Hokej

...když brala tu trenérskou výzvu Sparta, tak hráli tuším od Nightwish Čekám na signál:-).. tak nebylo to i včera ?
Já bych se možná i vsadil, že jsem slyšel Haničku písničku a její song ze Sanitky .... Ale trvalo ro dlouho, možná hráli i něco dalšího

Jj souhlasím, trest na jeden zápas ok, přežijeme to, ale je komický, že Ujcik trénuje Jihlavu, hraje baráž, ale na Pardubice si ten čas vždycky udělá..

Jj souhlasím, trest na jeden zápas ok, přežijeme to, ale je komický, že Ujcik trénuje Jihlavu, hraje baráž, ale na Pardubice si ten čas vždycky udělá..
Neudělal. Teď je teď ve střetu zájmů, takže to rozhoduje Jelínek nebo kterej, ale Chujčík teď fakt ne.

Však taky Červus dostal po právu od nás naloženo.
Červus má v pohodě život, přítelkyni Míšu mu přeju, takže je v pohodě a nese svou odpovědností na tým....a co si budeme, Červus to pořád má a měl vždy v ruce....ale bylo to pod sem kam jdeš no :-D a ještě s hlavou nahoře, to nikdo v extralize neumí, v NHL možná Pasta a McDavid, nikdo jiný na světě

Já půjdu proti proudu, ale mě to teda jako zákrok na stopku nepřijde - Třinečak prostě nekoukal.
Daleko tvrdší bylo, když nám v sérii se Spartou sestřelili Mikliše.

Přesně tak! Tohle napadne snad každého, kdy jindy ji měl proboha ukázat, že?!
A hlavně tvrdil, že má záběr České televize a Antoš ho při rozhovoru setřel, my žádný závěr nenašli, tak kdo lže? Antoš nebo Žabka? Ale dobře ho Anty setřel....my nic nenašli...

Neudělal. Teď je teď ve střetu zájmů, takže to rozhoduje Jelínek nebo kterej, ale Chujčík teď fakt ne.
Tak to potom jo, ale i tak. Na nás si čas udělají vždycky.
Já jen, že jsem to četl na sportu a tam se zmiňují "disciplinarni komise pod vedením Viktora Ujcika". Docela bych věřil, že třeba přímo on trest dát nemůže, ale za nitky věřím, že tahal...

Tak to potom jo, ale i tak. Na nás si čas udělají vždycky.
Já jen, že jsem to četl na sportu a tam se zmiňují "disciplinarni komise pod vedením Viktora Ujcika". Docela bych věřil, že třeba přímo on trest dát nemůže, ale za nitky věřím, že tahal...
Přijde mi možné že o našem finále rozhoduje Ujčík, protože jsem viděl prohlášení formulované způsobem, že Ujčík nebude rozhodovat o zápasech baráže. Jak to je, nevím.

Dráček Boris sice průkazný záběr offsidu nemá, ale toho "kámoše" Ujčíka jsme vám našel. Vždyť by se kudličce stejskalo 😍

Přílohy

• IMG_20260419_123102.webp
    IMG_20260419_123102.webp
    155.9 KB · Zobrazení: 45
Kautova rána do kebule mi včera úplně utekla, stejně jako sedluv faul nefaul. A kde kdo trefil Sedla do hlavy jsem si taky nevšiml. Takže jsem došel k závěru, že asi z toho , co se děje na ledě vidím jen zlomek a to jsem byl vždycky přesvědčený, jaký mám přehled. Ale čeho jsem si včera všiml určitě, byl Cervus. Ten byl neprehlednutelnej, ale nejen na puku. Všimli jste si, jak rychtoval Kochá v mezihře? Myslím, že Koch se ho koncem zápasu bál. :) Prostě ví, co a kdy a jak hrát. 👍

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno