Hokej

Už zase si ohejbáš realitu pro svůj narativ.

Smejkal - zranění, nehrál 3/4 sezóny. V 14 zápasech 4+5, běžnou projekcí to vychází na 14g + 18a
Náhled přílohy 7896

Lauko, 34 zápasů, 10g+12a, naprosto adekvátní produkce pro 2LW. Za to že je na tom teď jak je můžeme poděkovat Pardubické nemocnici?

Kaut - z formy po tězkým zranění, přesto má letos v play-off za míň zápasů dvakrát tolik gólů a asistencí než tvůj oblíbenec ze sralty
Náhled přílohy 7897
Náhled přílohy 7898

Není to jen o bodech, ale když máme ty power forwardy, Smejk, Kondel, Vondrc, Poula, k tomu obránce jako Ludva, Dvořka, Hájek, Mikliš, Čero, tak čekám že budou víc hitovat, ty maj na prknách ty jejich (s)hráče jako Chudáček, Zmrdaňo, Kovařčíky, Flynna, ty dva cucáky, rozvěsit takovým způsobem že toy plexi udělaj mexickou vlnu a trinečák odkulhá na střídačku vyměnit si ribano.

A ne že je nechaj najíždět si do slotu a dělat si tam co se jim zlíbí, jako včera v prodloužení a dneska na záčatku.
Neohybam si vůbec nic. U Lauka vůbec nejde o body kvůli nim tu není. Já proti němu nic nemám v týmu by ho chtěl každý. Jen my ho vůbec nepotřebovali, když těch srazecu máme asi 89. Ale ma jmeno, tak jsme ho museli udělat. Akorat zabira misto jinemu typu hrace, ktery nam chybi. Od Smejkala je to druhou sezónu málo. Není to propadák, ale je to málo. Ve Spartě žádného oblíbence nemám, tak mě s tím laskavě neotravuj... Že sem tahaš statistiky je moc hezky. Ale ono jde spíš o statistiky kdy o něco jde. Čtyři domácí sedmé zápasy v řadě dal jeden jediný gól útočník. Je to náhoda? No není...

Přátelé,že se prohrálo,budiž.Víc mě straší herní projev.Krom první lajny normálně nepřejdem přes modrou,hodíme to do rohu a jedeme se prát o puk
,takhle
vedeme snad osmdesát procent útoků.To hráči s repre a NHL minulostí ani nezkusí obejít obránce,nějaký tandem,myšlenka,jen puk do rohu a boj.Za mě je to málo a hrozně na náhodu.Rád bych věděl jakým zázrakem hráli Smejkal s Laukem NHL?Tam není nic.Fandím padesát let a nepřestanu,ale vzhledem k soupisce se na to hezky nekouká

Jen takový dotaz do davu.
Zdá se to jen mě, že máme už několikátou sezónu horší fyzičku než soupeři v play-off? Připadá mi, že s postupujícím časem v zápase hráčům jaksi "dochází". Není síla na to přeřadit na vyšší stupeň. 🤷🏻🫣
Přesně,mám stejnej pocit,nemít první lajnu tak ve finále skoro jistě nejsme a to je na takhle drahej tým k zamyšlení.Neděle rozhodne,jestli prdnem je konec tak uvidíme…..

Škoda, že je série tak vyrovnaná. Já bych jinak klukům zabavil Červuse se Sedlem a nechal je hrát proti sobě třeba piškvorky, i když tihle dva borci by byli schopni se spolu poprat i u takové blbosti.

Ale jak by se pral zbytek posraného týmu, to by mne zajímalo. Vytáhli by konečně hlavy ze zadků a makali jako tým, co chce vyhrát každé střídání? A hlavně našel své zabijáky, co dokážou dát gól průměrnému brankáři?

Mně je z nich dneska zle..
Zlatý dějepis a děti.. 🙂

Přátelé,že se prohrálo,budiž.Víc mě straší herní projev.Krom první lajny normálně nepřejdem přes modrou,hodíme to do rohu a jedeme se prát o puk
,takhle
vedeme snad osmdesát procent útoků.To hráči s repre a NHL minulostí ani nezkusí obejít obránce,nějaký tandem,myšlenka,jen puk do rohu a boj.Za mě je to málo a hrozně na náhodu.Rád bych věděl jakým zázrakem hráli Smejkal s Laukem NHL?Tam není nic.Fandím padesát let a nepřestanu,ale vzhledem k soupisce se na to hezky nekouká
Neboj....příští sezónu budem mít soupisku ještě našlapanější a hned v Září může začít cesta za další obhajobou stříbra😂😂

Jasně není konec stále můžeme vyhrát, ale Pešána bych poslal do hajzlu a nechal bych to dělat Mlejnka.

Nevím, co někteří vidí na Lichtagovi a proč by to měla být nějaká škoda, že tady není. Tihle hráči i když jdou jinam, tak se stejně nedokážou prosadit výš v sestavě ani v týmech, kde není taková konkurence. Stejně tak je škoda, že jsme upřednostnili Herčíka před Jonesem.

Potřebujeme se jít porvat o každej puk do souboje s ty souboje vyhrávat. Čekat, že to soupeř někde ztratí nebo že si špatně nahrají si s naším rozpočtem nemůžeme dovolit. Zatím je tam hodně černých pasažérů. Sezóna končí, tak není na co čekat.

Vysoká hůl a podkopnutí... To jsou snad dva fauly, nee?? Nebo v Polsku se to počítá jinak?
My jsme v závěru dostali 2 přesilovky, které jsme sehráli tragicky.

Doufám, že to do 5. zápasu zase prohází. A hlavně na první přesilovku nepůjde Koste - MiG (Kaut) ale Ceresnak - Gazda.

Zůstávám pozitivní. Tedy po ostré zdravotné procházce. Dneska jsem abstinoval a vidím že tudy taky cesta nevede. No nic, na případnou kritiku bude času dost v okurkové sezóně. Ale já stejně věřím, že na ni nedojde a bude rázem zapomenuta.

Nevím, co někteří vidí na Lichtagovi a proč by to měla být nějaká škoda, že tady není. Tihle hráči i když jdou jinam, tak se stejně nedokážou prosadit výš v sestavě ani v týmech, kde není taková konkurence. Stejně tak je škoda, že jsme upřednostnili Herčíka před Jonesem.
On se Lichtag nepotřebuje nikam posunout v sestavě. On je typologie přesně pro třetí a čtvrtou lajnu. A svou roli skvěle plní. Sledoval jsi loni play off?? Ale klidně tu hrajme ve čtvrté lajně šedesátileté Rakose se Stránským viď určitě to bude mnohem lepší. Pohybově je úplně jinde než tihle dědečci. Zahraje ti oslabení, porve se, skočí do strely a nechá na ledě úplně všechno jen aby tým vyhrál. Nevím co na něm někdo vidí. Uff mám dost :)

Přitom když vemu ten domácí zápas s Kometou v základní části jak jsme vyhráli 8:1. Od druhé třetiny až do poslední minuty zápasu, jsme to do nich valili, jeden útok za druhým, rychle otáčení hry, všechno ve vysokém tempu. To jsem bral jako výchozí styl hokeje, kterým se budem prezentovat a vylepšovat průběhem playoff. Celoplosnej fyzickej agresivní hokej v tempu, kdy se to na soupeře průběhem zápasu bude valit víc a víc až to prostě neustojí...

Přitom když vemu ten domácí zápas s Kometou v základní části jak jsme vyhráli 8:1. Od druhé třetiny až do poslední minuty zápasu, jsme to do nich valili, jeden útok za druhým, rychle otáčení hry, všechno ve vysokém tempu. To jsem bral jako výchozí styl hokeje, kterým se budem prezentovat a vylepšovat průběhem playoff. Celoplosnej fyzickej agresivní hokej v tempu, kdy se to na soupeře průběhem zápasu bude valit víc a víc až to prostě neustojí...
Jak čas ukázal ten zápas byl spíš o špatné Kometě než...

Marnost, zoufalost a nic - tohle je DNA tohohle týmu. To si přiznejme. Věčně a všude druhý Dynamo. V lize až dominantní, ale v PO až do finále to ještě ujde, občas nervy, ale vydřou to. A pak v každým finále zatmění, výpadky a propadnutí do zoufalství. Třinec už to o nich dobře ví, a umí s tím pracovat. Když se na ně dívám, tak vědí, že když si počkají, tak nakonec vyhrajou, nevyhnutelně musejí vyhrát a mají z toho srandu.

,takhle

Já NHL sleduju docela dost, a věř nebo ne, tam se nahazuje a forčekuje u prken (dump and chase) mnohem víc než v ELH. Led je užší, na kontrolovaný přechody do pásma tam je málo místa, nejvíc se to daří když bránící tým vystihne rozehrávku ve středním pásmu nebo si jinak vynutí předání puku a jde rychle do kontru kdy se útočníci octnou za hrou a nejde se do plnejch ale proti obráncům a centrovi, nebo jen obráncům. Pak se dá vjet do pásma na puku a založit kombinaci.

A hráčů kteří umí do toho pásma ten puk dovézt na čepeli a nenarazit do zaparkovanýho autobusu na modrý čáře je fakt málo. To umí možná McDavid, který je v rychlosti a dovednostech naprosto ustřelený.
Ale čekat to od hráčů co tam hráli 4. lajnu? Kteří měli přesně tenhle úkol, nahoď, jdi se o ten puk poprat, zařiď buly v útočným pásmu, nedostaň gól, dej čas na oddych naší 1. a 2. lajně, na které stojí bodová produkce.
Tady sice mají o 2-4 metry víc místa na šířku, což se nezdá ale je to hodně znát. Každopádně když se i tak jde do plnejch a nedá se s tím pukem pod kontrolou proklestit, tak nic proti nahození, ale kurva ten souboj o puk se musí vyhrát. Zvlášť jestli do toho souboje jde na druhý straně nějakej střízlík jako Adámek, Flynn, Kovařčík, atd., takovejm musí 100 kilovej, metr devadesát svalovec jako Smejky urvat ruce i s hokejkou aby jim ten puk sebral.

Florida (fujtajbl 🤮...) na tomhle má založenou jejich útočnou hru, mají silový útočníky který u prken nahozený puk prostě vytáhnou, hrají systém 1-2-2 kdy F1 jde do rohu bojovat o puk, F2 a F3 podporují z odstupu v místech kde je velká pravděpodobnost že tam ten puk vyplave, a obránci to jistí od modré.
A vyhráli SC 2x za sebou. Dvakrát vyřadili Toronto, dvakrát ve finále porazili Edmonton. Oba týmy postavené okolo nikoliv silových, ale skillových hráčích jako McDavid, Draisaitl, Nugent-Hopkins, Nylander, Marner, Matthews..
(že jim na jejich cestě hodně pomáhala pruhovaná mafie, tak jako tady se pomáhá víme komu, je bohužel další aspekt)

Naposledy upraveno:
Bez Červenky a Sedla by tým byl průměr ligy, vezou se na nich, ať si někteří sáhnou na nohy....., jestli na to nemaj hlavou, ať si zbalí kufry a tradá

Ani Koštálek, ani Mig dneska nehrajou to na co mají...... ovšem pořád si myslím o tom zápasu svoje.. no a po včerejšku asi trochu došly síly, poláci přeci jen 8 dní odpočinku
Na sílu bych to neházela .. Dva roky jsme do finále taky prošli na pár zapasu. Třinec, Brno se o to rvali jako letos Pardubice a síla jim nedošlo.

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno