Hokej

Ano, Třinec mistrem, my jsme titul odmítli ve třetím zápase a to mělo vliv i na čtvrtý zápas. Poté co jsme se vrátili do zápasu vyrovnáním ještě v první třetině na 2:2 jsem čekal kolotoč z naší strany, hráli jsme asi tři minuty a potom přešli do módu prvního kola základní části a byla jen otázka kdy Třinec dá na 3:2. Na konci se nezmohli na nic ani s přesilovkou v zádech.

Psychika na na naší straně na bodu 0 a psychika na straně Třince na bodu 100. Ke všemu začíná i Pešán jednat hodně nerozvážně a chaoticky.

Mohu vědět co mne tedy dává důvod věřit v titul, když jsme v Třinci udělali vše, abychom ho nezískali. Jediná omluva za třetí zápas, byl vyhrát zápas číslo čtyři, ale bojovnost nulová.
Prohrálo se, bojovnost nulová. Že tě to pořád baví, psát dokola tyhle stejné slohy. A Třinec žádným mistrem není, u Sparty si tady taky před sedmým zápasem psal, že bude ve finále.

Ani jednou jsem tady nečetl urážky hráčů a že někteří lide nevěří? Nevěří a je v tom velký problém? To neznamená, že je menším fanouškem než ten který věří. Fandit, mačkat palce budeme stejně všichni.

Jsi fanoušek, tak snad budeš věřit až do konce.
Pořád navíc platí, že Pardubice třikrát za sebou v sezóně neprohrály a že nikdo nezvládl nevyhrát titul po vedení 2:0.
Tak uvidíme :pivko:
My jsme v Třinci taky poprvé prohráli dvakrát za sebou, takže nic není nemožné. Fanoušek jsem a budu, ale nejsem naivní fanoušek a když vidím jak k tomu v Třinci přistoupili hráči, fakt mne bylo do pláče, je to jako pořádná facka.

Prohrálo se, bojovnost nulová. Že tě to pořád baví, psát dokola tyhle stejné slohy. A Třinec žádným mistrem není, u Sparty si tady taky před sedmým zápasem psal, že bude ve finále.
Upřímně nebaví, raději bych viděl koncentrované Dynamo co jsi jde pro titul a ne tým co ho odmítl a odmítá, třetí rok po sobě.

My jsme v Třinci taky poprvé prohráli dvakrát za sebou, takže nic není nemožné. Fanoušek jsem a budu, ale nejsem naivní fanoušek a když vidím jak k tomu v Třinci přistoupili hráči, fakt mne bylo do pláče, je to jako pořádná facka.
Je to jenom hokej. Jo, Pardubice mají historicky asi nejvíc proher ve finále a
hrozí, že přidají další, ale jsou týmy, co se k titulu ani nepřiblíží. Takže to tak neprožívej a fandi. Máme štěstí, že fandíme skvělému týmu

Tým není podle Sedla špatný z toho, že se prohrálo. Však v klidu. Tým není, někteří zde jsou z toho špatní zcela zbytečně.
Je to jen sport.

Druhá lajna se nemůže probudit, protože žádnou druhou lajnu nemáme :) Nejdřív ji musíš postavit...
Ja si myslim, že to poskládat jde.

Kaut - Kondelik - Cervenka
Lauko - Sedlák - Smejkal
Kelemen - Sobotka - Mandat
Stránský - Poulicek - Vondracek

Poradi lajn - klidne Sedlákovu 1., Sobotka 2., Kondelikova 3. (At na první dvě formace Třince jdou spis vlčáci)

Kondelik s Cervusem odehráli pár zápasů, když byl Sedlo mimo a nebylo to špatný. Kaut by naopak mohl proměňovat Cervenkovi přihrávky (se Sobem to taky nevypadalo špatně)

Smejkal, Lauko, Sedlák. Všichni by měli být bodový - Smejkal je u mě trochu za očekáváním, ale v play-off 5 gólů. Navíc už se Sedlákem loni hráli.

Výhodou je, že vždycky můžeš vrátit Sedláka k Cervenkovi. Např. v 5. zápase se Spartou bylo vidět, že pomohlo rozházet sestavu, kterou měla Sparta přečtenou.

+ přesilovky mame sice dobrý (vysoký procento), ale to je díky sérii s Brnem. Kostalek za mě v první PP dost nepřesných střel. Kolik dal gólů v ZC vs. jak mu to jde v PO. Ceresnak naopak od modry dobrá střela a uz to tam po nahrávce od Cervuse propálil.

Ztraceny to rozhodne neni. Třinec samozřejmě využil momentum dvojzapasu, kdy otočili na 5:4. To taky byl vidět náš vstup do čtvrtého zápasu. Pak naši zabrali a během minuty vyrovnali. Pak se to tahalo. Ted ty dva dny odstup pomůže. Maji cas reagovat.

Poznámka pod čarou:
Na druhou stranu jsme do této chvíle nepochopil, proč se neprodloužila smlouva s Jonesem. Samozřejmě do toho nevidím (představy hráče, vedení atd.). Nicméně před sezonou bylo jasné, že jsme minus jediné použitelné pravé křídlo (Kauta) do ledna. Velký otazník byl, v jaké formě se Kaut po roční pauze vrátí na klíčovou fázi sezony. Takze to že se do toho Kaut teď dostává mě ani nepřekvapuje. Jones loni odehrál play-off slušně, stejně jako letošní sezonu ve Varech. A s ním v sestavě už by se dalo kouzlit víc.

Naposledy upraveno:
No ono po pravdě tohle Třinec umí, Patera s Vary taky nechápal, že vedl 4:1 v Třinci snad 3 min do konce a proplulo mu to mezi prsty.
Já ale furt věřím, že ta zkušenost z naší strany se musí někde projevit navíc doma. Vždyť jsme ve finále víceméně každý rok a 7z se Spartou jsme taky prolomili.
Dáme to doma, je to 0:0 a hrají se max 3z z toho dvakrát doma..

Ja si myslim, že to poskládat jde.

Kaut - Kondelik - Cervenka
Lauko - Sedlák - Smejkal
Kelemen - Sobotka - Mandat
Stránský - Poulicek - Vondracek

Kondelik s Cervusem odehráli pár zápasů, když byl Sedlo mimo a nebylo to špatný. Kaut by naopak mohl proměňovat Cervenkovi přihrávky (se Sobem to taky nevypadalo špatně)

Smejkal, Lauko, Sedlák. Všichni by měli být bodový - Smejkal je u mě trochu za očekáváním, ale v play-off 5 gólů. Navíc už se Sedlákem loni hráli.

Výhodou je, že vždycky můžeš vrátit Sedláka k Cervenkovi. Např. v 5. zápase se Spartou bylo vidět, že pomohlo rozházet sestavu, kterou měla Sparta přečtenou.

+ přesilovky mame sice dobrý (vysoký procento), ale to je díky sérii s Brnem. Kostalek za mě v první PP dost nepřesných střel. Kolik dal gólů v ZC vs. jak mu to jde v PO. Ceresnak naopak od modry dobrá střela a uz to tam po nahrávce od Cervuse propálil.

Ztraceny to rozhodne neni. Třinec samozřejmě využil momentum dvojzapasu, kdy otočili na 5:4. To taky byl vidět náš vstup do čtvrtého zápasu. Pak naši zabrali a během minuty vyrovnali. Pak se to tahalo. Ted ty dva dny odstup pomůže. Maji cas reagovat.

Poznámka pod čarou:
Na druhou stranu jsme do této chvíle nepochopil, proč se neprodloužila smlouva s Jonesem. Samozřejmě do toho nevidím (představy hráče, vedení atd.). Nicméně před sezonou bylo jasné, že jsme minus jediné použitelné pravé křídlo (Kauta) do ledna. Velký otazník byl, v jaké formě se Kaut po roční pauze vrátí na klíčovou fázi sezony. Takze to že se do toho Kaut teď dostává mě ani nepřekvapuje. Jones loni odehrál play-off slušně, stejně jako letošní sezonu ve Varech. A s ním v sestavě už by se dalo kouzlit víc.
To ale nejde udělat, že všichni by měili být bodoví. Smejkal - Sedlák - Lauko je úplně o ničem. Jednak nemáš pravé křídlo a jednak kdo tam Sedlákovi něco vytvoří, kdo tam vystřelí? Vždyt to je dejme tomu všestranný power forward Sedlák a dva srážecí power forwardi, co v životě nedali gol jinak než dorážkou z brankoviště. Sedlák k sobě potřebuje tvůrce. Ty potřebujeeš nějakou kreativitu, střelbu tvorbu šancí. Kelemen - Kondelík - Smejkal taky můžou být bodoví, ale ne když budou všichni spolu to je pak třetí lajna. Jediná možnost jak udělat druho lajnu je dát Kauta ke Kondelíkovi a doufat, že to bude fungovat. Moc jiných možností s tím kádrem není....

...zkusil bych překvapení s nějakým mladíkem z Benga. Kaplan, Formánek, Macek... V útoku jsme pomali a trochu to oživit nějakým mládek, co by hrál ten "bezstarostný" hokej bez nějakého tlaku...

To ale nejde udělat, že všichni by měili být bodoví. Smejkal - Sedlák - Lauko je úplně o ničem. Jednak nemáš pravé křídlo a jednak kdo tam Sedlákovi něco vytvoří, kdo tam vystřelí? Vždyt to je dejme tomu všestranný power forward Sedlák a dva srážecí power forwardi, co v životě nedali gol jinak než dorážkou z brankoviště. Sedlák k sobě potřebuje tvůrce. Ty potřebujeeš nějakou kreativitu, střelbu tvorbu šancí. Kelemen - Kondelík - Smejkal taky můžou být bodoví, ale ne když budou všichni spolu to je pak třetí lajna. Jediná možnost jak udělat druho lajnu je dát Kauta ke Kondelíkovi a doufat, že to bude fungovat. Moc jiných možností s tím kádrem není....
Smejkal dal v tomhle playoff několik gólů střelou z větší vzdálenosti. Jako taky mně třeba někteří hráči v tom útoku typologicky chyběli, což jsem tady na začátku sezóna psal, ale teď je potřeba to zvládnout s tím co máme. Bez šance rozhodně nejsme a na příští sezónu podle těch spekulací tihle hráči co nám chybí, tak asi přijdou.

Kolegove, ja myslím, když to tady čte pšonek, že se musí zaradovat, jak je to tady v rozkladu :)), vypadá, že zde jsou převážně nicky Wawracz, Brzastkyewicz + Lucas exhibice samozřejmě....jestli vás zajímá jak to bude, tak vyhrajeme oba domací zapasy a na čarodějnice jdeme slavit na Pernstynak a konečně společně upalíme toho polopolského draka :))...v domacích zapasech mame daleko lepší možnost matchovat pro nás vyhodně jednotlivé utoky na sebe,,,a Třinec je doma letos mnohem lepší jak venku....ale jinak škoda i venku, byly tam moc hezké useky třeba 1tř a 2tř 1zapasu, to jsme je tam občas vodili jak medveda po manéži, ale je bohužel videt, že plno hráču jede zdravotně "přes závit", hlavně třeba Laukič, Kauly, Čero, Gazdič...je toho víc...ale nasadit mladý je fakt utopická myšlenka...v zakladní části Urban 11z 0+0 -4, Formanek 14z 0+0 -1, Herčík 0+0 -1, jako tam opravdu není šance, že by v play-off pomohli, to i Laukič s "jednou nohou" bude platnější...jedině zkusit nasadit Huntera...ale tam asi bohužel nebude idealní vztah s "kabinou"---

Kolegové, ještě by me fakt zajimalo, s jakýma to hrajeme hokejkama...mě to přijde uplně neskutečný,,,jsme za play-off zlamali snad 20hokejek jen tím, že da někdo lehčí nahravku, to přeci neni normální...jako mě přijde že jsme snad letos vytvořili světový rekord v zlomení hokejky při přihravce nebo lehké střele...přitom z toho vznikají fakt nebezpečné situace, třeba jak jsme asi dve minuty před koncem ve druhém utkani doma zas zlomili dve hokejky najednou v obranném pasmu a hrali tam prakticky ve dvou lidech, díky tomu...to ty hráči fasujou? jako ja jsem celkem klidná povaha, ale zlomit se mě tři hokejky za třetinu, jako třeba Kostalkovi, tak vám řikam, že jdu odpoledne za tím vyrobcem nebo kdo je zodpovědnej a durazně si s ním promluvím...nebo tam pošlu Johnyho :D...jako koukam na NHL a tam jsem fakt snad nevidel, že by nekdo zlomil hokejku v držadle jen tím, že lehce nahraje...a přitom ti vyrobci jsou stejní - CCM, Bauer, Warrior...

Zdravim, mam 1 listek na nedeli, kategorie A, 114 sektor, 6 rada skoro na kraji, necham se slevou za 1500 kc ( PC 2200 kc) já na hokeji budu, ale sešel se mi lístek navíc, dojel jsem z dovči, tak zakoupeno omylem 2x. Kdyby někdo chtěl a věděl o někom, tak napište. Jsem ochotný jít ještě dolů s cenou, at to nepropadne.

Pokud bych měl možnost promluvit do tvorby chorea, tak za mne by mělo to příští patřit P. Dědkovi. Může to být teoreticky poslední domácí zápas.

A právě P. Dědek si za mne zaslouží to největší poděkování. Jen díky jemu a jeho úsilí, zde máme tu neuvěřitelnou možnost vidět potřetí v řadě finále a především se po celou sezónu bavit vynikajícím hokejem :rock:

To co musí P. Dědek snášet a poslouchat z úst všeobecné hokejové i nehokejové veřejnosti je už daleko za hranou mého chápání.

Čirá závist ostatních týmů a jejich příznivců, kteří svojí vlastní neschopnost schovávají za laciná gesta vůči našemu mecenášovi a dále jsou ještě ubožejším způsobem podporována ze strany různých podcástových hrdinů a rádoby expertů.... Hnus 🤮

Mnohokrát Vám děkuji a máte můj respekt a úctu pane Dědku(y)

Naposledy upraveno:
Pokud bych měl možnost promluvit do tvorby chorea, tak za mne by mělo to příští patřit P. Dědkovi. Může to být teoreticky poslední domácí zápas.

A právě P. Dědek si za mne zaslouží to největší poděkování. Jen díky jemu a jeho úsilí, zde máme tu neuvěřitelnou možnost vidět potřetí v řadě finále a především se po celou sezónu bavit vynikajícím hokejem :rock:

To co musí P. Dědek snášet a poslouchat z úst všeobecné hokejové i nehokejové veřejnosti je už daleko za hranou mého chápání.

Čirá závist ostatních týmů a jejich příznivců, kteří svojí vlastní neschopnost schovávají za laciná gesta vůči našemu mecenášovi a dále jsou ještě ubožejším způsobem podporována ze strany různých podcástových hrdinů a rádoby expertů.... Hnus 🤮

Mnohokrát Vám děkuji a mát můj respekt a úctu pane Dědku(y)
Kamaráde kolego Mufe !!! Přesně tak. Též děkuji pane Dědku. ZA DYNAMO. :dance: :dance: (a závistivci všech zemí... Pukněte !!! :thumbup: )

A proč nezkusí Huntera? Moc se nám všem líbil, jak jezdil a s Kelímkem a Kondelem jim to šlo. Navíc je to zámořák, oni prostě umí vystřelit a to je to, co potřebujem. Místo Bobbyho

Lauko, Sedlák, Červenka
Kelemen, Kondelík, Fejes
Kaut, Sobotka, Smejkal
Vondráček, Poulíček, Mandát

A proč nezkusí Huntera? Moc se nám všem líbil, jak jezdil a s Kelímkem a Kondelem jim to šlo. Navíc je to zámořák, oni prostě umí vystřelit a to je to, co potřebujem. Místo Bobbyho

Lauko, Sedlák, Červenka
Kelemen, Kondelík, Fejes
Kaut, Sobotka, Smejkal
Protoze delal hrozne takticke chyby prislo mne ze neumi drzet system vubec

Mnohokrát Vám děkuji a mát můj respekt a úctu pane Dědku(y)
Pripojuju se. Zaslouzi si to. Vzdyt bez nej bychom tezko mohli nazivo sledovat takove hrace, jako Cervenka nebo Sedlak, byt nekolik let na spici extraligy a 3x za sebou ve finale. A kdyz si predstavim, kde bychom se s Duskama a jemu podobnyma placali bez nej, je mi zle. Diky nemu nam muze hokej dlouhodobe prinaset radost, emoce, zabavu .... A ze s tim prichazeji i emoce negativni, neni jeho vina, ale vysledek novinarske zumpy, prizemnosti vetsiny "radoby" expertu, zasmradleho rybnicku na svazu a zavisti fanousku ostatnich klubu. A osobne se docela divim, ze ho ta okolni nenavistna atmosfera uz neotravila ..... Takze ten skopek bych mu pral - a kdybych mel vybrat i dalsi jmena, tak i Sedlovi za tech milion neodpiskanejch faulu, Willovi za pristup a Mandymu za srdicko.

Lauko, Sedlák, Červenka
Kelemen, Kondelík, Fejes
Kaut, Sobotka, Smejkal
Přišlo mi, že největší problémy měl Třinec s lajnou Mandát, Sedlák, Červenka - ta je pak odskočená i od prvních dvou lajn Třince. Problém je, že pak máme 2. a 3. lajnou vyrovnanou, ale slabší než jsou první dvě lajny Třince. Proto nás dokážou více přehrávat než my je. jak dali Mandáta do 4. lajny, tak ho stáhli dolů herně.

Přišlo mi, že největší problémy měl Třinec s lajnou Mandát, Sedlák, Červenka - ta je pak odskočená i od prvních dvou lajn Třince. Problém je, že pak máme 2. a 3. lajnou vyrovnanou, ale slabší než jsou první dvě lajny Třince. Proto nás dokážou více přehrávat než my je. jak dali Mandáta do 4. lajny, tak ho stáhli dolů herně.
Třinec má dvě lajny, které rozhodují zápasy a my jen jednu.
Má daleko lépe propracovaný systém obrany, který dodržují všichni. My jsme dostali více než polovinu branek z tzv. druhé vlny, kdy jejich rychlý hráč /Flyn, Kovařčíkové/ zavezou puk k nám do třetiny a nahrávají zpět na modrou, kde je jejich osamocený hráč, který nehlídán jede ke kruhům a odtam střílí. Ve 3,4 zápase tak dali alespoň 4 branky /Musil, Nestrašil/

Třinec má dvě lajny, které rozhodují zápasy a my jen jednu.
Má daleko lépe propracovaný systém obrany, který dodržují všichni. My jsme dostali více než polovinu branek z tzv. druhé vlny, kdy jejich rychlý hráč /Flyn, Kovařčíkové/ zavezou puk k nám do třetiny a nahrávají zpět na modrou, kde je jejich osamocený hráč, který nehlídán jede ke kruhům a odtam střílí. Ve 3,4 zápase tak dali alespoň 4 branky /Musil, Nestrašil/
Tak Třinec zase propadá vepředu a v každém zápase máme několik přečíslení 2 na 1, ale chtělo by to určitě líp řešit a dát z toho nějaký gól.

Tady je zase nálada tvl....můžeme ten titul dát Třinci třeba zítra před zápasem a už nehrát tu sérii, je to 2:2, nikdo nečekal, že to bude 4:0, ano třetí zápas se posral, ale stává se to i lepším týmům, atd....je to 2:2, zítra hrajeme doma, tak to pojďme kurva uhrát a bude vést 3:2, a pak se jede do Třince, nevěřím, že nás 2x ještě porazí..já letos věřím v titul, ať se třeba s kolegou Orosenou destíkou poslední, ale to je jedno, ještě se neprohrála série, zítra hrajeme kurva doma, tak pojďme si dráčka uvařit a pěkně vychutnat.....Dynamo forever

Hold se dvakrát prohrálo pokud vyhrajeme bude to super pokud prohrajeme a budeme druzí nevadí letos jsem se bavil a před časné finále jsme se Spartou zvládli ať to dopadne jakkoliv jsem spokojený se sezónou

Matematická rovnice je nastavena stejně jako v semifinále....tam se střidala výhra po jednom zápase....ve finále se střídaj výhry po dvou zápasech....to znamená, že teď jsme další dva zápasy na řadě my😁 a co pro nás následné 2 výhry znamenají asi nemusím vysvětlovat.😁

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno