Hokej

🤍❤️ Dobré ráno… Někteří ještě užívají oslavy, my ostatní budeme dnes statečně trpět v práci, ale s krásným pocitem, že to kluci konečně dokázali a jsme MISTŘI…
Byla to dlouhá cesta plná nervů, emocí a víry až do poslední minuty...
Ještě jednou - hoši, děkujem! 🤍❤️

A vůbec - co za kreténa postavilo Třinec až někde v Polsku. Přijedou před třetí ranní kdy je 3/4 lidí mrtvá. Kdyby hráli někde blíž mohli jsme se krásně vožrat všichni společně

Tvl, když dostal pohár do rukou Willda, ten jásot celého týmu. Nádhera, ti kluci opravdu dřeli i pro něj.
Mimochodem ta třinecká přesilovka 5/3, tam byl úžasný. Plus ten zákrok v první třetině, jak komentátor vyzýval, že si ho máme zapamatovat.. 🙂

Krásné mistrovské ráno. A jelikož my už jsme si své splnili, tak se mohu soustředit na boje o SC. I když tu rozhodně nejste všichni fanoušci AVS, tak stejně - koho byste jim přáli do druhého kola? Dallas nebo Minnesotu?

Není nic lepšího, než si ráno otevřít fórum bobulářů, a vidět tam ten jejich brekot....

Oni ví, že to nikdy nezažijou, tak se aspoň smrk, smrk na jejich fóru...a co my z toho máme prvdeeeeeeeeeeeel

My jsme totiž Mistři žebráciiiiiiiiiiiiiiiii

Krásné mistrovské ráno. A jelikož my už jsme si své splnili, tak se mohu soustředit na boje o SC. I když tu rozhodně nejste všichni fanoušci AVS, tak stejně - koho byste jim přáli do druhého kola? Dallas nebo Minnesotu?
Za mě Minneosotu

Budeme ale svědky unikátního momentu. Poprvé od roku 2018 se totiž stane, že trenér, který u týmu pracoval celý rok, začne i další sezonu. A pokud Filip Pešán ve funkci vydrží i celý příští ročník, stane se tak poprvé od roku 2010.
1000013807.webp
🤣🤣🤣

I MADBBQ v tom má jasno 🤣🤣🤣

Přílohy

• Screenshot_2026-04-29-06-48-35-043_org.mozilla.firefox-edit.webp
    Screenshot_2026-04-29-06-48-35-043_org.mozilla.firefox-edit.webp
    160 KB · Zobrazení: 19
Dobré ráno, mistři! Tak jsem se teď vrátil. Z náměstí jsem ještě pokračoval u kamaráda. Tak si jdu teda na chvíli lehnout 😃 vy, co jste dnes v práci, držte se! 😃

A vůbec - co za kreténa postavilo Třinec až někde v Polsku. Přijedou před třetí ranní kdy je 3/4 lidí mrtvá. Kdyby hráli někde blíž mohli jsme se krásně vožrat všichni společně
Někde poblíž? Jak moc poblíž? 🤮🤣
Hokej Fuj GIF by Seznam.cz

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno