Hokej

Preziva :)))))) 15:30 streda navrat domu. Au
Propulse, všichni slaví, ale teď když je už po všem, tak nám něco řekni k tomu co jsi nemohl říct v sérii se Spartou🙂

A mimochodem, jak Laukič? Po oslavách operace? Stihne začátek sezóny, popřípadě aspoň půlku letní přípravy?

Propulse, všichni slaví, ale teď když je už po všem, tak nám něco řekni k tomu co jsi nemohl říct v sérii se Spartou🙂

A mimochodem, jak Laukič? Po oslavách operace? Stihne začátek sezóny, popřípadě aspoň půlku letní přípravy?
Nebuď tak hrrrr, na všechno času dost. Užívej si oslavy titulu 😉🙂

Ještě ten Davos, ale možná ne, ještě by ten Stránskej neměl takovou chuť vyhrát pohár! :))

PS michalcabala , ten limit 60s na další příspěvek je otravný, chápu to kvůli chatu, ale když není zápas, nebylo by možné to zrušit aspoň mimo zápasy? :D (psal jsem to už do chatu, ale radši i sem)
Souhlasím, ve všeobecným veselí to tak neštve.. ale přeci jenom...aby byl 60s prodleva i v soukromých zprávách, tak to teda vůbec neberu a nechápu 🙂

Taky jsem měl ten pocit... Vůbec jsem podpis Fejese nečekal.. počítám kdyby se nevyhrálo že to tak nebude.

A my můžeme slavit vesele dál každej doma, jsou carodky a zítra oslavíme další dva podpisy💪❤️🤍
Možná, že nastoupil ve finále, aby ukázal zda si smlouvu zaslouží, pokud ano, tak o ní zabojoval tím nejlepším způsobem.

Máte to nyní bez časového limitu mezi zprávami.
Jirka., toto omezení je pro příspěvky a zprávy společné, nelze to rozdělit.

Ale opravdu bych byl rád od nové sezóny během zápasů, aby se využíval chat. Ještě k tomu proběhne nějaká komunikace, času dost 🙂

Hunter hrál skvěle, vnesl do 4. lajny tolik potřebné energie ⚡
Jsem rád že ho prodloužili, pochybuji že by ho podepisovali kdyby byl s ním problém v kabině, nebo v dodržování herního systému.
A taky se mi to líbí z lidského hlediska, tím jak bojoval tak si to prodloužení zasloužil, myslím že by to bylo nefér ho potom poslat pryč.
Akorát aby si vůbec zahrál, co se útočníků týče tak asi budeme mít trochu nadstav.
Ikdyž, s tím naším štěstím na sbírání zranění bude možná mít práce až až 😅🤣

Máte to nyní bez časového limitu mezi zprávami.
Jirka., toto omezení je pro příspěvky a zprávy společné, nelze to rozdělit.

Ale opravdu bych byl rád od nové sezóny během zápasů, aby se využíval chat. Ještě k tomu proběhne nějaká komunikace, času dost 🙂
díky... víš ono je potřeba si na ten chat zvyknout, přece jenom lidi( i já) jsme byli celé sezony zvyklí nějak a ted to bylo jinak a posledních zhruba těch 7 zápasů do konce sezony jsme jeli na setrvačnost🙂

Hunter hrál skvěle, vnesl do 4. lajny tolik potřebné energie ⚡
Jsem rád že ho prodloužili, pochybuji že by ho podepisovali kdyby byl s ním problém v kabině, nebo v dodržování herního systému.
A taky se mi to líbí z lidského hlediska, tím jak bojoval tak si to prodloužení zasloužil, myslím že by to bylo nefér ho potom poslat pryč.
Akorát aby si vůbec zahrál, co se útočníků týče tak asi budeme mít trochu nadstav.
Ikdyž, s tím naším štěstím na sbírání zranění bude možná mít práce až až 😅🤣
Tak ono taky záleží jakej ten novej podpis je.. Jestli to je pořád s přesahem do béčka, nebo je to jednocestná smlouva. Ale podpis mu tady každopádně přeji. Na konci ukázal že na to má, a měl i ohromnou neskrývanou radost🙂

Jinak, stále si vybírám hráče na svůj první dres (nekupoval jsem žádný kvůli vzhledu dresů)...no a jsem docela v prdeli 🤣

Koupil bych si nejradši tak dvě pětky, ale na to fakt nemám 😁🥲
Já jsem se taky dlouho rozmýšlel a za mě jednoznačně Červus. To co letos v jeho letech předvedl, ty geniální přihrávky, ty rekordy... A ten zlatý gól to zpečetil

díky... víš ono je potřeba si na ten chat zvyknout, přece jenom lidi( i já) jsme byli celé sezony zvyklí nějak a ted to bylo jinak a posledních zhruba těch 7 zápasů do konce sezony jsme jeli na setrvačnost🙂
Však v pohodě, já to chápu. Byla a je to novinka, navíc je potřeba to ještě vyladit.
Ale je opravdu fakt že v zájmu zachování přehlednosti diskuze a zachování podstaty diskuzního fóra je chat lepší pro dobu zápasů a klasické příspěvky (delší postřehy atd.) před/po.
Navíc oproti jiným, ne jen sportovním fórům, tu opravdu neřeším používání citací, podobu příspěvků atd. Jinde má každá diskuze svá pravidla, která tady nechávám. Ale trochu se to poslední sezónu/dvě, trochu zvrhlo.
Nikoho a nic nechci omezovat, ale aspoň tohle, prosím, chápejte... 😉🙂

Davos prohrál v prodloužení v domácím 7. zápase a titul bere Fribourg.

Normálně mě to bolí i za ně. Moc jsem jim to přál. Skoro přes kopírák to samé co my před dvěma lety - dominantní základní část, šňůry výher, hladká jízda až do finále a pak bum... Ještě k tomu v prodloužení...

Ale mnohem veselejší příběh se možná už dnes dopíše v Berlíně - Na podzim byly v totálním rozkladu. Klub, který byl zvyklý hrát o ty nejvyšší příčky byl chvíli dokonce i mimo postupovou desítku. Nakonec se dokázali vyškrábat na šesté místo a o dva body proklouznout přímo do čtvrtfinále. Play-off zahájili porážkou 1-5, v semifinále dokázali vyřadit Kolín nad Rýnem, který byl v základní části k nezastavení. Teď vedou 3:0 ve finálové sérii a doma dnes můžou urvat titul. Jde se do druhého prodloužení.

Letos top ligy v Evropě rozhodně nejsou - respektive nebyly - nuda

Já jsem se taky dlouho rozmýšlel a za mě jednoznačně Červus. To co letos v jeho letech předvedl, ty geniální přihrávky, ty rekordy... A ten zlatý gól to zpečetil
Dosel jsem se San Piego dresem ke stejny uvaze. Jen ho musim objednat 🙄😃

Prý MHK, bohužel.. Tam samozřejmě vedle Rádi dostane větší roli. Béčko mu bylo asi zatím málo, což lze pochopit..

Edit: I tak jsem neskutečně rád, že má ještě titul, po všech těch letech temna. Za mne frajer, Meši ho budou mít za boha se zlatem na krku, bude pro ně pěkná atrakce, pokud jim dovolí na sebe i sáhnout.. 😉
Já teda slyšel Olmik, navíc je původem od Vyškova, ale třeba máš lepší info...

Že ještě stihnul tu zlatou medaili jsem taky rád 🙂

Docela by mě zajímalo, kdo má nárok na medaili, když tam byl ve výstroji i Vomáčka... To by měl mít tedy každý kdo letos nastoupil v našem dresu a měl tu smlouvu až do 30.4. Tedy i hráči z bega? Bylo vůbec tolik medailí?🙂

Tak já mám "rád" gólmany, nejradši bych bral Willdu i Malcolma. Uchvátil mě Johnny. A poslední dobou v play-off Kelímek, správnej hajzlík.

A teď mi poraďte 😁😁😁

Však v pohodě, já to chápu. Byla a je to novinka, navíc je potřeba to ještě vyladit.
Ale je opravdu fakt že v zájmu zachování přehlednosti diskuze a zachování podstaty diskuzního fóra je chat lepší pro dobu zápasů a klasické příspěvky (delší postřehy atd.) před/po.
Navíc oproti jiným, ne jen sportovním fórům, tu opravdu neřeším používání citací, podobu příspěvků atd. Jinde má každá diskuze svá pravidla, která tady nechávám. Ale trochu se to poslední sezónu/dvě, trochu zvrhlo.
Nikoho a nic nechci omezovat, ale aspoň tohle, prosím, chápejte... 😉🙂
Zase když jsem nad tím přemýšlel, tak mi přijde, že tady na fóru je stejně ta diskuze přehlednější a ty příspěvky se tolik neztratí. Obojí se sleduje zároveň blbě. A že to ale nedopadne tak, že by se část fóra peřsunula do chatu, ta povaha diskuze v chatu je jiná. než bývala na fóru. Že je to tam víc zkratkovitý a tak podobně.

PS: Nevíte, co Autobusák ? Ten se už nevrátí?

Tak já mám "rád" gólmany, nejradši bych bral Willdu i Malcolma. Uchvátil mě Johnny. A poslední dobou v play-off Kelímek, správnej hajzlík.

A teď mi poraďte 😁😁😁
Kelimka beru triko s laukicem😅 dneska ho jeste nemeli ale😢

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno