Hokej

Nitra 4:3pp!

South Park School GIF

Za mě oslavy na Pernštýňáku super. Naprosto spontánní a tak to má být. Myslím, že se nám tady vytvořila opravdu super parta. Smejk borec :cool:

Ještě ten Davos, ale možná ne, ještě by ten Stránskej neměl takovou chuť vyhrát pohár! :))

PS michalcabala , ten limit 60s na další příspěvek je otravný, chápu to kvůli chatu, ale když není zápas, nebylo by možné to zrušit aspoň mimo zápasy? :D (psal jsem to už do chatu, ale radši i sem)

..... tohle vypadá na hodně, hodně velkou párty 😁😁

Třeba zrovna na Smejka se loni dost nadávalo. Ale letos ukázal že je to borec, po dlouhým zranění odehrál pár zápasů před play-off a v produktivitě play-off se dělí myslím o třetí místo s Mandym. A jak šel po vítězným zápase hned mezi fanoušky. Já ho začal mít hodně rád.. ❤️🤍💪

Třeba zrovna na Smejka se loni dost nadávalo. Ale letos ukázal že je to borec, po dlouhým zranění odehrál pár zápasů před play-off a v produktivitě play-off se dělí myslím o třetí místo s Mandym. A jak šel po vítězným zápase hned mezi fanoušky. Já ho začal mít hodně rád.. ❤️🤍💪
Smejkal 5+3, Mandát 5+4

Fajes byl v pátém a šestém zápase takové naše nitro v palivové nádrži, neskutečně ty dva zápasy nakopl a tím celý tým a za tohle si tu smlouvu rozhodně zasloužil.

Někdo psal, že není vhodný typ do kabiny, ale na ledě a na oslavě mně přišel naprosto v pohodě, tak snad jen jedna baba povídala.

Když prodloužení smlouvy oznámili, tak jsem měl pocit, že to Fajes vůbec nečekal, že to bude oznámeno dnes na náměstí.

Co jsem se dočetl na sítích, fórech jiných týmů nebo od "expertů," neboli: Proč náš titul byl "nezasloužený."
1. "Dědek si ten titul koupil"
Opravdu si myslíte, že ostatní kluby jako Sparta, Třinec, či Kometa nemají ten rozpočet podobný? Opravdu si myslíte, že ti hráči v těch týmech hrají jenom kvůli tomu aby byli Poláci, Buzmeni nebo Pometla? Opravdu si myslíte, že Třinec hraje za "klobásu a pivo?" Pokud ano, tak si opravdu nechci dávat v Třinci ani pivo nebo klobásu, protože bych se v životě nedoplatil :)

Zde bych velmi rád citoval pana Dědka: "Nekoupil jsem si titul. Koupil jsem si hráče, kteří ten titul vyhráli."

2. "Dědek podplatil rozhodčí"
Opravdu? Jste si tím úplně jistí?
"Červus měl dostat 5+DKU za ten krosček 5 minut před koncem šestého utkání" (Myslím, že Koreis v BKT)
2+2 MAX, neberu v potaz, že do té doby se neodpískali dva fauly do obličeje na Sedla, jeden z nich vrámci stejného přerušení.

Zároveň bych rád zmínil slavný citát na Oneplay: "Nemůžeš vyhrát zápas poté, co jsi nevyužil PP 5 na 3" - navíc přes minutu

3. "Když vyhrál Třinec nebo Brno, tak to ti hráči vyhráli srdcem, Pardubáci tam jsou jenom kvůli penězům"
Právě ta bojovnost za tým je aspekt hry, který se mi v tomto Play-off od nás líbil snad nejvíce. Domácí zápasy: v sedmém zápase proti Spartě, zápasy 1, 2 a 5 proti Třinci - v těchto zápasech byla vidět ta neskutečná bojovnost, kvůli které se to povedlo zlomit na naši stranu.

Pak se podívejme na ty oslavy. Pokud by se ti hráči necítili jako Pardubáci, tak by ta radost asi nebyla taková co?

---
Tohle samozřejmě slouží jen pro pobavení a jako ukázka toho, co jde v emocích vyplodit. Co mě opravdu štve, je to, že hráči Třince nejsou ani schopni pogratulovat soupeří, který, ať si to myslí nebo ne, byl lepší - 4:2 není výhra ve druhém prodloužení sedmého zápasu šestým hráčem v poli.
---
Jsem velmi rád za Fejese, že podepsal - také má nemalý podíl na zisku titulu. Přecijen v rozhodujícím zápase dal vyrovnávací gól.

Už za dva týdny začíná mistrovství světa, kde bychom měli vidět alespoň Červuse, Sedla, Kela a Čera... uvidíme, jestli si Rulík vytáhne třeba Mandyho, Hájka, nebo Smejkyho. Wilda by se v bráně taky neztratil. Vím, že to je asi nereálné, ale co Mig do nároďáku Kanady?

Jedna sezóna končí, ale další brzy začíná. Pro nás dokonce už v srpnu, kde se Dynamo představí na turnaji Red Bulls Salute v Rakousku už 21. a 22. 8. 2026. Turnaje se zároveň zúčastní Biel, Munich a Salzburg. Turnaj se hraje stejným formátem jako Hockeytown Cup - Final Four (2x semi, o bronz, finále).

Aby nám hokej poté opět nechyběl, na začátku září začíná liga mistrů (CHL), kde odehrajeme během podzimu alespoň 6 utkání (3 doma, 3 venku) s možným postupem do Play-off, kam postupuje 16 nejlepších z 24 týmů základní skupiny. Čtyřkolové Play-off (1/8, 1/4, semi, finále) se hraje formátem 1 zápasu venku a 1 zápasu doma, následně se sečte skóre a tým s lepším skóre postupuje dále. Efektivně se jedná o jeden 120minutý zápas. Ve finále se hraje pouze jediný zápas na neutrální půdě - většinou ve Švýcarsku. Rozlosování (team draw) proběhne během nejbližších týdnů. Tam zjistíme, proti jakým týmům budeme hrát. Během základní části nemůžeme hrát proti žádnému týmu z Extraligy. Protože se tam dostanou pouze nejlepší dva týmy ZČ a vítěz Play-off, i Plzeň i Liberec (díky našemu titulu) si zahrají také.

Nakonec, v půlce září začíná další ročník Extraligy a můžeme doufat, že bude ještě lepší než tento. Vím, že jsme vyhráli titul, ale příště musíme skončit ještě o místo lépe! :)

PS: Chtěl bych pochválit BPA a (asi) APK, za skvělou marketingovou komunikaci během Play-off. Ze začátku mi to přišlo jako nevyužitý potenciál, během Finále se ten potenciál více než naplnil. Příští rok bych navrhoval téma: Velká Pardubická, kde by každý krok za titulem byl jeden skok přes překážku.

PPS: Ne, a jako už tu hammerator psal, také nejsem brífinkový typ :)

Fajes byl v pátém a šestém zápase takové naše nitro v palivové nádrži, neskutečně ty dva zápasy nakopl a tím celý tým a za tohle si tu smlouvu rozhodně zasloužil.

Někdo psal, že není vhodný typ do kabiny, ale na ledě a na oslavě mně přišel naprosto v pohodě, tak snad jen jedna baba povídala.

Když prodloužení smlouvy oznámili, tak jsem měl pocit, že to Fajes vůbec nečekal, že to bude oznámeno dnes na náměstí.
Taky jsem měl ten pocit... Vůbec jsem podpis Fejese nečekal.. počítám kdyby se nevyhrálo že to tak nebude.

A my můžeme slavit vesele dál každej doma, jsou carodky a zítra oslavíme další dva podpisy💪❤️🤍

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno