Hokej

Kluci, už bych se na ty vzlyky tady vykašlal. Tady každý ví, že skoro všechno je pravda. Ale momentálně je třeba brát to jako fakt a postavit se k tomu čelem.

A nejlepší šance, jak se tomu ubránit, je zvítězit v této sérii a i přes všechna úskalí zvednout v posledním zápase Masaryka.

Za mne teď mnohem důležitější připravit se na zítra, snad trenéři důkladně promyslí sestavu, aby konečně zabral celý tým a nečekali jsme pouze, co vymyslí Červus nebo Sedlo..

A neskutečně důležitá bude i volba brankáře. Tu tedy trenérům vůbec nezávidím.

Kluci, už bych se na ty vzlyky tady vykašlal. Tady každý ví, že skoro všechno je pravda. Ale momentálně je třeba brát to jako fakt a postavit se k tomu čelem.

A nejlepší šance, jak se tomu ubránit, je zvítězit v této sérii a i přes všechna úskalí zvednout v posledním zápase Masaryka.

Za mne teď mnohem důležitější připravit se na zítra, snad trenéři důkladně promyslí sestavu, aby konečně zabral celý tým a nečekali jsme pouze, co vymyslí Červus nebo Sedlo..

Souhlas. S rozhodčími je to každý rok stejný.

My se musíme soustředit na sebe.

Cekal bych Willa. Ty góly nebyly jeho. Tým podle mě až moc polevil, a věřil, ze chytne úplně všechno. U Subbyho se najednou vic soustředili na defenzivu mi přišlo. Takze pokud se trochu zklidni v obraně, tak Will je větší jistota za me

Za sebe v otázce brankářů mám jasno dal bych do brány Willa

Tak Červenka se Sedlákem produktivitu táhnou, ostatní by mohli přispět víc, ale zase bych netvrdil, že jsou k ničemu a jenom se vezou. V prvním finále dal vítězný gól Smejkal a dva nejdůležitější góly v sérii se Spartou daly taky jiné lajny a hodně důležitý byl i ten gól na 2:2 v pátém semifinále od Kondelíka. Taky je potřeba vidět, kdo má kolik času na ledě včetně přesilovek.

Mam pocit ze tuto sezonu je to tak, ze automaticky se přezkoumávaji zákroky na 5+, dále nějaký panel vybírá zákroky a posila je komisi, a potom může klub podst podnět za peníze.

Tak v teto rovnici se Sob musel přezkoumávat jen na podnět Třince, protože kdyby ne, tak se musel přezkoumat i ten Hudáček.

Mimochodem zkraje sezony se říkalo, že kluby tam nebudou nic moc posílat, aby se to neřešilo jalo drive, proto je nějaký ten panel, který to tam má dávat.

Tak Červenka se Sedlákem produktivitu táhnou, ostatní by mohli přispět víc, ale zase bych netvrdil, že jsou k ničemu a jenom se vezou. V prvním finále dal vítězný gól Smejkal a dva nejdůležitější góly v sérii se Spartou daly taky jiné lajny a hodně důležitý byl i ten gól na 2:2 v pátém semifinále od Kondelíka. Taky je potřeba vidět, kdo má kolik času na ledě včetně přesilovek.
No tak šup šup do práce i ve finále, když proti Spartě to šlo. Už včera bylo pozdě. 🙂

Co myslíš... jednak zákroky automaticky rozebírá analytická komise, ale to se snad týká jen těch za které je 5+ osobní trest do konce.
A pak může klub podat podnět.
Nevím který to byl díl, ale Záruba o tom mluvil v podcastu hokej bez červené, že dokud podávání podnětů nebylo zpoplatněné, nejčastěji bonzoval vždycky Třinec, a protože těch podnětů asi bylo moc, tak to paušálně zpoplatnili, stanovil se poplatek 10 000 Kč za jeden.
Což jako sorry ale, desítka? To jsou pro ně drobný...
Když je ale to finále a jde nám o ten kýbl, tak by pro nás taky mělo být 10K drobné...

Já víím, já idiot na to zase klikl jen abych se podíval, co za debila napsalo ten článek... Vždyť je to jasný.
A že ho Žabka ve finále posadil taky, to tam je taky napsáno?🤣 Já to číst nebudu, nehodlám si dneska kazit náladu

Naposledy upraveno:
My si totiž pořád hrajeme na fair play a chceme cenu Mirka Dušína, proto nic neřešíme, se vším vlastně souhlasíme a hráče necháme řezat hlava nehlava. Já jsem čekal právě za čtvrtý zápas, jak několikrát nechutně sundali Sedla za hranou pravidel, že přijde nějaký podnět na APK, asi by nás měli u prdele jako vždy, ale aspoň k hráčům by to byl signál, nejste na to samy, klub stojí za vámi.

My se umíme hlavně jen omlouvat a domlouvat fans, aby se chovali slušně, tohle nám jde, že to někdy zní trapně je věc druhá. Třinec se moc neomlouvá, hrají jak prasata a ještě řeší to minimum co se proti nim nepískne a i s tím jsou schopni uspět. Já být majitelem, tak už dávno si zaplatím odborníky co budou analyzovat každý zápas a budou shromažďovat podklady pro budoucí žaloby. Myslím si, že toho materiálu co tady pan Dědek je, by bylo už na několik celovečerních filmů.
Podepisuju všechno. A momentálně mě s tím náš klub pěkně sere.

Mimochodem, když jsi u té policie.... Jak dlouho asi bude trvat něž vyšetří ty naše fanoušky? Počítám že už bude po play-off. Ale pokud se prokáže(jako že musí) že žádná flaška neletěla, může být teoreticky trestně stíhán Daňo za § 184. pomluva, nebo za jiný paragraf? Protože on to první řekl(vymyslel si). A my máme kvůli tomu podmínku, která když se promění, tak klub může přijít o nějaký peníze. Čili už tam je to nejdůleřitější na světě - mamon. Já bejt majitelem, tak už má Třinec a jeho hráči, včetně Žabky(že napadl fanoušky dynama) na sobě několik trestních oznámeních, novináři zrušenou akreditaci atd..

Taky to nechápu.

Třinečáci si jezděj diskutovat za zebrama jak se jim zachce, jejich usvědčenej zloděj aut a řidič v opilosti na střídačce na ně sprostě řve, hází flašky mezi lidi, lže o tom že jim na tu střídačku z hlediště lahev přiletěla první, zebry jim přehlíží nebezpečný prasácký fauly, vymýšlí si fauly proti nám, Daňo, Hudáček, Hrehorčák = zákeřný prasata, ale když se o ně někdo jen otře, dělají jako kdyby je vraždili, tyhle moresy tam chytí brankáři, chytí je tam jejich odchovanci, Kubiesa tu palici prakticky nastavil do té srážky z Kautem, který mu šel na rameno, a pak se hnedka rozhlížel čekaje že si vykoledoval přesilovku, jak kdyby přesně věděl co dělá 🙄, a Sikora, škoda slov, nemá cenu komentovat ..

Ale veřejný narativ je pořád jen: nesympatický Dědek, jebat Dědka, jebat Dynamo, nesympatický Pardubice, bohatý Pardubice, ubrečený Pardubice, ubrečený Sedlák, simulující Sedlák, nesympatický Pešán, a na druhé straně počestný sympatický chudý rodinný Třinec, borec žabka, famílija je nejlepší...

🤮

Takže jako o co nám jde? Tohle veřejné mínění stejně nezměníme.
Navíc, většina lidí co šíří tyhle kecy tomu hovno rozumí. Oni se neobtěžujou najít si na stránkách APK herní řád, aby věděli jaký jsou vlastně pravidla. Radši budou plevelit diskuzi pitomými dotazy typu "jaktože si trenér bere výzvu když si ji už jednou vzal?", "jaktože nedostali trest když výzva na offside nevyšla", s moje obzvlášť oblíbená "jAktOŽe t0 Čt nEvySílÁá zA CO si JI platÍMe?!?!?", (když už je to třetí sezóna v řadě kdy jsou vysílací práva dané právě tak jak jsou 🙄)

Přečtou si akorát nadpis a jdou rovnou do komentářů dát srdíčka na hejty proti Dynamu, případně napsat svůj vlastní.
Vidí v nadpisu klíčový slova "Sedlák", "Dynamo", "Faul" a rovnou se jdou vyblejt do komentářů, nepřečtou si obsah, nepodívají se na video kde byla vidět ta jasná hokejka do hlavy a podkopnutí.
Czepiec si pro jednou vytáhne hlavu z třinecký prdele a napíše něco objektivního, a komentáže jsou hnedka typický:
"Sobotkův faul byl horší"
"Sedlák simuluje, všichni to ví, to mu zničilo kariéru v NHL" (ty vole, to je taková píčovina co někteří dokážou vypustit z huby nebo naťukat na klávesnici)
"Kolik vám Dědek zaplatil za tendenční článek?"

Tyhle lidi nepůjdou procházet posudky DK APK aby si zjistili odkud vítr vane, a i kdyby, DK to explicitně nepíše že posouzení je na základě podnětu, takže kdo neví jak to chodí, by se o tom, že disciplinární trest byl udělen protože klub A podal bonz na klub B stejně nedozvěděl.

Jedině že by klub B vypustil do médií kontrabonz že "klub A na nás podal bonz" (když se dává podnět, klub který ho dává to oznamuje nejen DK ale i klubu toho hráče, proti kterému se podnět podává).

A to by i pro profesionální ublížence z famílie nebyla moc dobrá optika ("bééé hééé, podívejte se na ty zloduchy, oni si dovolili nahlásit našeho hráče disciplinární komisi")
pěkně sepsáno.. Oceňuju👍

Na Tipsportu mi vyšlo na videostopu tento výsledek. Kdyby to tak vyšlo, tak bych se nezlobil.🙂1777132709073.webp

Když už nic tak jsem minimálně rád jak Poula naložil mladému zmrdovi v zápase číslo 2 aspoň ho naučil jak to bolí když to přežene a přeteče staršímu hráči ten pomyslný pohár trpělivosti
Já taky, ale jak tady psal někdo o neúctě ke starším.. tak on ho za to posléze ten mladej zmrd málem přizabil. Takže evidentně je ublíženej a provokovat bude dál. Žádnou sebereflexi z toho nákladu od Pouly si pro sebe evidentně nevzal.

Podepisuju všechno. A momentálně mě s tím náš klub pěkně sere.

Mimochodem, když jsi u té policie.... Jak dlouho asi bude trvat něž vyšetří ty naše fanoušky? Počítám že už bude po play-off. Ale pokud se prokáže(jako že musí) že žádná flaška neletěla, může být teoreticky trestně stíhán Daňo za § 184. pomluva, nebo za jiný paragraf? Protože on to první řekl(vymyslel si). A my máme kvůli tomu podmínku, která když se promění, tak klub může přijít o nějaký peníze. Čili už tam je to nejdůleřitější na světě - mamon. Já bejt majitelem, tak už má Třinec a jeho hráči, včetně Žabky(že napadl fanoušky dynama) na sobě několik trestních oznámeních, novináři zrušenou akreditaci atd..
Jo dáme je k soudu, nebylo by lepší hrát ten náš hokej konečně kombinační a bruslí ej a vyhrávat tím i nejak6 zápasy, my se pořád díváme co nám kde kdo udělal a řekl, ale musíme začít od sebe

Jo dáme je k soudu, nebylo by lepší hrát ten náš hokej konečně kombinační a bruslí ej a vyhrávat tím i nejak6 zápasy, my se pořád díváme co nám kde kdo udělal a řekl, ale musíme začít od sebe
hrát kloudnej hokej a dát je zároveň k soudu, to se přece nevylučuje

hrát kloudnej hokej a dát je zároveň k soudu, to se přece nevylučuje
Tak to jo, jakoby nestačilo, že už si z nás dělá půl republiky srandu ať už oprávněně nebo neoprávněně výběr si, 9mlouvam se nechci jít do konfrontace i když to teď dělám, ale přijde mě to jako opravdu nevhodné ( hloupost) v hokeji ml7vit o pomluvě a paragrafech nevím, koncim

Tak to jo, jakoby nestačilo, že už si z nás dělá půl republiky srandu ať už oprávněně nebo neoprávněně výběr si, 9mlouvam se nechci jít do konfrontace i když to teď dělám, ale přijde mě to jako opravdu nevhodné ( hloupost) v hokeji ml7vit o pomluvě a paragrafech nevím, koncim
Musíme se postavit za sebe, tzn. za klub, za naše fanoušky, za hráče a za všechny zaměstnance klubu.

Ono se totiž taky může nakrásně stát, že to lidi přestane bavit, a už si nekoupí permici, nebudou v takové míře chodit, protože si řeknou - klub s tím nic nedělá, já se na tyhle jatka odmítám dívat... A takový hlasy už jsem slyšel. Spousta lidí už se odmítá dívat na tu řezničinu a nechce chodit kvůli tomuhle donekonečna z hokeje nasraný.

Ať si to někdo z klubu přečte, spousta lidí radši bude chtít svůj klid a vyserou se na to.

P.S. V tuhle chvíli už je úplně jedno, co si o nás myslí lidí nebo cizí fanoušci. To už je daný propagandou jako za Goebbelse, tady jde teď o to co si myslíme my. To je to co mě zajímá, jakej my z toho máme pocit, ne nějaký cizí hospodští povaleči

Naposledy upraveno:
Taky bych zítra volil určitě do brány Willa. Jinak si myslím, že kdyby bylo víc sebevědomí na střídačce, tak ho třeba bude i na ledě a za mě ho hlavně na konci třetích třetin v obou posledních zápasech taky bohužel moc nebylo. Nejdřív máme strach vzít si výzvu a ve druhém zápase odvolat brankáře, když máme přesilovku.

Zbyly mě 4 lístky na zítra. 2 kategorie A (vedle sebe), 2 kategorie B (vedle sebe). Pokud by někdo měl zájem, piště do SZ. Tam popíšu místa a upřesníme si předání

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno