Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To by tam musel být Mikeš, snad není, naštěstí..ANOOOO! Sejk jim to jakk správnej menedžer předvede a tentokrát už ta jáma bude dost hluboká!
Na Pernštýnském náměstí?Musím pochválit Adélku, Queeny zandala vskutku MISTROVSKY.
Já ještě furt neMy máme pohár. Chápete to? Já už skoro jo.
Náhled přílohy 8008
Mě to asi ještě pořád nedochazí... I když včera byly slzy atd, tak mi to stejně úplně nedošloMy máme pohár. Chápete to? Já už skoro jo.
Náhled přílohy 8008
Za mě MinneosotuKrásné mistrovské ráno. A jelikož my už jsme si své splnili, tak se mohu soustředit na boje o SC. I když tu rozhodně nejste všichni fanoušci AVS, tak stejně - koho byste jim přáli do druhého kola? Dallas nebo Minnesotu?
Neuměj prohrávat, viz Třinečtí při rozhovoru, jediný kdo nám pogratuloval byl Kundrátek....Mistr žába a mistr fantom oni pokoru neměli.Piskot i po zapase? Ale ze tam je fer publikum
![]()
Komentář: Pardubice mají vysněný titul. Teď musí mířit ještě výš - Seznam Zprávy
Šest let velkých změn dovedlo Pardubice k titulu. Majitel Petr Dědek se naučil přivádět nejlepší hráče, kteří poprvé spolu vyhráli extraligu. Hlavní je, kam klub poroste dál. Může jen lovit hvězdy, nebo posouvat celý systém.www.seznamzpravy.cz
Budeme ale svědky unikátního momentu. Poprvé od roku 2018 se totiž stane, že trenér, který u týmu pracoval celý rok, začne i další sezonu. A pokud Filip Pešán ve funkci vydrží i celý příští ročník, stane se tak poprvé od roku 2010.

už i chatgpt chlastá a bere slušnej matroš od Mechováků .--D
Někde poblíž? Jak moc poblíž?A vůbec - co za kreténa postavilo Třinec až někde v Polsku. Přijedou před třetí ranní kdy je 3/4 lidí mrtvá. Kdyby hráli někde blíž mohli jsme se krásně vožrat všichni společně
Ať jsme pokorní, čekám minimálně zlatý hattrickTo budou praskat žilky![]()
Taky to holka tři roky před tím trénovala než to konečně dala na živoMusím pochválit Adélku, Queeny zandala vskutku MISTROVSKY.