Druhá lajna se nemůže probudit, protože žádnou druhou lajnu nemáme

Nejdřív ji musíš postavit...
Ja si myslim, že to poskládat jde.
Kaut - Kondelik - Cervenka
Lauko - Sedlák - Smejkal
Kelemen - Sobotka - Mandat
Stránský - Poulicek - Vondracek
Poradi lajn - klidne Sedlákovu 1., Sobotka 2., Kondelikova 3. (At na první dvě formace Třince jdou spis vlčáci)
Kondelik s Cervusem odehráli pár zápasů, když byl Sedlo mimo a nebylo to špatný. Kaut by naopak mohl proměňovat Cervenkovi přihrávky (se Sobem to taky nevypadalo špatně)
Smejkal, Lauko, Sedlák. Všichni by měli být bodový - Smejkal je u mě trochu za očekáváním, ale v play-off 5 gólů. Navíc už se Sedlákem loni hráli.
Výhodou je, že vždycky můžeš vrátit Sedláka k Cervenkovi. Např. v 5. zápase se Spartou bylo vidět, že pomohlo rozházet sestavu, kterou měla Sparta přečtenou.
+ přesilovky mame sice dobrý (vysoký procento), ale to je díky sérii s Brnem. Kostalek za mě v první PP dost nepřesných střel. Kolik dal gólů v ZC vs. jak mu to jde v PO. Ceresnak naopak od modry dobrá střela a uz to tam po nahrávce od Cervuse propálil.
Ztraceny to rozhodne neni. Třinec samozřejmě využil momentum dvojzapasu, kdy otočili na 5:4. To taky byl vidět náš vstup do čtvrtého zápasu. Pak naši zabrali a během minuty vyrovnali. Pak se to tahalo. Ted ty dva dny odstup pomůže. Maji cas reagovat.
Poznámka pod čarou:
Na druhou stranu jsme do této chvíle nepochopil, proč se neprodloužila smlouva s Jonesem. Samozřejmě do toho nevidím (představy hráče, vedení atd.). Nicméně před sezonou bylo jasné, že jsme minus jediné použitelné pravé křídlo (Kauta) do ledna. Velký otazník byl, v jaké formě se Kaut po roční pauze vrátí na klíčovou fázi sezony. Takze to že se do toho Kaut teď dostává mě ani nepřekvapuje. Jones loni odehrál play-off slušně, stejně jako letošní sezonu ve Varech. A s ním v sestavě už by se dalo kouzlit víc.