Hokej

Asi jako dnes nějaký článek,jak byl Kuba Lauko v play off zklamání a jak ty prachy za něj přišly vniveč..

Co na tom,že kluk sotva chodil a na led šel na hranici,možná za ní sebeobětování se pro tým..

Jak nic nikam nepíšu,tak jsem chtěl naťukat sakra ostrou reakci,ale pak vylezla moc pěkná sousedka v kalhotkách a tričku nabírat sluníčko na balkón,tak jsem šel radši dělat,že stříhám stromky :p
To je to nejlepsi, co se s tim da delat.. Vedi kulovy a mastej si na tom kapsu.. A ovce plati..

Asi jako dnes nějaký článek,jak byl Kuba Lauko v play off zklamání a jak ty prachy za něj přišly vniveč..

Co na tom,že kluk sotva chodil a na led šel na hranici,možná za ní sebeobětování se pro tým..

Jak nic nikam nepíšu,tak jsem chtěl naťukat sakra ostrou reakci,ale pak vylezla moc pěkná sousedka v kalhotkách a tričku nabírat sluníčko na balkón,tak jsem šel radši dělat,že stříhám stromky :p
Takže rozvedená architektka, pěkná sousedka. Můžu za tebou někdy přijet?

Takže rozvedená architektka, pěkná sousedka. Můžu za tebou někdy přijet?
Minule mi přišla nabídnout,že mě umyje okna,když na to jako sám chlap kašlu a u druhý sedmičky vína z ní vypadlo,že je na tom balkóně nahatá,jen když ví,že tam čumím :ROFLMAO: Odešla ve dvě ráno a od toho dne nejsme s jejím manželem zrovna kamáradi:ROFLMAO:
Bydlím bokem,mám sousedy jen tyhle a pak pána důchodce,co u něj žije vnučka a tam má takovou mánii,že chodí od jara do podzimu kolem baráku v plavkách,nechci ji křivdit,ale pod metrák holka nemá ani omylem...zas tak růžové to není Kubo :p

Minule mi přišla nabídnout,že mě umyje okna,když na to jako sám chlap kašlu a u druhý sedmičky vína z ní vypadlo,že je na tom balkóně nahatá,jen když ví,že tam čumím :ROFLMAO: Odešla ve dvě ráno a od toho dne nejsme s jejím manželem zrovna kamáradi:ROFLMAO:
Bydlím bokem,mám sousedy jen tyhle a pak pána důchodce,co u něj žije vnučka a tam má takovou mánii,že chodí od jara do podzimu kolem baráku v plavkách,nechci ji křivdit,ale pod metrák holka nemá ani omylem...zas tak růžové to není Kubo :p
Tak určité překážky tam jsou, to se nedá popřít. Ale víš jak to Pavle je. Bez překážek by to nebylo ono.

Pouštím si zase poslední zápas finále. Docela mne pobavil rozhovor s Honzou Mandátem před prodloužením. Všimli jste si toho jeho pravidelného natahování nosem? No ještě že už ta hnusná léta má za sebou. A jestli mu zůstalo pouze tohle jako nějaký tik.. 😀

Pouštím si zase poslední zápas finále. Docela mne pobavil rozhovor s Honzou Mandátem před prodloužením. Všimli jste si toho jeho pravidelného natahování nosem? No ještě že už ta hnusná léta má za sebou. A jestli mu zůstalo pouze tohle jako nějaký tik.. 😀
Ale no tak ;)

Schválně,kolikrát jste už prodloužení s následným přenosem viděli ?

Já 6x a pořád to nasávám,tu radost,emoce....nádhera....teda až na Hrabala,toho vola přetáčím ;)

Je to silnější než on 🤷 Málo se to ví, ale při vítání prvňáků na partnerské ZŠ Bratranců Veverkových, vyšnupal křídy na celém prvním stupni 🤫😁

Mandy si zaslouží obdiv nejenom za to,jak se ke všemu postavil,jak to Dynamu vrací,ale taky za to,že o tom bez skrupulí mluví a ukázal tu odvrácenou stranu slávy,mládí,nerozvážností.

Myslím,že ho ta píčovina posunula dál,dospěl,vyspěl a v každém zápase nám ukazuje jak si toho v Dynamu váží.Frajer,obrovský frajer.

Čím si prošel většinu semele a zničí,sportovně a často i lidsky a kde je on dneska.Mám pro něj obrovkou slabost.

vzpomeň si na Martina Bartka. Ten vždycky v rozhovorech popotahoval, až to nebylo možný, jakou má rýmu..

EDIT: Teď vážně, to měl nějakou rýmu, nebo co to bylo?

Naposledy upraveno:
Co to je za blbost?! A kde je treba Bambus? Aha, diky za vysvetleni.

Tak mi to nedalo a probral jsem to s ChatGPT, Gemini i Grokem a ještě pak jejich výsledky znovu. Nakonec jsem vybral souhrnnou odpověď Groku.

Jak to probíhá v praxi s rytím jmen na Masarykův pohár?
ChatGPT a Gemini mají pravdu: Žádné veřejné „formální pravidlo“ s přesnými kvótami nebylo nikdy zveřejněno. Existují jen zvyklosti.
  • De facto hlavní slovo má vítězný klub.
    Klub (generální manažer + trenérský štáb) sestavuje návrh seznamu jmen, která chce mít na poháru. Zpravidla jde o hráče, kteří byli v kádru během play-off (často s nějakou minimální účastí), hlavní trenéra, asistenty, případně další klíčové členy realizačního týmu. Občas se objeví i majitel nebo dlouholetí funkcionáři, ale to už je spíš výjimka.
  • Schvalování:
    Seznam jde přes APK LH, protože asociace má přehled o oficiálních soupiskách, odehraných zápasech, registracích hráčů a administrativní správnosti (kdo byl skutečně v extraligovém kádru, kdo splnil podmínky atd.). APK tedy hraje roli „administrativního filtru“ a schvaluje seznam z hlediska soutěžních pravidel.
  • Finální slovo má nicméně ČSLH, protože pohár je jeho majetek. Svaz může návrh klubu + stanovisko APK buď akceptovat, nebo vrátit k úpravě. V praxi se to dělá v tiché shodě a veřejné spory téměř nejsou.
Shrnutí – kdo má „poslední slovo“ při sporu?
  • Běžný průběh: Klub → návrh → APK (schválení z hlediska soutěže) → ČSLH (finální gravírování).
  • Při sporu: Teoreticky poslední slovo má ČSLH jako vlastník trofeje.
    APK má silnou pozici v otázkách, které se týkají „sportovní legitimity“ (kdo byl oprávněně v týmu podle pravidel extraligy), ale nemůže svazu nařídit, co má na jeho pohár vyrýt.

Tak si to přeberte, jak chcete. Ale třeba někdo z nás to formální striktní pravidlo objeví.

vzpomeň si na Martina Bartka. Ten vždycky v rozhovorech popotahoval, až to nebylo možný, jakou má rýmu..

Říkám to pořád,máš paměť jako slon.. (y)

Martin Bartek a okamžitě naskočí to vyrovnání půl minuty před koncem proti Vítkovicím,jak to slavil na zádech a pak ho tam v prodloužení hned prásknul Bambus (y)

Tak mi to nedalo a probral jsem to s ChatGPT, Gemini i Grokem a ještě pak jejich výsledky znovu. Nakonec jsem vybral souhrnnou odpověď Groku.

Jak to probíhá v praxi s rytím jmen na Masarykův pohár?
ChatGPT a Gemini mají pravdu: Žádné veřejné „formální pravidlo“ s přesnými kvótami nebylo nikdy zveřejněno. Existují jen zvyklosti.
  • De facto hlavní slovo má vítězný klub.
    Klub (generální manažer + trenérský štáb) sestavuje návrh seznamu jmen, která chce mít na poháru. Zpravidla jde o hráče, kteří byli v kádru během play-off (často s nějakou minimální účastí), hlavní trenéra, asistenty, případně další klíčové členy realizačního týmu. Občas se objeví i majitel nebo dlouholetí funkcionáři, ale to už je spíš výjimka.
  • Schvalování:
    Seznam jde přes APK LH, protože asociace má přehled o oficiálních soupiskách, odehraných zápasech, registracích hráčů a administrativní správnosti (kdo byl skutečně v extraligovém kádru, kdo splnil podmínky atd.). APK tedy hraje roli „administrativního filtru“ a schvaluje seznam z hlediska soutěžních pravidel.
  • Finální slovo má nicméně ČSLH, protože pohár je jeho majetek. Svaz může návrh klubu + stanovisko APK buď akceptovat, nebo vrátit k úpravě. V praxi se to dělá v tiché shodě a veřejné spory téměř nejsou.
Shrnutí – kdo má „poslední slovo“ při sporu?
  • Běžný průběh: Klub → návrh → APK (schválení z hlediska soutěže) → ČSLH (finální gravírování).
  • Při sporu: Teoreticky poslední slovo má ČSLH jako vlastník trofeje.
    APK má silnou pozici v otázkách, které se týkají „sportovní legitimity“ (kdo byl oprávněně v týmu podle pravidel extraligy), ale nemůže svazu nařídit, co má na jeho pohár vyrýt.

Tak si to přeberte, jak chcete. Ale třeba někdo z nás to formální striktní pravidlo objeví.
Tak na tohle bych se chata fakt neptal, ten ví prd. Ten si vymýšlí i části ústavy, natož ještě pravidla české hokejové ligy.

Dívá se někdo na semi U18? Slovaci ve finále, což je docela překvapení. Jinak ten hokej baví, za mě není tak svazany taktikou 😉

Martin Bartek a okamžitě naskočí to vyrovnání půl minuty před koncem proti Vítkovicím,jak to slavil na zádech a pak ho tam v prodloužení hned prásknul Bambus (y)
Ten taky dokázal dát gola i z hovna :D
A pravda, je čas si zopakovat poslední titul.. Co víc v sedmým zápase chtít. Vítkovickej trefí tyč prázdné brány, pak je blok před brankářem a obránce zvedne nohu, aby blokoval puk.. a místo toho to jde po zemi, tak projde gól pod nohou...

Tak na tohle bych se chata fakt neptal, ten ví prd. Ten si vymýšlí i části ústavy, natož ještě pravidla české hokejové ligy.

Proto píšu pod to: „Tak si to přeberte, jak chcete. Ale třeba někdo z nás to formální striktní pravidlo objeví.“

Ale není nic jednoduššího, než najít a dát sem odkaz na příslušné pravidlo/rozhodnutí/oficiální postup pod hlavičkou ČSLH a pod. Sám bych té variantě „je to spíš zvyk než striktní pravidlo“ vzhledem i k jiným zvyklostem našeho hokeje byl celkem nakloněn věřit. Ale třeba mě citací s odkazem konkrétního článku oficiálních pravidel někdo vyvede z omylu.

Sejk tradičně se spokojeným úsměvem v pozadí. Heřmana jsem dlouho takhle rozesmátýho neviděl.
A v Třinci na ledě bylo vidět u Hermana nejen , že je spokojený a raduje se, ale jeho oči, z těch zářilo jak je šťastný. On je svůj, ne každému asi sedne, občas bouchne, což je ale taky někdy potřeba, ale ten klub fakt miluje a dýchal by za něj.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno