Hokej

Každý kdo tvrdí, že si někdo koupil hokejový klub kvůli výdělku, tím jen ukazuje svou ekonomickou nekompetenci. Pokud se nebavíme o klubu NHL, tak je v podstatě nemožné na hokeji vydělat. Můžete jednou za čas skončit v plusu, ale dlouhodobě vydělávat na hokeji v našich podmínkách nejde. Ve srovnání s fotbalem si totiž nepomůžete prodejem hráčů, ani televizními právy a už vůbec ne evropskými poháry.
tak možná ne hokej, ale byznys? Zajímalo by mě, jak je na tom D+D real. On se Dědek stal celkem známým a dělá to rekalmu i jeho firmě.

Nova kampaň na příští sezonu:
Permanentka na Hradec? To bych se zdráhal! 🤣🤣🤣
Posila něco jako Šťastný, měl solidní sezóny, ale už v to sobě pouze hledá..

Na vyrovnávací gól proti Nitře nahrával Jonáš Peterek.

Náhled přílohy 8088

Zatracený třinečáci, a furt musej našim hráčům znepříjemňovat život 😬
Přestoupíš do úplně jiný soutěže a stejně na tebe zase vybafnou v 7. Finále
a nejakej smejd - asi ten Zelenak- nam ke konci 2. tretina srazil k ledu Paula, ktery se jen tezko zvedal z ledu! :((

A je to tady!😇🤣
Náhled přílohy 8079
Nejhorší je ta diskuze. V životě by mě tolik let po revoluci nenapadlo, že jsme stále národ závistivých debilů, čest výjimkám.. 🙁

Snad ta Nitra otočí....chudák Paulo nemůže mít 3 stříbra ve třech sezónách....

Kousy konec úplně, nebo jen v Dynamu?
Prý MHK, bohužel.. Tam samozřejmě vedle Rádi dostane větší roli. Béčko mu bylo asi zatím málo, což lze pochopit..

Edit: I tak jsem neskutečně rád, že má ještě titul, po všech těch letech temna. Za mne frajer, Meši ho budou mít za boha se zlatem na krku, bude pro ně pěkná atrakce, pokud jim dovolí na sebe i sáhnout.. 😉

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno