Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Dejte vedet, ja to vypnulBudou nějaké emoce na závěr?
Tak tam nechoďAni se mi v neděli na ten hokej nechce...
Tak je to ale každý rok.konec... hrnek do třince, včera jsme urazili hokejového boha
Dá jen musí stavba tvého kádru dávat trochu smysl. Což stavba našeho útoku nedává vůbec..Tahle liga se vyhrát nedá
ja furt neTak jo. Po dnešku jsem pesimista
Taky ne,premyslim ze listky střelim..jestli je nekdo bude chtitAni se mi v neděli na ten hokej nechce...
Za mě by to bylo ok, nebejt vyvoje vcerejsiho zapasu.... Tohle neni okoba tymy si podrzi domaci zapasy, za me ok
Oni moc dobře veděli, proč mají pertmanentkáři rezervace jenom do 12:00, protože kdyby je měli až do večera...Ani se mi v neděli na ten hokej nechce...
chcát proti větru se prostě nedá.... Ano, včera to mělo být 3:0... ale jak to tak vidím, asi nám včera i dneska došly prostě síly... ten konec jsem nepochopil... tři před bránou a poláci vysunutí, že nám tam hrozí že ztratíme puk na modrýDá jen musí stavba tvého kádru dávat trochu smysl. Což stavba našeho útoku nedává vůbec..