Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
4:3 4:3pp (otočka z 1:3 na zápasy a 2:3 v Game7)Nitra 4:3pp!
![]()
To byl muj synatorTo je blesk! Tady na fóru to něčí potomek dešifroval už dávno.![]()
..... tohle vypadá na hodně, hodně velkou párty
Neměl on tady Mezei nějaký průšvih z domácím násílím??Braňo Mezei vcelku držák, ročník 1980
Smejkal 5+3, Mandát 5+4Třeba zrovna na Smejka se loni dost nadávalo. Ale letos ukázal že je to borec, po dlouhým zranění odehrál pár zápasů před play-off a v produktivitě play-off se dělí myslím o třetí místo s Mandym. A jak šel po vítězným zápase hned mezi fanoušky. Já ho začal mít hodně rád..![]()
To máš nastavený na 1500 kroků nebo jak ?
Neměl on tady Mezei nějaký průšvih z domácím násílím??
Tak s Kelem o 4 a 5Smejkal 5+3, Mandát 5+4
Opravdu si myslíte, že ostatní kluby jako Sparta, Třinec, či Kometa nemají ten rozpočet podobný? Opravdu si myslíte, že ti hráči v těch týmech hrají jenom kvůli tomu aby byli Poláci, Buzmeni nebo Pometla? Opravdu si myslíte, že Třinec hraje za "klobásu a pivo?" Pokud ano, tak si opravdu nechci dávat v Třinci ani pivo nebo klobásu, protože bych se v životě nedoplatil1. "Dědek si ten titul koupil"
Opravdu? Jste si tím úplně jistí?2. "Dědek podplatil rozhodčí"
Právě ta bojovnost za tým je aspekt hry, který se mi v tomto Play-off od nás líbil snad nejvíce. Domácí zápasy: v sedmém zápase proti Spartě, zápasy 1, 2 a 5 proti Třinci - v těchto zápasech byla vidět ta neskutečná bojovnost, kvůli které se to povedlo zlomit na naši stranu.3. "Když vyhrál Třinec nebo Brno, tak to ti hráči vyhráli srdcem, Pardubáci tam jsou jenom kvůli penězům"
Taky jsem měl ten pocit... Vůbec jsem podpis Fejese nečekal.. počítám kdyby se nevyhrálo že to tak nebude.Fajes byl v pátém a šestém zápase takové naše nitro v palivové nádrži, neskutečně ty dva zápasy nakopl a tím celý tým a za tohle si tu smlouvu rozhodně zasloužil.
Někdo psal, že není vhodný typ do kabiny, ale na ledě a na oslavě mně přišel naprosto v pohodě, tak snad jen jedna baba povídala.
Když prodloužení smlouvy oznámili, tak jsem měl pocit, že to Fajes vůbec nečekal, že to bude oznámeno dnes na náměstí.