David007
Forčekující kanonýr
- 1,045
- 1,435
Mechov je naše ĆMrchov se prostě logicky stane odkladištěm našich hráčů..... má to logiku. Když bydlíš v Pardubicích a okolí, kam chceš dojíždět?Njn...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Mechov je naše ĆMrchov se prostě logicky stane odkladištěm našich hráčů..... má to logiku. Když bydlíš v Pardubicích a okolí, kam chceš dojíždět?Njn...
Mám taky podobný pocit, že se chatem diskuze během zápasů rozdělila a nebylo to ono. Zkoušel jsem využívat chat a přišlo mi to nepřehledné, ano je to novinka, jen píšu pocit.Zase když jsem nad tím přemýšlel, tak mi přijde, že tady na fóru je stejně ta diskuze přehlednější a ty příspěvky se tolik neztratí. Obojí se sleduje zároveň blbě. A že to ale nedopadne tak, že by se část fóra peřsunula do chatu, ta povaha diskuze v chatu je jiná. než bývala na fóru. Že je to tam víc zkratkovitý a tak podobně.
PS: Nevíte, co Autobusák ? Ten se už nevrátí?
Pokud to je možné tak udělej anketu na začátku sezóny ať víš, víme jaké je přání fóra.Je to jednoduchý...chat používat během zápasů, fórum mimo a pro delší a věcné postřehy. To jak se teď používá fórum během zápasů je prostě tak nějak "proti" podstatě diskuzního fóra i systémů pro ně navržených. Navíc, možná i většině lidem, se toto přestalo líbit a docela to chápu. Procházet třicet stránek za zápas kde většina příspěvků jsou jen "výkřiky". To prostě nemá smysl.
Fakt sorry, ale mělo by to mít nějaký řád "věcné diskuze".
Nemůžeme se zavděčit všem, ale když už, půjdeme cestou co si přeje většina.

Fandres Mistři 2026 HC Dynamo Pardubice
Fandres Mistři 2026 HC Dynamo Pardubice se soupiskou na zádech (náhled zad doplníme). Máte-li zájem o brankářskou velikost, napište nám to prosím při objednávce do poznámky.fanshop.hcdynamo.cz
V prodeji mistrovské dresy z náměstí a už i objednáno![]()
![]()
Já,co jsem hned v úterý objednal San Piego dresy:Fandres Mistři 2026 HC Dynamo Pardubice
Fandres Mistři 2026 HC Dynamo Pardubice se soupiskou na zádech (náhled zad doplníme). Máte-li zájem o brankářskou velikost, napište nám to prosím při objednávce do poznámky.fanshop.hcdynamo.cz
V prodeji mistrovské dresy z náměstí a už i objednáno![]()
![]()

To já hned nakoupil mistrovskou kolekci jako trička, šály, doplňky a dnes doobjednal ještě dres, tak snad se už nebude moc vymýšlet, pak tam člověk nechá výplatu s nadsázkou řečeno - sezona byla dlouhá, náročná, krásná, draháJá,co jsem hned v úterý objednal San Piego dresy:
Náhled přílohy 8105
To vypadá že se ten titul klubu výplati i po finanční stránce i když nevím kolik budou dělat odměnyTo já hned nakoupil mistrovskou kolekci jako trička, šály, doplňky a dnes doobjednal ještě dres, tak snad se už nebude moc vymýšlet, pak tam člověk nechá výplatu s nadsázkou řečeno - sezona byla dlouhá, náročná, krásná, drahá![]()
![]()
A pak že se titul nedá koupitTo vypadá že se ten titul klubu výplati i po finanční stránce i když nevím kolik budou dělat odměny![]()
MatunoVole..
Ale jinak s příspěvkem souhlas a chápu Michala...
Ono ten chat docela fungoval, to až ten poslední finálový zápas nás zase nějak semkl sem...
A souhlas, příspěvky KapitánPejsek mi taky hodně chybí. Byl v nich vtip (viz ta zábavná báchorka na jména našich hokejistů, když se picnul), někdy i správná jízlivost, někdy jsme se pohádali, jindy shodli, rozhodně člověk, se kterým bych zašel kdykoliv na pivo..
Pak tuším Matula s nějakým číslem (93?), co kritizoval v začátcích Kubu Nakládala.. A kolega Karfík s jeho krásnou hláškou, která by v úterý tolik sedla..
Ztráty máme, ještě ten HluchejPes nebo jak, to byl taky solidní generátor parádních hlášek a hlavně rocker...
Inu omlazuje i fórum..![]()
Jak kdyby si říkal..
Koukám, že v Liborstánu se s tím neserou....10 "posil"![]()
Říkal jsem to loni, řeknu to i letos - pokud chce někdy vyhrát Stanley Cup, musí pryč z Edmontonu
Uplne to samé a dneska ještě dres….ale porad kompletní mistrovská série ve fanshopu daleko levnejsi než sedmý zápasy poslední roky a s uplne jinýma pocitamaTo já hned nakoupil mistrovskou kolekci jako trička, šály, doplňky a dnes doobjednal ještě dres, tak snad se už nebude moc vymýšlet, pak tam člověk nechá výplatu s nadsázkou řečeno - sezona byla dlouhá, náročná, krásná, drahá![]()
![]()
Míval jsem podobný problém. Vyřešil jsem to tak, že šestý pivo vynechávám a dávám si rovnou sedmý. Šach-matOslavy pěkné a důstojné. Ale já si to šesté pivo neměl dávat. Poučení pro příště.