Hokej

Děkuju,já byl jen línej jít dolů k televizi to prohledat....Na Tebe je spoleh Štefane,né jak na starou hokejku :ROFLMAO: :ROFLMAO:
To víš co bych pro tebe neudělal 🤣 nápovědu jsem ti dal ale pro jistotu ti to ulehčil přímo programem abys stíhal třetí třetinu 😎

Jen si to užij,vsak jsme se načekali 😉🍺🍺
Děkuji, ještě jedu, to zas bude víkend, ale je úplně slast, když se potkám s kamarády, co fandí někomu jinému a oni říkají, kámo, takhle spokojený výraz jsi neměl fakt dlouhou dobu. Ty vole a dneska už deset Radegast 12 a teď mě vyzval jeden druholigovej slávista na bechera. No takový krásný klid na duši, že už mě snad ani Lucas003 nesere. 🤣 jo já ho vlastně bloknul 😂😂😂

Tak já to zkusim říct večer ženě.

Steve Harvey Familyfeud GIF by ABC Network

To jsou paradoxy. Proti nám si zahrál zápas ve čtvrtfinále a jeho akce poslala dnes Slováky do finále na MS U18. Tomáš Selič.

Proto píšu pod to: „Tak si to přeberte, jak chcete. Ale třeba někdo z nás to formální striktní pravidlo objeví.“

Ale není nic jednoduššího, než najít a dát sem odkaz na příslušné pravidlo/rozhodnutí/oficiální postup pod hlavičkou ČSLH a pod. Sám bych té variantě „je to spíš zvyk než striktní pravidlo“ vzhledem i k jiným zvyklostem našeho hokeje byl celkem nakloněn věřit. Ale třeba mě citací s odkazem konkrétního článku oficiálních pravidel někdo vyvede z omylu.
Podle mě se můžeš zkusit zeptat Kučery z Budějc. Ten před časem dával odkaz na dokument se sestavami a tam bylo zajímavé, že zřejmě neplatí automatická účast z pozice dvojky.

Loučení s Kousym je sladkobolný. Ale přišlo v pravej čas. S pohárem nad hlavou.

Sedm medailí. Víc než mají některý kluby. Tři tituly, dvě stříbra, dva bronzy. Tři Pouzary k tomu.

Ale pak taky to, že v lednu 2020 mohl utéct a neutekl. To cením na stejnou úroveň s titulem.

Ať už to dohraje kdekoli, díky za všechno.

Podle mě se můžeš zkusit zeptat Kučery z Budějc. Ten před časem dával odkaz na dokument se sestavami a tam bylo zajímavé, že zřejmě neplatí automatická účast z pozice dvojky.

OK, je to možný. Ale ani on neuvádí žádný odkaz na oficiální pravidlo/rozhodnutí ČSLH/APK, ale jen na stránky, které nejsou oficiálními stránkami ani Svazu ani APK. Takže jde jen o důvěru v autora výroku: „Tenhle materiál schválil výkonný výbor a platí:“ Zajímavé, že by taková významná každoroční část ELH nebyla nijak oficiálně formalizovaná, ale byla by postavena čistě jen na „fanouškovském“ webu a jeho tvrzení.

Hele vy bando, a teď ke všem tady! Nedáme nějaký sraz někde? 🥃
Plho, máš na to speciální vlákno ;)

Loučení s Kousym je sladkobolný. Ale přišlo v pravej čas. S pohárem nad hlavou.

Sedm medailí. Víc než mají některý kluby. Tři tituly, dvě stříbra, dva bronzy. Tři Pouzary k tomu.

Ale pak taky to, že v lednu 2020 mohl utéct a neutekl. To cením na stejnou úroveň s titulem.

Ať už to dohraje kdekoli, díky za všechno.
A stříbro na Spengleru🙂

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno