Hokej

V Jihlavě zdá se spadla elektrika v celé aréně a je nařízená evakuace. Start přáteláku Česko - Rakousko se odkládá

Edit: tak nakonec ne, prý planý poplach, někdo snad otevřel nouzové dveře či co, lidi zůstávají na místech

Tady je zase nálada tvl....můžeme ten titul dát Třinci třeba zítra před zápasem a už nehrát tu sérii, je to 2:2, nikdo nečekal, že to bude 4:0, ano třetí zápas se posral, ale stává se to i lepším týmům, atd....je to 2:2, zítra hrajeme doma, tak to pojďme kurva uhrát a bude vést 3:2, a pak se jede do Třince, nevěřím, že nás 2x ještě porazí..já letos věřím v titul, ať se třeba s kolegou Orosenou destíkou poslední, ale to je jedno, ještě se neprohrála série, zítra hrajeme kurva doma, tak pojďme si dráčka uvařit a pěkně vychutnat.....Dynamo forever
Počkej jak zítra? V neděli ne?

Matematická rovnice je nastavena stejně jako v semifinále....tam se střidala výhra po jednom zápase....ve finále se střídaj výhry po dvou zápasech....to znamená, že teď jsme další dva zápasy na řadě my😁 a co pro nás následné 2 výhry znamenají asi nemusím vysvětlovat.😁
Anebo domaci výhry, takže jsme na tom v obou případech snad dobře.🙂

Je to 2:2, ale přesto diametrální rozdíl mezi sériemi se Spartou a Třincem, kdy se v tomto tyto série nedají vůbec a v ničem srovnávat s už vůbec ne se utěšovat, že se Spartou to taky dopadlo, není tedy důvod k panice.

Ale počkejme si na konec a v neděli večer budeme moudřejší kam se převážejí misky vah.

Je to 2:2, ale přesto diametrální rozdíl mezi sériemi se Spartou a Třincem, kdy se v tomto tyto série nedají vůbec a v ničem srovnávat s už vůbec ne se utěšovat, že se Spartou to taky dopadlo, není tedy důvod k panice.

Ale počkejme si na konec a v neděli večer budeme moudřejší kam se převážejí misky vah.
Já sebe ani nikoho jiného těma řečma neutěšuju....jen si z toho tak trochu dělám prdel.....to napětí ze mě hodně opadlo po 3.zápase....nechci říct, že mi je jedno jak finále dopadne ale v případě prohraného finále se z toho hroutit nebudu protože nikdo jiný než my sami nám to prohrát nemůže a opačně to platí taky....

Jen drobné detaily co kde kdo psal, už nevím

Sedlo na tribunu? Řekl to Žabák na tiskovce svým způsobem ze srandy, aby nedostával tolik do hlavy, myšleno samozřejmě tak ze takový hráč kdyby nehrál by byla pro Třinec výhra - nehledejme všude vše špatné.

Prohrané dva zápasy: neni to pravda, v listopadu jsme také prohráli dva za sebou, v říjnu také, navíc 2x, vždy jsme ale brali alespoň jeden bod. Teď vlastně v Třinci také. Neprohráli jsme 3x.

Jen drobné detaily co kde kdo psal, už nevím

Sedlo na tribunu? Řekl to Žabák na tiskovce svým způsobem ze srandy, aby nedostával tolik do hlavy, myšleno samozřejmě tak ze takový hráč kdyby nehrál by byla pro Třinec výhra - nehledejme všude vše špatné.

Prohrané dva zápasy: neni to pravda, v listopadu jsme také prohráli dva za sebou, v říjnu také, navíc 2x, vždy jsme ale brali alespoň jeden bod. Teď vlastně v Třinci také. Neprohráli jsme 3x.
Taky se dá říct, že každá série jednou končí....🤔🤷 Dělám si prdel. V neděli navlékneme třetí korálek ✌️ Jebat Poláky 💪

A neřekl to náhodou spíš ve stylu- pokud se ti nelíbí, že hokej je kontaktní sport, sedni si na tribunu, tam ti bude dobře, ty "padavko", nestěžuj si, je to hokej.

Já to z toho přepisu chápu takto. Možná bych se měl podívat na tu tiskovku?

A neřekl to náhodou spíš ve stylu- pokud se ti nelíbí, že hokej je kontaktní sport, sedni si na tribunu, tam ti bude dobře, ty "padavko", nestěžuj si, je to hokej.

Já to z toho přepisu chápu takto. Možná bych se měl podívat na tu tiskovku?
Asi každý tam může najít něco jiného

1777052665972.webp

Od toho "autíčkáře" to byl pokus o vtip. A neujal se hned v zárodku. Pan Žabka vtipný není vůbec, jestli bude dobrým trenérem se teprve ukáže. Ale zároveň ale. Při zápasech vypadá jako cholerik. I se tak chová. mluví rychleji než myslí. Tedy jestli vůbec? To je jen můj malý přípodotek k finálové sérii, angažovat jej snad nehodláme. Legalizovat kradená auta fakt nepotřebujeme.

Nepročítal sem to tady celé, ale taky bych se chtěl podělit o svůj osobní názor na včerejší utkání.

Vstup do zápasu se nepodařil ani jednomu z týmů, ale myslím, že Pešán udělal dobře, že Wildu vytáhnul. Pro druhou, možná třetí třetinu ho tam mohl vrátit zpátky... těžko říct.

Fauly na Sedla se nikdy nepískaly a asi nikdy nebudou, ale hoši pruhovaní, tohle už opravdu hraniči se zraněním klíčového hráče nejenom pro Pardubice a tuto sérii, ale i pro jeho schopnosti nastoupit na MS, které začíná už za tři týdny.

V souvislosti s tím nechápu proč nebyl jakkoli vyloučen hráč Třince (myslím Hudáček) po zákroku před brankou (mimo hru) ve kterém napáchal 1️⃣1️⃣ (slovy: jedenáct) trestných minut:
  • 5️⃣+DKU - podkopnutí
  • 2️⃣+2️⃣ - vysoká hůl, krosček do obličeje
  • 2️⃣ nedovolené bránění
Byla mu udělena krásná 0️⃣
To ale není všechno...
30 vteřin před rozhodujícím gólem celého zápasu je Sedlák vražen na hrazení DVĚMI hráči. Z tohoto ten gól prakticky přímo vyplyne.

Takže, nejenom, že jsme v době tohoto gólu měli hrát přesilovku 5 na 3, ale zároveň hráč, který má u rozhodujícího gólu "A" se už měl dávno sprchovat a zápas sledovat z tribuny. A ještě k tomu se omlouvají na začátku další třetiny, že to neodpískali. 🤷‍♂️

To, co "přehlédli" ještě vyšperkovali tím, že si ke konci druhé třetiny vymyslí a odpísknou "podrážení" od Čera. Naštěstí to nic neovlivnilo... nebo snad ano?

Třetina třetí, aneb třetina hrůzy. Jinak se snad nazvat nedá. Můžeme asi spekulovat jak se to stalo, ale ten tým ztratil energii, bojovnost a i to slavné momentum. Jestli měl na vině právě vstup do třetiny v oslabení? Spíš ne, ale nebyla to určitě pouze jedna jediná věc která ovlivnila tento výpadek. Byl to spíš řetězec špatných událostí, ale i tak to někdy v hokeji bývá.

Tragická koncovka už je jen takový evergreen našeho Dynama... Víte kdy se nám naposledy povedl dotáhnout zápas v koncovce ve kterém bychom prohrávali? 1. března proti Karlovým Varům. V playoff? 23. 3. 2025 ve čtvrtém čtvrtfinále proti Českým Budějovicím. Na druhou stranu... těch zápasů moc nebylo. ;)

Ke komentáři přeroslého pulce: neřešit, neřešit a hlavně vůbec nijak neřešit.

Teď se série přesouvá k nám domů do Pardubic a bude na nás jak se s tím popereme, ale také bohužel v těchto vyrovnaných sériích ten aspekt rozhodčích je klíčový a nejsme o tolik lepší než Třinec abychom to zvládli anulovat. Věděli jsme, že se bude hrát do kopce, říkal jsem že to bude ještě horší než se Spartou a tyto slova se naplňují.

Stav série je 2️⃣:2️⃣, není důvod k jakékoli panice. Věřili jsme, že by ten třetí bod mohl v Třinci dopadnout, nestalo se tak, ale série je tak vyrovnaná že není opravdu jednoduché urvat ten zápas na stadionu soupeře. Jestli si myslíte, že po čtvrtém zápase za vyrovnaného stavu série bychom měli předat ten kýbl Třinci, tak se na ty zápasy nedívejte. Já budu věřit do poslední vteřiny letošní sezóny, že to vyjde.

Před sedmým zápasem se Spartou si spoustu lidí myslelo, že je to náš poslední zápas... jak vidíme... nebyl. Před finále jsme si mysleli, že nás Třinec jednoznačně smázne - snad 4:0... nestalo se tak... tak těm chlapům věřte! Oni ten titul chtějí ještě víc než my, tak jim prostě věřte!

V tuhle chvíli jsou oba týmy dvě výhry od titulu, nic víc, nic míň.

Tip následujícího vývoje série:
Tipuji, že i po třetí za sebou dojde ve finále na sedmý zápas = každý z týmů udrží svůj domácí zápas a dojde tak k poslednímu klání a to ať už dopadne jak chce... měli jsme (a pořád máme) myslím, že nejzajímavější Play-off jaké jakýkoli tým kdy měl.

A jeden dovětek. Vždy jsem shlížel k Porsche 911 jako ke snu, ke splněnému snu. A pak jsem zjistil, že v něm sedím nebo spíše ležím na zemi, že do něj sice nastoupím, ale dostat se něj je pro mě složitější. Tedy hodně dost. Rád jsem se v něm svezl, ale stačilo. Ostatně, tak končívají mnohé dětské i dědské sny.

Tak jen bych se tu obhájil “vsechno spatne”pokud jsem se dozvěděl že jde Pešan k nám, tak jsem jen kroutil očima, nesnáším ho z dob kdyz byl v Liberci, že mame nejdražší hráče je k čemu? Jo ze mame nejdražší vstupenky 😀😀a hlavně mají všechny kluby i fanoušci velkou radost, že nám zatim nepřináší to co všichni chceme….. hezky večer

Tak jen bych se tu obhájil “vsechno spatne”pokud jsem se dozvěděl že jde Pešan k nám, tak jsem jen kroutil očima, nesnáším ho z dob kdyz byl v Liberci, že mame nejdražší hráče je k čemu? Jo ze mame nejdražší vstupenky 😀😀a hlavně mají všechny kluby i fanoušci velkou radost, že nám zatim nepřináší to co všichni chceme….. hezky večer
Děkujeme za názor a posíláme klíčenku 👍✌️

Sport spojuje. V sérii se Spartou se stali sparťany i ty buzny z Brna a třeba Zlodějova. Až tedy na Varany. Ale ti nakonec vlastně jednali ze zištných důvodů.
Teď nás chce prostě osouložit celá republika 👉👌
Pan Pešán se za těch deset let od titulu v Liberci hodně změnil. Takového ledového panáka už dnes na střídačce nevidíš ani v té NHL.
Asi teď může soutěžit pouze s Plekym. Jinak co koukám na NHL, tak už tam takové panáčky nevidíš. 🤷

Zakončím to tím, že tu celou dobu píšu, že nepotřebujeme trenéra, ale hlavně psychologa.

....nebo psychiatra? 🤔😁
Hannibal Lecter Film GIF

A jeden dovětek. Vždy jsem shlížel k Porsche 911 jako ke snu, ke splněnému snu. A pak jsem zjistil, že v něm sedím nebo spíše ležím na zemi, že do něj sice nastoupím, ale dostat se něj je pro mě složitější. Tedy hodně dost. Rád jsem se v něm svezl, ale stačilo. Ostatně, tak končívají mnohé dětské i dědské sny.
Počkej počkej, byla to čtyřkolka? Šel jsi až na limit? To auto se nedá urvat ze silnice. Furt přidáváš a furt drží. To přeci ten pocit z horšího vystupování musí přebít, ne? 🙂

Nepročítal sem to tady celé, ale taky bych se chtěl podělit o svůj osobní názor na včerejší utkání.

Vstup do zápasu se nepodařil ani jednomu z týmů, ale myslím, že Pešán udělal dobře, že Wildu vytáhnul. Pro druhou, možná třetí třetinu ho tam mohl vrátit zpátky... těžko říct.

Fauly na Sedla se nikdy nepískaly a asi nikdy nebudou, ale hoši pruhovaní, tohle už opravdu hraniči se zraněním klíčového hráče nejenom pro Pardubice a tuto sérii, ale i pro jeho schopnosti nastoupit na MS, které začíná už za tři týdny.

V souvislosti s tím nechápu proč nebyl jakkoli vyloučen hráč Třince (myslím Hudáček) po zákroku před brankou (mimo hru) ve kterém napáchal 1️⃣1️⃣ (slovy: jedenáct) trestných minut:
  • 5️⃣+DKU - podkopnutí
  • 2️⃣+2️⃣ - vysoká hůl, krosček do obličeje
  • 2️⃣ nedovolené bránění
Byla mu udělena krásná 0️⃣
To ale není všechno...
30 vteřin před rozhodujícím gólem celého zápasu je Sedlák vražen na hrazení DVĚMI hráči. Z tohoto ten gól prakticky přímo vyplyne.

Takže, nejenom, že jsme v době tohoto gólu měli hrát přesilovku 5 na 3, ale zároveň hráč, který má u rozhodujícího gólu "A" se už měl dávno sprchovat a zápas sledovat z tribuny. A ještě k tomu se omlouvají na začátku další třetiny, že to neodpískali. 🤷‍♂️

To, co "přehlédli" ještě vyšperkovali tím, že si ke konci druhé třetiny vymyslí a odpísknou "podrážení" od Čera. Naštěstí to nic neovlivnilo... nebo snad ano?

Třetina třetí, aneb třetina hrůzy. Jinak se snad nazvat nedá. Můžeme asi spekulovat jak se to stalo, ale ten tým ztratil energii, bojovnost a i to slavné momentum. Jestli měl na vině právě vstup do třetiny v oslabení? Spíš ne, ale nebyla to určitě pouze jedna jediná věc která ovlivnila tento výpadek. Byl to spíš řetězec špatných událostí, ale i tak to někdy v hokeji bývá.

Tragická koncovka už je jen takový evergreen našeho Dynama... Víte kdy se nám naposledy povedl dotáhnout zápas v koncovce ve kterém bychom prohrávali? 1. března proti Karlovým Varům. V playoff? 23. 3. 2025 ve čtvrtém čtvrtfinále proti Českým Budějovicím. Na druhou stranu... těch zápasů moc nebylo. ;)

Ke komentáři přeroslého pulce: neřešit, neřešit a hlavně vůbec nijak neřešit.

Teď se série přesouvá k nám domů do Pardubic a bude na nás jak se s tím popereme, ale také bohužel v těchto vyrovnaných sériích ten aspekt rozhodčích je klíčový a nejsme o tolik lepší než Třinec abychom to zvládli anulovat. Věděli jsme, že se bude hrát do kopce, říkal jsem že to bude ještě horší než se Spartou a tyto slova se naplňují.

Stav série je 2️⃣:2️⃣, není důvod k jakékoli panice. Věřili jsme, že by ten třetí bod mohl v Třinci dopadnout, nestalo se tak, ale série je tak vyrovnaná že není opravdu jednoduché urvat ten zápas na stadionu soupeře. Jestli si myslíte, že po čtvrtém zápase za vyrovnaného stavu série bychom měli předat ten kýbl Třinci, tak se na ty zápasy nedívejte. Já budu věřit do poslední vteřiny letošní sezóny, že to vyjde.

Před sedmým zápasem se Spartou si spoustu lidí myslelo, že je to náš poslední zápas... jak vidíme... nebyl. Před finále jsme si mysleli, že nás Třinec jednoznačně smázne - snad 4:0... nestalo se tak... tak těm chlapům věřte! Oni ten titul chtějí ještě víc než my, tak jim prostě věřte!

Tip následujícího vývoje série:
Tipuji, že i po třetí za sebou dojde ve finále na sedmý zápas = každý z týmů udrží svůj domácí zápas a dojde tak k poslednímu klání a to ať už dopadne jak chce... měli jsme (a pořád máme) myslím, že nejzajímavější Play-off jaké jakýkoli tým kdy měl.
Toto se líbí David Cienciala

Myslim vše sportovně, omlouvám se🙂ted jsem tu přemýšlel kdy me táta vzal poprvé do Pardubic na hokej, takze pamětníci muzete mi trochu pomoci??
1. Radovan Bigl
2. Pokřik na Jelínka “cikane”

Můžete někdo napsat v kterém roce to mohlo byt?😀😀

Co se týče Sedla, toho tady řežou od začátku co tady je, písknou na něj každý pátý faul a ty fakt nebezpečné přecházejí s úsměvem, s tvrzením vždyť si za to může sám, pouze to hraje. Je otázka jak si sám narve mezi zuby soupeřovu hokejku, nebo si sám dá loktem, který patří protihráči, ale to nechám na jiných.

Neznám a dovolím si tvrdit, že není v extralize ohledně tohoto psychicky odolnějšího hráče. Ano, i jemu dojde občas trpělivost a víc debatuje než hraje, ale to je pochopitelné.

Nyní jako objevili po tolika letech Ameriku, nebo co ta kampaň za Sedla má znamenat a dovolím si neurvale napsat, jděte všichni s tímhle doprdele a začněte konečně takové hráče chránit a dělejte vše proto, aby se pískalo dle pravidel.

Je hezké jak poukazujete na to co se nedělá, ale to nikomu a ničemu nepomůže. Ve čtvrtém zápase to byl krvavý hon na Sedla, kdy ani jeden z blbečků v pruhovaném, v jeho případě neodvedl svou práci a naopak každý těžce pochybil, ovšem trest pro zebry neexistuje.

Myslim vše sportovně, omlouvám se🙂ted jsem tu přemýšlel kdy me táta vzal poprvé do Pardubic na hokej, takze pamětníci muzete mi trochu pomoci??
1. Radovan Bigl
2. Pokřik na Jelínka “cikane”

Můžete někdo napsat v kterém roce to mohlo byt?😀😀
Jestli byl biegl ještě v Pardubicích, tak první půlka devadesátek. A pokud se nadávalo Jelínkovi, tak to bylo semi se Spartou 1994

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno