Hokej

Snad horší playoff nejlepšímu týmu ZČ nemůže nastat:
  • Čtvrtfinále: Kometa Brno - obhájci titulu
  • Semifinále: Sparta Praha
  • Finále (pravděpodobně): Oceláří (čti Betonáří) Třinec
Ale když bychom vyhráli titul tak by to byl příběh možná i na zfilmování...
4.4. - na začátku semifinále jsem psal, že kdybychom vyhráli titul, že to bude příběh na zfilmování. Mám takový pocit, že během sérií se Spartou a Třincem vzniklo tolik příběhů, že ani nevím jestli by jeden celovečerní film na to stačil.
Tip následujícího vývoje série:
Tipuji, že i po třetí za sebou dojde ve finále na sedmý zápas = každý z týmů udrží svůj domácí zápas a dojde tak k poslednímu klání a to ať už dopadne jak chce... měli jsme (a pořád máme) myslím, že nejzajímavější Play-off jaké jakýkoli tým kdy měl.
Zároveň bych se chtěl omluvit všem ohledně svého tipu po čtvrtém zápase. Poté, co jsme dvakrát prohráli a ten tým ztratil tu neskutečnou bojovnost, která zdobila celou naši hru, jsme se teď v těch závěrečných dvou zápasech vrátili, kde jsme byli a já jsem za to neskutečně rád.

...velkej kredit trenérovi. Tahle mediální masáž, co se na něj sapala po neúspěchu v narodaku, bylo až nechutné.. na klubové úrovni toho dokázal dost, s Libercem vyhrál naposledy základní část i titul, komu jinému se to povedlo ?? A trenér, co umí reagovat na vývoj a průběh zápasu, konečně jsme se někoho takového dočkali. Tu nálepku arogance, co mu ta mediální žumpa dala je k pláči...

Hezké mistrovské ráno všem 🔴⚪💪🏆

Naposledy upraveno:
Tak jsem vyrazil na náměstí aspoň teď, abych "nasál atmosféru oslav"😇 rozhodně kdo přijde přes náměstí,tak jen z těch oparů tak promile nadejchá🤣
1000027515.webp

No,čekal jsem popravdě větší bordel,asi už něco uklízeli 🤣
1000027512.webp

Na lavičce u sloupu spí poslední mohykan oslav - přiznejte se 🤩 (no,asi je to bezďák,co dorazil zbytky)
1000027516.webp

Kdo tam nechal tohle,se neptám,vím že sem chodí jen samé slušné dámy 😇
1000027514.webp

Tak jsem vyrazil na náměstí aspoň teď, abych "nasál atmosféru oslav"😇 rozhodně kdo přijde přes náměstí,tak jen z těch oparů tak promile nadejchá🤣
Náhled přílohy 8012

No,čekal jsem popravdě větší bordel,asi už něco uklízeli 🤣
Náhled přílohy 8013

Na lavičce u sloupu spí poslední mohykan oslav - přiznejte se 🤩 (no,asi je to bezďák,co dorazil zbytky)
Náhled přílohy 8015

Kdo tam nechal tohle,se neptám,vím že sem chodí jen samé slušné dámy 😇
Náhled přílohy 8016
U té poslední fotky chybí už jen vítězný prezervativ 😁

Náhled přílohy 8018
Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

4.4. - na začátku semifinále jsem psal, že kdybychom vyhráli titul, že to bude příběh na zfilmování. Mám takový pocit, že během sérií se Spartou a Třincem vzniklo tolik příběhů, že ani nevím jestli by jeden celovečerní film na to stačil.

Zároveň bych se chtěl omluvit všem ohledně svého tipu po čtvrtém zápase. Poté, co jsme dvakrát prohráli a ten tým ztratil tu neskutečnou bojovnost, která zdobila celou naši hru, jsme se teď v těch závěrečných dvou zápasech vrátili, kde jsme byli a já jsem za to neskutečně rád.
Pch..dokument..🙃
1000027517.gif

🤣

Zítra ofiko oslavy? No, jsem v práci a takhle na poslední chvíli je celkem problém zařizovat volno. Mohli to dát aspoň s malinkým odstupem 😒

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno