Chroustal
Forčekující kanonýr
- 1,788
- 3,087
Já bych byl i tak nasranej ze ten projebanej 3.zápasNa Tipsportu mi vyšlo na videostopu tento výsledek. Kdyby to tak vyšlo, tak bych se nezlobil.Náhled přílohy 7908
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já bych byl i tak nasranej ze ten projebanej 3.zápasNa Tipsportu mi vyšlo na videostopu tento výsledek. Kdyby to tak vyšlo, tak bych se nezlobil.Náhled přílohy 7908
Pokud se jedná o nepořádek na stadionu, není to v kompetenci Policie ČR, ale pouze pořadatele, takže tohle řešit nebudeme, došlo pouze k porušení návštěvního řádu.Podepisuju všechno. A momentálně mě s tím náš klub pěkně sere.
Mimochodem, když jsi u té policie.... Jak dlouho asi bude trvat něž vyšetří ty naše fanoušky? Počítám že už bude po play-off. Ale pokud se prokáže(jako že musí) že žádná flaška neletěla, může být teoreticky trestně stíhán Daňo za § 184. pomluva, nebo za jiný paragraf? Protože on to první řekl(vymyslel si). A my máme kvůli tomu podmínku, která když se promění, tak klub může přijít o nějaký peníze. Čili už tam je to nejdůleřitější na světě - mamon. Já bejt majitelem, tak už má Třinec a jeho hráči, včetně Žabky(že napadl fanoušky dynama) na sobě několik trestních oznámeních, novináři zrušenou akreditaci atd..
Jestliže je ve fotbale Suk srdcař, tak Sedlo je u nás srdcař, ten prostě v PCE ukončí kariéru, pokud ji někdo neukončí jemu..ale Sedlo je srdcař a pravý pardubák...proto se divím že uz dávno není ve Švýcarsku...
Přesně. Stačí si přečíst ten článek o Sedlovi na Bez frází. Sedlo potřebuje bejt lídr. To tady má a až do konce mít bude. Pro něj není nic víc než tým. Tým kterej táhne a tým kterej na něj spoléhá. Pokud ho někdo nezamrzači, tak tady bude pro tým, kterej bude táhnout až do posledního dechu. Pan KAPITÁNJestliže je ve fotbale Suk srdcař, tak Sedlo je u nás srdcař, ten prostě v PCE ukončí kariéru, pokud ji někdo neukončí jemu..ale Sedlo je srdcař a pravý pardubák...
Díky za vysvětlení....jen to, že je to řešeno i policií oznámil samotnej klub. To není můj výmysl.Já vždy nechápu tento výrok do tmy, že věc se řeší společně s Policií ČR, zrovna případ ze druhého zápasu není věc pro nás.
ProdanoZbyly mě 4 lístky na zítra. 2 kategorie A (vedle sebe), 2 kategorie B (vedle sebe). Pokud by někdo měl zájem, piště do SZ. Tam popíšu místa a upřesníme si předání
Já vím, bylo to v oficiálním prohlášení, to nebylo mířeno na tebe.Díky za vysvětlení....jen to, že je to řešeno i policií oznámil samotnej klub. To není můj výmysl.
To samé je WilldaJestliže je ve fotbale Suk srdcař, tak Sedlo je u nás srdcař, ten prostě v PCE ukončí kariéru, pokud ji někdo neukončí jemu..ale Sedlo je srdcař a pravý pardubák...
Mandát musí hrát v lepší lajně...Přemýšlím o zítřku a vzhledem k tomu, že jsem ze 4.finále neviděl ani vteřinu....chtěl bych se zeptat...jak na vás působil 4.útok do kterého se v tom zápase vrátil Mandy?? A jak na vás působil 1.útok repsektive útočná dvojice Sedlo, Červus bez něj??
Permanentkari i prostí nákupčí poslední dny prodávají ve velkém, co jsem tak všude viděl. Dokonce i u nás daleko na dědině. A sehnat lístek není díky tomu až tak problém. Nekritizuji.. spíš mě zajímá čím to je. To by se loni nestalo. Svoje tipy mám ale nechám si je pro sebe, ať někoho zas nezvednu ze židleZbyly mě 4 lístky na zítra. 2 kategorie A (vedle sebe), 2 kategorie B (vedle sebe). Pokud by někdo měl zájem, piště do SZ. Tam popíšu místa a upřesníme si předání
Není to rozhodující zápas a lístky jsou drahý jak kráva a přenos je zadáčo na náměstí....nic jinýho v tom neníPermanentkari i prostí nákupčí poslední dny prodávají ve velkém, co jsem tak všude viděl. Dokonce i u nás daleko na dědině. A sehnat lístek není díky tomu až tak problém. Nekritizuji.. spíš mě zajímá čím to je. To by se loni nestalo. Svoje tipy mám ale nechám si je pro sebe, ať někoho zas nezvednu ze židle![]()
Jses vedle jak ta jedle. U nas radi viroza, proto me listky zbyly, udal jsem je prakticky okamzite.Permanentkari i prostí nákupčí poslední dny prodávají ve velkém, co jsem tak všude viděl. Dokonce i u nás daleko na dědině. A sehnat lístek není díky tomu až tak problém. Nekritizuji.. spíš mě zajímá čím to je. To by se loni nestalo. Svoje tipy mám ale nechám si je pro sebe, ať někoho zas nezvednu ze židle![]()
I tenhle důvod jsem měl na mysli, taky jsem měl teď nemoci v rodině, to nebylo nic proti toběJses vedle jak ta jedle. U nas radi viroza, proto me listky zbyly, udal jsem je prakticky okamzite.
Krom Fejese to není špatnýTřetí prokaučovaný zápas mě neskutečně naštval......no jdeme dál ..
Dneska sestava
Will
Čerešňák Dvořák
Košťálek Hájek
Mig Ludvig
Gazda Mikliš
Kaut Kondelík Červenka
Kelemen Sedlák Smejkal
Lauko Sobotka Mandát
Fejes Poulíček Vondráček
Místo Fejese by mohl být Stránský ,ale já bych prostě toho Fejese zkusil ....Krom Fejese to není špatný![]()
Uz je pryčVyprodáno nebude. Ještě zbývá jeden lístek a teď už se neprodá.![]()
V pohodě, mě jen přijde že sice jezdí ale dělá dost chybMísto Fejese by mohl být Stránský ,ale já bych prostě toho Fejese zkusil ....
Tak na druhou stranu my taky jezdíme 2 na 1Netuším teda co víc už by měl Willda předvádět než v letošním playoff, aby se tady neřešilo koho dát do branky. Troufám si tvrdit, že jsme to letos my, kteří mají nejlepšího brankáře playoff. Ale pokud budeme dál liknavě bránit a budou nám na něj jezdit v každé třetině několikrát nájezdy nebo přečíslení 2 na 1, tak nám nepomůže ani Hašan v nejlepší formě.
To je pravda, bohužel jsme v téhle disciplíně až nepochopitelně špatní. Tak kvalitní hráči a kolikrát ze situace 2 na 1 ani nevznikne střela na branku.Tak na druhou stranu my taky jezdíme 2 na 1
Řekl bych, že tyto situace naši hráči řešili s daleko větší lehkostí v ZČ....To je pravda, bohužel jsme v téhle disciplíně až nepochopitelně špatní. Tak kvalitní hráči a kolikrát ze situace 2 na 1 ani nevznikne střela na branku.
Letošní finále ani to loňské nebylo o bráně za mě je to o útoku tady je fakt problém že máme zatím produktivní jen jeden útok. Se Spartou pomáhal Kelemen, Smejkal, Kondelík ve finále to zatím nelepí a to potřebujeme změnit.To je pravda, bohužel jsme v téhle disciplíně až nepochopitelně špatní. Tak kvalitní hráči a kolikrát ze situace 2 na 1 ani nevznikne střela na branku.