Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
I ty jeden naivkoNerozumim temhle porazeneckym recem. Ano, kazdeho z nas to sere, hlavne ten prvni zapas venku, ale ted rikat za stavu 2:2, ze tam muzou predavat pohar. To jsou strasny kecy, nezlobte se na me.
Ja verim dal, fandim dal a v nedeli jdu podporit
Za Dynamo!
Víš jaká byla paráda ten dnešní zápas nevidět.....a to nebylo proto, že bych se nemohl dívat....ale prostě jsem se na to nechtěl dívat....ušetřil jsem si spoustu nervů a po celou dobu toho hraného zápasu jsem nezaznamenal ani jednu srdeční Extrasystolu s kterou jinak bojuji celé Play off...začínám trochu závidět lidem...kterým je sport uplně ukradenejVypnul jsem.
Do patyho zapasu si davam hokejovej detox. Nic nectu, nikam nepisu, nic neposloucham. V nedeli na znackach, pratele. Zatim se tu mejte hezky…
![]()
![]()
/
![]()
A kdyby se naši Heroes dvakrát neposrali v důležitých fázích zapasů, kdy měli soupeře skoro na lopatkách, tak by byly už dva tituly.Sorry, kdo hraje finále není za trapáky. Rozhodují maličkosti. Vyhrál šťastnější. Tam kdyby to Nestrašil nezablokoval., tak byl gól.
A co jiného to včera od hráčů bylo, než labilita?No nic pánové, dávám si tady oddych. Čist ty labilní věci mě už nabaví. Kdyby tak labilní byli hráči , tak hrajeme druhou ligu. Je to svátek máme si to užívat. ať to dopadne jak to dopadne.
No bodejť by ji nevyhrávalDá Třinec jí docela pravidelně vyhrává a to přesvědčivě.
Dá jen musí stavba tvého kádru dávat trochu smysl. Což stavba našeho útoku nedává vůbec..
U Kauta to vůbec není o tom s kým hraje, ale že se na něm bohužel strašně podepsalo to vážné zranění. Loni bodoval v jakékoli lajně a byl ho plný led.To co hraje Lauko nebo Smejkal tady mohl hrát Lichtag za pětinu platu. Ale holt nemá jméno no. Až budeme stavět kádr smysluplně a ne jméno, jméno, jméno, ale smysl to do kupy nedává, tak treba neco vyhrajeme. Kaut možná hraje špatně, ale my k němu nemáme jediného hráče do lajny, co mu to nahraje na střelu. A tak dále a tak dále...
Remcal nevím. Já píšu o stavbě kádru od začátku přípravy to samé. Fyzicka bude s naším starým kadrem logicky problém...Tohle fakt nemá cenu.
Ty bys remcal i kdyby tam nastoupil celej kanadskej nároďák.
A že mají lepší fyzičku, bodejk by neměli když přešli v suchým triku přes neškodnou olomouc, jalovej mechov a měkký varany, nikdo je neřezal, nikdo jim nekurvil hráče, mohli si do toho finále v klidu nakráčet. My jsme s virózou a vypětím sil udolali Spartu na 7, která nám nedala nic zadarmo, mohli si nás beztrestně řezat loktama do hlavy, krosčekama na žebra a já nevím čím dalším ještě. V čemž teď ty kurvy popelářský úspěšně pokračujou za přihlížení pruhatejch.
Zmr.chudáček už měl bejt dávno od půlky druhý třetiny ve sprchách.
Radši bych místo něho viděl BlímuTak zase prikupíme a příští rok to budeme řešit znova…..a Smejkal?zbytečnej,tohle je velkej provar(i finanční).
SouhlasRadši bych místo něho viděl Blímu
Ani Koštálek, ani Mig dneska nehrajou to na co mají...... ovšem pořád si myslím o tom zápasu svoje.. no a po včerejšku asi trochu došly síly, poláci přeci jen 8 dní odpočinkuProsím nehledejte vynika.. Hrajou mimo 23 a 19 všichni dneska hovno. Třinec hraje chytřeji..Dneska puk neudržel nikdo.
Jasně že je to o tom s kým hraje. On není hráč co udělá zápas sám. Potřebuje servis a ten nemá. Ke strele z dobre pozice se nedostane. Zranění je další věc, ale ne ta hlavní...U Kauta to vůbec není o tom s kým hraje, ale že se na něm bohužel strašně podepsalo to vážné zranění. Loni bodoval v jakékoli lajně a byl ho plný led.
A v obraně bych místo některých "reprezentantů" raději viděl hokejově vyrůstat Švece...Radši bych místo něho viděl Blímu
Remcal nevím. Já píšu o stavbě kádru od začátku přípravy to samé. Fyzicka bude s naším starým kadrem logicky problém...
Že se teoreticky vyhraje titul neznamená, že neni ten kádr šílené složenej. Vždyť celá sezóna stojí na dvou hracích a přesilovce. Rozpočet nevím kolik 400 mega a ten kádr stojí na dvou hracích a přesilovce. To je fakt crazyTohle forum je srandovní. Každej pomlouvá kde může, a až se udělá ten titul tak se budou všichni radovat že to věděli že vyhrajeme.. Čtete to po sobě někdy a jste soudný? Nemyslím si.. Za 5 dní budeme slavit titul v Polsku.. a když ne, tak za tejden doma...
Spartě došla síla?Ani Koštálek, ani Mig dneska nehrajou to na co mají...... ovšem pořád si myslím o tom zápasu svoje.. no a po včerejšku asi trochu došly síly, poláci přeci jen 8 dní odpočinku