Hokej

Jsem fakt zvědav zda hon bude pokračovat a opět budou zebry slepé. A ten idiot co si říká trenér Třince, tomu bych dal přesně ty rány co schytal od jeho hráčů Sedlo, jsem zvědav kolik by potom měl rádoby vtipných poznámek.

Stale nechápu, naše republika se tváří jako velice moderní a kultivovaná a potom se podíváme na střídačku Sparty, nebo Třince a vidíme tam takové vidláky bez špetka rozumu, slušnosti, úcty a respektu k soupeři. To samé platí o lidech tady celkově a všech těchto rádoby expertech, který tohle podporují a omlouvají.

Jestli byl biegl ještě v Pardubicích, tak první půlka devadesátek. A pokud se nadávalo Jelínkovi, tak to bylo semi se Spartou 1994
Ano, to Biegl chytal, takže
Jestli byl biegl ještě v Pardubicích, tak první půlka devadesátek. A pokud se nadávalo Jelínkovi, tak to bylo semi se Spartou 199

Jestli byl biegl ještě v Pardubicích, tak první půlka devadesátek. A pokud se nadávalo Jelínkovi, tak to bylo semi se Spartou 1994
Dekuji, tak to mi bylo 10+ 😉

Co se týče Sedla, toho tady řežou od začátku co tady je, písknou na něj každý pátý faul a ty fakt nebezpečné přecházejí s úsměvem, s tvrzením vždyť si za to může sám, pouze to hraje. Je otázka jak si sám narve mezi zuby soupeřovu hokejku, nebo si sám dá loktem, který patří protihráči, ale to nechám na jiných.

Neznám a dovolím si tvrdit, že není v extralize ohledně tohoto psychicky odolnějšího hráče. Ano, i jemu dojde občas trpělivost a víc debatuje než hraje, ale to je pochopitelné.

Nyní jako objevili po tolika letech Ameriku, nebo co ta kampaň za Sedla má znamenat a dovolím si neurvale napsat, jděte všichni s tímhle doprdele a začněte konečně takové hráče chránit a dělejte vše proto, aby se pískalo dle pravidel.

Je hezké jak poukazujete na to co se nedělá, ale to nikomu a ničemu nepomůže. Ve čtvrtém zápase to byl krvavý hon na Sedla, kdy ani jeden z blbečků v pruhovaném, v jeho případě neodvedl svou práci a naopak každý těžce pochybil, ovšem trest pro zebry neexistuje.
proto se divím že uz dávno není ve Švýcarsku...

Okénko do finále podpralesa:
Po dvou výhrách Havířova zvládl oba domácí zápasy i Prostějov a co víc, dneska vyhrál i pátej špíl venku (3:4, 3900 diváků, vyloučení 5:12) a v neděli může doma proměnit mečbol.
Nechtěl bych bejt v kůži fans Havířova...

Okénko do finále podpralesa:
Po dvou výhrách Havířova zvládl oba domácí zápasy i Prostějov a co víc, dneska vyhrál i pátej špíl venku (3:4, 3900 diváků, vyloučení 5:12) a v neděli může doma proměnit mečbol.
Nechtěl bych bejt v kůži fans Havířova...
Nikdo nechce bejt v kůži fans Havířova ..
1000027236.gif

tak Sob řešen disciplinarkou, naštěstí bez trestu , ale Hudáček neřešen vůbec. To nechápu. 3nec zase bonzoval? Nebo to je jinak ,může mi to někdo vysvětlit

Co myslíš... jednak zákroky automaticky rozebírá analytická komise, ale to se snad týká jen těch za které je 5+ osobní trest do konce.
A pak může klub podat podnět.
Nevím který to byl díl, ale Záruba o tom mluvil v podcastu hokej bez červené, že dokud podávání podnětů nebylo zpoplatněné, nejčastěji bonzoval vždycky Třinec, a protože těch podnětů asi bylo moc, tak to paušálně zpoplatnili, stanovil se poplatek 10 000 Kč za jeden.
Což jako sorry ale, desítka? To jsou pro ně drobný...

tak Sob řešen disciplinarkou, naštěstí bez trestu , ale Hudáček neřešen vůbec. To nechápu. 3nec zase bonzoval? Nebo to je jinak ,může mi to někdo vysvětlit
za mě od disciplinarky vzkaz Dynamu: klidně sejměte Hudáčka, až ho z ledu odnesou a bude to max za 2 nebo spíš bez trestu. Oh wait 🤷‍♂️

Já víím, já idiot na to zase klikl jen abych se podíval, co za debila napsalo ten článek... Vždyť je to jasný.

Co myslíš... jednak zákroky automaticky rozebírá analytická komise, ale to se snad týká jen těch za které je 5+ osobní trest do konce.
A pak může klub podat podnět.
Nevím který to byl díl, ale Záruba o tom mluvil v podcastu hokej bez červené, že dokud podávání podnětů nebylo zpoplatněné, nejčastěji bonzoval vždycky Třinec, a protože těch podnětů asi bylo moc, tak to paušálně zpoplatnili, stanovil se poplatek 10 000 Kč za jeden.
Což jako sorry ale, desítka? To jsou pro ně drobný...
Jo to je tak nějak veřejné tajemství, že Třinec tohle dělá zdaleka nejvíc. Navíc kdyby jim disciplinárka někoho potrestala, tak v čele odvolací komise mají kámoše Irgla, který ten trest může kdykoliv zrušit nebo snížit. Jako to udělal před lety s trestem pro Voženílka :)

Asi nikdo nechcete listky,ze?Mě jebne..Kdyz uz vychladnu,tak stejne nemuzu jit.Nedavejte svoje deti na sport 😅🤦🏼‍♀️

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno