, když se potkám s kamarády, co fandí někomu jinému a oni říkají, kámo, takhle spokojený výraz jsi neměl fakt dlouhou dobu. Ty vole a dneska už deset Radegast 12 a teď mě vyzval jeden druholigovej slávista na bechera. No takový krásný klid na duši, že už mě snad ani Lucas003 nesere.Jen si to užij,vsak jsme se načekali![]()
My vychodňary máme zlaté srdce, jen nám občas přepneSes hodnej klukna Slováka teda
dik….jdu koukat
![]()
Ano, jak říkáš, na Štefana je spolehDěkuju,já byl jen línej jít dolů k televizi to prohledat....Na Tebe je spoleh Štefane,né jak na starou hokejku![]()
![]()
Asi bude lepší si vybrat jiný sport, mi to tak vycházíNo, tak to zase asi na vypnu... Jen to člověk zapne, tak je srovnáno![]()
Podle mě se můžeš zkusit zeptat Kučery z Budějc. Ten před časem dával odkaz na dokument se sestavami a tam bylo zajímavé, že zřejmě neplatí automatická účast z pozice dvojky.Proto píšu pod to: „Tak si to přeberte, jak chcete. Ale třeba někdo z nás to formální striktní pravidlo objeví.“
Ale není nic jednoduššího, než najít a dát sem odkaz na příslušné pravidlo/rozhodnutí/oficiální postup pod hlavičkou ČSLH a pod. Sám bych té variantě „je to spíš zvyk než striktní pravidlo“ vzhledem i k jiným zvyklostem našeho hokeje byl celkem nakloněn věřit. Ale třeba mě citací s odkazem konkrétního článku oficiálních pravidel někdo vyvede z omylu.
Koukala jsem vždycky na moto, a je pravda, že to Češi nikdy moc daleko nedotáhli... Ale že bych měla až takovou moc?Asi bude lepší si vybrat jiný sport, mi to tak vychází![]()
Asi máš,včera tě neupalili, takže to nebude s tebou tak jednoduché. Zkusím doporučit golf, tam Čechů moc neníKoukala jsem vždycky na moto, a je pravda, že to Češi nikdy moc daleko nedotáhli... Ale že bych měla až takovou moc?![]()
Ale fuj... Ten nemám ráda ani trochu...Asi máš,včera tě neupalili, takže to nebude s tebou tak jednoduché. Zkusím doporučit golf, tam Čechů moc není
Já taky neměl rád olivy a zkoušel jsem je tak dlouho až mi začaly chutnatAle fuj... Ten nemám ráda ani trochu...
Podle mě se můžeš zkusit zeptat Kučery z Budějc. Ten před časem dával odkaz na dokument se sestavami a tam bylo zajímavé, že zřejmě neplatí automatická účast z pozice dvojky.
Tolik vůle rozhodně nemámJá taky neměl rád olivy a zkoušel jsem je tak dlouho až mi začaly chutnat![]()
Já taky neTak Karel Mlejnek by ty osmnáctky trénovat nemohl…tam má snad každý v příjmení ř…..
Promiň Karle![]()
A katolický modleniO co že Adam Klaus má na starosti kasu v týmu![]()
Plho, máš na to speciální vláknoHele vy bando, a teď ke všem tady! Nedáme nějaký sraz někde?![]()
A stříbro na SpengleruLoučení s Kousym je sladkobolný. Ale přišlo v pravej čas. S pohárem nad hlavou.
Sedm medailí. Víc než mají některý kluby. Tři tituly, dvě stříbra, dva bronzy. Tři Pouzary k tomu.
Ale pak taky to, že v lednu 2020 mohl utéct a neutekl. To cením na stejnou úroveň s titulem.
Ať už to dohraje kdekoli, díky za všechno.
To je jako kdyby to napsal manažer na základě excelovských tabulek....To myslíš určitě tohle... hrozný
![]()
Hvězdy, které vyhořely: Největší zklamání letošní sezóny extraligy
Kdo letos v extralize nejvíce zklamal? Analýza ukazuje, proč hvězdy jako Jakub Lauko, Tomáš Hyka nebo Jakub Sirota nenaplnily očekávání.www.ruik.cz
A co ma na starosti RUMl??A katolický modleni![]()