Hokej

Já už na to nemám energii. To je každý rok, to samé, pořád dokola. Včera jsme darovali titul třinci, protože ti už si tohle říct nenechají, a my, očividně, nevíme jak.

Nerozumim temhle porazeneckym recem. Ano, kazdeho z nas to sere, hlavne ten prvni zapas venku, ale ted rikat za stavu 2:2, ze tam muzou predavat pohar. To jsou strasny kecy, nezlobte se na me.

Ja verim dal, fandim dal a v nedeli jdu podporit

Za Dynamo!
I ty jeden naivko 😂

Vypnul jsem.

Do patyho zapasu si davam hokejovej detox. Nic nectu, nikam nepisu, nic neposloucham. V nedeli na znackach, pratele. Zatim se tu mejte hezky…

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️🤍🤍
/
❤️‍🩹❤️‍🩹🖤🖤
Víš jaká byla paráda ten dnešní zápas nevidět.....a to nebylo proto, že bych se nemohl dívat....ale prostě jsem se na to nechtěl dívat....ušetřil jsem si spoustu nervů a po celou dobu toho hraného zápasu jsem nezaznamenal ani jednu srdeční Extrasystolu s kterou jinak bojuji celé Play off...začínám trochu závidět lidem...kterým je sport uplně ukradenej :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Sorry, kdo hraje finále není za trapáky. Rozhodují maličkosti. Vyhrál šťastnější. Tam kdyby to Nestrašil nezablokoval., tak byl gól.
A kdyby se naši Heroes dvakrát neposrali v důležitých fázích zapasů, kdy měli soupeře skoro na lopatkách, tak by byly už dva tituly.

Že jdeme proti všem, na to už snad musí být připraveni..
Letos už to musí dát, jinak budou fakt za směšné blbečky..

No nic pánové, dávám si tady oddych. Čist ty labilní věci mě už nabaví. Kdyby tak labilní byli hráči , tak hrajeme druhou ligu. Je to svátek máme si to užívat. ať to dopadne jak to dopadne.
A co jiného to včera od hráčů bylo, než labilita?

Dá Třinec jí docela pravidelně vyhrává a to přesvědčivě.
No bodejť by ji nevyhrával😂 když se ti pískbe jeden faul z deseti tak se hraje fajnově

Třetí finále v řadě a zatím stále dokola to samé. Není to o tom, že ty soupeři hrajou tak geniálně, že ani naše topové výkony nestačí. Je to o tom, že mi prostě ty topove výkony nejsme schopni předvést. Ale proč...Naše finálové výkony rok co rok nemají parametry vítězných týmů, když si zrekapitulu těch cca 25 playoff co jsem zažil. Vůbec tomu nerozumím...Je to fakt škoda.

Tohle fakt nemá cenu.
Dá jen musí stavba tvého kádru dávat trochu smysl. Což stavba našeho útoku nedává vůbec..

Ty bys remcal i kdyby tam nastoupil celej kanadskej nároďák.

A že mají lepší fyzičku, bodejk by neměli když přešli v suchým triku přes neškodnou olomouc, jalovej mechov a měkký varany, nikdo je neřezal, nikdo jim nekurvil hráče, mohli si do toho finále v klidu nakráčet. My jsme s virózou a vypětím sil udolali Spartu na 7, která nám nedala nic zadarmo, mohli si nás beztrestně řezat loktama do hlavy, krosčekama na žebra a já nevím čím dalším ještě. V čemž teď ty kurvy popelářský úspěšně pokračujou za přihlížení pruhatejch.
Zmr.chudáček už měl bejt dávno od půlky druhý třetiny ve sprchách.

Třinec včera ztrácel tři, ale ruce jim pořád šly, žádná panika. Přesný puky, přesný střely, vyhraný souboje na mantinelu.

Střih.

My prohráváme o blbej gól a ta třetina vypadá, že s vypětím všech psychických sil bráníme výsledek. Vyklepaný jak ratlíci nedáme přihrávku na metr, 5 ze 6 střel sjede z hole. Působili jsme fakt zoufale. A vrchol zmaru Košťálek na powerplay. Tedy na těch pár vteřin, co měl pan trenér odvahu. Koule asi zůstaly někde cestou na benzínce.

V neděli to nebude pěkný.....

Můžem být rádi za finále, táhne to jedna lajna....ostatní dobrý kompars, 4 lajna může Formánek a spol. než ty naše hvězdy

To co hraje Lauko nebo Smejkal tady mohl hrát Lichtag za pětinu platu. Ale holt nemá jméno no. Až budeme stavět kádr smysluplně a ne jméno, jméno, jméno, ale smysl to do kupy nedává, tak treba neco vyhrajeme. Kaut možná hraje špatně, ale my k němu nemáme jediného hráče do lajny, co mu to nahraje na střelu. A tak dále a tak dále...
U Kauta to vůbec není o tom s kým hraje, ale že se na něm bohužel strašně podepsalo to vážné zranění. Loni bodoval v jakékoli lajně a byl ho plný led.

Pešán dneska pěšky za busem. To jsi mě Filipe tedy nasral s tím, že jsi neodvolal brankáře hned po vyhraném buly v pásmu. No a víc raději nic, vlna hoven, že už jsme prohráli sérii mě nezajímá.

Tak zase prikupíme a příští rok to budeme řešit znova…..a Smejkal?zbytečnej,tohle je velkej provar(i finanční).

Tohle fakt nemá cenu.

Ty bys remcal i kdyby tam nastoupil celej kanadskej nároďák.

A že mají lepší fyzičku, bodejk by neměli když přešli v suchým triku přes neškodnou olomouc, jalovej mechov a měkký varany, nikdo je neřezal, nikdo jim nekurvil hráče, mohli si do toho finále v klidu nakráčet. My jsme s virózou a vypětím sil udolali Spartu na 7, která nám nedala nic zadarmo, mohli si nás beztrestně řezat loktama do hlavy, krosčekama na žebra a já nevím čím dalším ještě. V čemž teď ty kurvy popelářský úspěšně pokračujou za přihlížení pruhatejch.
Zmr.chudáček už měl bejt dávno od půlky druhý třetiny ve sprchách.
Remcal nevím. Já píšu o stavbě kádru od začátku přípravy to samé. Fyzicka bude s naším starým kadrem logicky problém...

Prosím nehledejte vynika.. Hrajou mimo 23 a 19 všichni dneska hovno. Třinec hraje chytřeji..Dneska puk neudržel nikdo.
Ani Koštálek, ani Mig dneska nehrajou to na co mají...... ovšem pořád si myslím o tom zápasu svoje.. no a po včerejšku asi trochu došly síly, poláci přeci jen 8 dní odpočinku

Tohle forum je srandovní. Každej pomlouvá kde může, a až se udělá ten titul tak se budou všichni radovat že to věděli že vyhrajeme.. Čtete to po sobě někdy a jste soudný? Nemyslím si.. Za 5 dní budeme slavit titul v Polsku.. a když ne, tak za tejden doma...

U Kauta to vůbec není o tom s kým hraje, ale že se na něm bohužel strašně podepsalo to vážné zranění. Loni bodoval v jakékoli lajně a byl ho plný led.
Jasně že je to o tom s kým hraje. On není hráč co udělá zápas sám. Potřebuje servis a ten nemá. Ke strele z dobre pozice se nedostane. Zranění je další věc, ale ne ta hlavní...

Taky jsme si chrochtali blahem, jak s Johnnym v obraně nás nikdo řezat nebude... A? Na neustálé prasečí zákroky Hudáčka a spol z naší strany absolutně nulová reakce...

Tohle forum je srandovní. Každej pomlouvá kde může, a až se udělá ten titul tak se budou všichni radovat že to věděli že vyhrajeme.. Čtete to po sobě někdy a jste soudný? Nemyslím si.. Za 5 dní budeme slavit titul v Polsku.. a když ne, tak za tejden doma...
Že se teoreticky vyhraje titul neznamená, že neni ten kádr šílené složenej. Vždyť celá sezóna stojí na dvou hracích a přesilovce. Rozpočet nevím kolik 400 mega a ten kádr stojí na dvou hracích a přesilovce. To je fakt crazy

celou základní část to hrajeme perfektně obrana > útok, krásná podpora, body. Prijde play-off a naše obrana do útoku neškodná, a vzadu to sem tam proste nedopadne. Kde Koste, Mig, ale i ten Čero, Gazda. Dvorka si své odehraje, Hajcus neviditelný.

Celou sezonu dopředu nehrál bodově moc nikdo jiný, než ty dva. Půlka obrany je z loňska jiná, výsledek stejný.

Nicméně stále 2:2, potřebujeme ještě nějakou genialitu Cervuse, od jiných to nejde moc cekat, v neděli čekám nervozitu nebo válec 😁

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno